Постъпила си правилно-казала си му,че не го обичаш и сте скъсали.Какво по-добро от това? Аз досега със всичките ми гаджета,които не са много,но не са и малко,съм късала.Искам да ти кажа,че винаги ми е било поне малко гадно за тях,но...някога мислила ли си,че ще им е по-гадно ако ги лъжеш,че ги обичаш?Така правиш гадно не само на тях,но и на себе си.Всеки има правото да е свободен.Всеки има правото да не е лъган.Всеки има правото да е обичан и да обича,но това да не е просто красива лъжа.. Той ще го преодолее...някак си Това теб не те касае.Ти си взела решение,направила си това,което си искала и трябва да си доволна от това.Той е минало за теб.Гледай напред,огледай се около себе си-виж колко момчета има! \/ Имаш толкова време да опознаеш някое от тях,да се влюбиш(не е задължително),да ти е весело Животът е хубав-радвай му се.Кажи това и на бившия си.Накарай го да си мисли,че ако пак се съберете,ще е пълна лъжа,пълен провал,а настоящето е хубаво,защото си имате спомените от миналото Няма смисъл да се въртиш в затворен кръг с него. Надявам се да ме разбереш правилно
П.С.Повечето ми бивши гаджета все още ме закачат и искат да се върна при тях...просто ги режа!Така че и ти трябва да свикваш занапред-в крайна сметка човек трябва да гледа,разбира,осъзнава и защитава своите собствени интереси.Това момче не е първото(е,дори и да е-тва не променя нещата),няма и да е последното,което ще постъпи така!И ако мислиш да изпитваш съжаление за всеки...как мислиш ще живееш нормално?
Айде,мацка,лек ден и си помисли хубаво