.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 20 от общо 20
    Guest

otnosno drehite i obuvkite?

kakvi drehi i obuvki nosite?kakav e stilat vi na obli4ane?predpo4itani marki?

Повече от фен
    Има такива теми ..но ще отговоря и на тази ..
    Обличам се със панталони,дънки,нося блузки по мене,суитчъри,кецове.. като цяло това..спортен стил . .нищо особено..
    Лесно е да мразиш,трудно е да обичаш...И винаги нещата с истинските думи да наричаш...

Фен Аватара на WinHater
    Град
    Казанлък
    абе важното е да си ъндърграуд тва е най якия стил и е много одобен за ралика от фешнярките дрешки и обувки които ти стискат винаги

Повече от фен
    Ami nqmam nqkakav to4en stil na obli4ane.Nosq nai rali4ni drexi i obyvki stiga te da mi stoqt dobre i da izglejdam dobre s tqx.Za marki nz ne obra6tam mnogo vnimanie no sa nai obiknoveni.

Цитирай Първоначално написано от SinisterDoll
    Обличам се със панталони,дънки,нося блузки по мене,суитчъри,кецове.. като цяло това..спортен стил . .нищо особено..
    I AZ TAKA SE OBLI4AM
    Ako obi4a6 krasivite,ne me obi4ai,za6toto ima i po-krasivi ot men.Ako obi4a6 bogatite,ne me obi4ai,za6toto ima i po-bogati ot men.No ako obi4a6 tezi,koito te obi4at,togava me obi4ai !!!

Кежуал.
    „Има две неща: наука и предубеденост; науката създава познание, а предубедеността — невежество.“

Цитирай Първоначално написано от Ku4eNcE
    Ami nqmam nqkakav to4en stil na obli4ane.Nosq nai rali4ni drexi i obyvki stiga te da mi stoqt dobre i da izglejdam dobre s tqx.Za marki nz ne obra6tam mnogo vnimanie no sa nai obiknoveni.
    По същият начин , нямам определен стил на обличане
    Every second chance begins with first step ..

Нося всичко-от къса пола,високи обувки и потниче до широк спортен панталон,суитчър и маратонки.Просто обичам да бъда различна

Супер фен Аватара на HopeLesss
    Град
    В. Търново/София
    Цитирай Първоначално написано от ™bLaCk`RoSe™
    Нося всичко-от къса пола,високи обувки и потниче до широк спортен панталон,суитчър и маратонки.Просто обичам да бъда различна
    И аз така

Guest
    Нося дочени дрехи и гумени галоши.Тениската ми е черна от 5 лв.

Супер фен
    Град
    HeLL ..
    обли4ам се и нося неща с които да изглеждам по различно ... и да са ми удобни ... иначе чесно казано не изглеждам различно ... широки данки суитчар маратонки .и понякога някви изпростявки

Don`t tell me what to do and who the fuck are you?!..Don`t tell me how to live or what the fuck to wear..I`ve got my own idea ....And I don`t give a care....

Повече от фен
    Град
    КМД
    Ами стилът ми на обличане е долу-горе рокаджийски. Нося предимно черни тениски, черни суичъри, кожено яке, кожен панталон или дънки. Обичам олдскуул маратонките - имам някакви Адидас, както и по-новите - имам Булдозер. Нося и кубинки. Преди се кичех като коледна елха с вериги, шипове и пръстени, но осъзнах, че е прекалено позьорско за мене. Нямам предпочитана марка дрехи. Rock On!

Голям фен Аватара на reason
    Град
    Някъде там...
    Зависи от случая...по някой път с дънки,друг път с пола...но като цяло стила ми е спортно-елегантен.
    Oily marks appear on walls,where pleasure moments hubg before the takeover,the sweeping insensitivity of this,still life...

sportni
    DA obi4a6 kogato te obi4at e 4ove6ko!DA mrazi6 kogato te obi4at e jestoko!DA obi4a6 kogato te mrazqt e VELIKO!

Цитирай Първоначално написано от ™bLaCk`RoSe™
    i az taka,stiga da mi e udobno
    Po dobre da padnesh duhom, otkolkoto da duhash padnal

Повече от фен
    Град
    Sofiq
    Цитирай Първоначално написано от SweetHarmony
    Цитирай Първоначално написано от Ku4eNcE
    По същият начин , нямам определен стил на обличане
    И аз съм така..

Град
    sLizA6 k1m aDa i zAviVa6 v p1rVatA preSe4kA vdQsn0
    Цитирай Първоначално написано от SinisterDoll
    i az taka

Супер фен
    ми дънки,блузки,къси поли,суичъри,кецки,маратон и,чехлички..ъъ..панталони също..случва се и рокличка да сложа
    Аз сЪм кУкЛиЧкаТа,кояТо нЕ моЖеш дА сВалИш!Аз сЪм пЕрФекТнаТа,с коЯт0 дрУгиТе Ще сРавНиШ! ТвоЯта МаЦка оТ мЕн тЕ пАзИ,щ0т оТ заВисТ в КраКаТа мИ лАзИ!

Мега фен Аватара на ThePainIsReaL
    Град
    зад ей онова дърво ;)
    Еми от всичко по-малко . Но съм фенка на поли (къси , дълги , средни , каквито и да са). Обичам също така гащеризони , сукмани , широки панталони и дънки . За горна дреха - потник или по тънка блузка , отгоре със суитчър или блуза тип суитчър. На краката - кецки (цвят според дрехите) или олдскулки и така. Абе важното е да ми е удоно и на мен да си ми харесва.

.. I`m just a kid .. a kid in love ..

Супер фен Аватара на i'm so excited!
    дънки, обувка с бомбе (кубинки най-често), тениски и толкоз.
    а марки ...
    левис, лонсдейл, фред пери теранова...
    алелуя.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си