- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Той забрави!!!
Ти мислиш ли че момчетата помним дати и числаНе му се сърди,тегли му едно ебане вместу да му се сърддиш
![]()
2т.
съгласна съмПървоначално написано от NoWallz
но все пак изчакай до вечерта...
I’d give my all to have
Just one more night with you
I’d risk my life to feel
Your body next to mine
Cause I can’t go on
Living in the memory of our song
Може да ти готви изненадаПък и да е забравил, кво от това... Може да има много грижи на главата и просто да е забравил... човешко е
![]()
Ne se trevoji 4e e zabravil slu4va seA i tova s iznenadata moje i da e vqrno
![]()
Може да се видите по - късно или да ти звънне. Ти мнгоо лесно се сдухваш, момчетата наистина не се интересуват толкова от дати и годишнини, но това не значи, че не им пука... Разбери го и не се сърди. Важното е да те обича, а не дали ти честитява всеки месец, който сте заедно.
Ако ме прогониш, ще изгасна.
Ала доближиш ли се, ще се стопя.
Да те имам е така опасно!
(Да те нямам значи да умра.)
Haha,abe ti seriozno li si misli6,4e trqbva da ti 4estiti vseki mesec!4estito,milo,dnes navur6ihme 6 meseca i 23 dni otkogato trugnahme!Neseriozno i glupavo!
Разбирам да празнувате на половин и на една година. Ама тва на все месец е адски глупаво и по някакъв начин ти го притискаш.
подкрепям !!Първоначално написано от Анонимко
Но все пак няма смисъл за се карате,защото освен да ви стане зле...нищо няма да стане.Няма да се сети повече следващия път.Вместо той да ти се обади,ти му се обади и веж как ще реагира и го питай дали той не се сетил да ти се обади.Просто някои хора не се сещат за дати и т.н.
Вие пак сте добре - имате дата на която сте тръгнали.Ние с моят приятел още се колебаем между три дати.Та да се върнем на въпроса.Момчетата наистина не помнят лесно разни дати и т.н.Моят приятел веднъж дори поиска да му запиша нашите дати на листчеИмам предвид,че е нормално твоят приятел да е забравил и това не означава,че не те обича.А и защо правите "годишнина" за 9 месеца?Ами ти всеки месец ли му го припомняш(че ходите де) с годишнини?По-добре изчакай да направите една година и тогава го прави на въпрос.А и гледай уж случайно да го подсещаш кога сте тръгнали,защото като нищо ще забрави датата.
Човек да ви има проблемите.Аз като момче мога да ти кажа ,че изобщо не помня дати просто това не е най-важното.За теб кое е по важно момчето ти на всеки месец да ти честити ,че сте заедно или да те обича???
Момчетата (основно) НЕ помнят дати и години. Нямаш основание да му се сърдиш. Няма смисъл от караници.
mi kato e zabravil mu napomni i vs 6te e ok
Karai Da E Veselo Boli Te Fara Za Drugite Ne6ta !
abe ti dobre li si q vij kolko e 4asa 3 4asa bi trqlo da spi?
Но има и изключения-Първоначално написано от Бонбонената фея
Инаме съм съгласна с теб,че няма смисъл от караници и да му се сърди.
и като е забравил какво?! ние с моя приятел се сещаме за такива неща в края на деня и си го казваме то телефоните! миналата седмица направихме 11 месеца, но и двамата се сетихме да другия ден чак! и какво?! да сме умрели?!![]()