- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- otnosno drehite i obuvkite?
kakvi drehi i obuvki nosite?kakav e stilat vi na obli4ane?predpo4itani marki?
Има такива теми ..но ще отговоря и на тази ..
Обличам се със панталони,дънки,нося блузки по мене,суитчъри,кецове.. като цяло това..спортен стил . .нищо особено..
Лесно е да мразиш,трудно е да обичаш...И винаги нещата с истинските думи да наричаш...
абе важното е да си ъндърграудтва е най якия стил и е много одобен за ралика от фешнярките дрешки и обувки които ти стискат винаги
I AZ TAKA SE OBLI4AMПървоначално написано от SinisterDoll
![]()
Ako obi4a6 krasivite,ne me obi4ai,za6toto ima i po-krasivi ot men.Ako obi4a6 bogatite,ne me obi4ai,za6toto ima i po-bogati ot men.No ako obi4a6 tezi,koito te obi4at,togava me obi4ai !!!
Кежуал.
„Има две неща: наука и предубеденост; науката създава познание, а предубедеността — невежество.“
По същият начин , нямам определен стил на обличанеПървоначално написано от Ku4eNcE
![]()
Every second chance begins with first step ..
Нося всичко-от къса пола,високи обувки и потниче до широк спортен панталон,суитчър и маратонки.Просто обичам да бъда различна![]()
И аз такаПървоначално написано от ™bLaCk`RoSe™
![]()
Нося дочени дрехи и гумени галоши.Тениската ми е черна от 5 лв.
обли4ам се и нося неща с които да изглеждам по различно ... и да са ми удобни ... иначе чесно казано не изглеждам различно ... широки данки суитчар маратонки .и понякога някви изпростявки
Don`t tell me what to do and who the fuck are you?!..Don`t tell me how to live or what the fuck to wear..I`ve got my own idea ....And I don`t give a care....
Ами стилът ми на обличане е долу-горе рокаджийски. Нося предимно черни тениски, черни суичъри, кожено яке, кожен панталон или дънки. Обичам олдскуул маратонките - имам някакви Адидас, както и по-новите - имам Булдозер. Нося и кубинки. Преди се кичех като коледна елха с вериги, шипове и пръстени, но осъзнах, че е прекалено позьорско за мене. Нямам предпочитана марка дрехи. Rock On!![]()
![]()
Зависи от случая...по някой път с дънки,друг път с пола...но като цяло стила ми е спортно-елегантен.
Oily marks appear on walls,where pleasure moments hubg before the takeover,the sweeping insensitivity of this,still life...
sportni
DA obi4a6 kogato te obi4at e 4ove6ko!DA mrazi6 kogato te obi4at e jestoko!DA obi4a6 kogato te mrazqt e VELIKO!
i az taka,stiga da mi e udobnoПървоначално написано от ™bLaCk`RoSe™
Po dobre da padnesh duhom, otkolkoto da duhash padnal
И аз съм така..Първоначално написано от SweetHarmony
![]()
![]()
i az takaПървоначално написано от SinisterDoll
![]()
ми дънки,блузки,къси поли,суичъри,кецки,маратон и,чехлички..ъъ..панталони също..случва се и рокличка да сложа![]()
Аз сЪм кУкЛиЧкаТа,кояТо нЕ моЖеш дА сВалИш!Аз сЪм пЕрФекТнаТа,с коЯт0 дрУгиТе Ще сРавНиШ! ТвоЯта МаЦка оТ мЕн тЕ пАзИ,щ0т оТ заВисТ в КраКаТа мИ лАзИ!
Еми от всичко по-малко . Но съм фенка на поли (къси , дълги , средни , каквито и да са). Обичам също така гащеризони , сукмани , широки панталони и дънки . За горна дреха - потник или по тънка блузка , отгоре със суитчър или блуза тип суитчър. На краката - кецки (цвят според дрехите) или олдскулки и така. Абе важното е да ми е удоно и на мен да си ми харесва.
дънки, обувка с бомбе (кубинки най-често), тениски и толкоз.
а марки...
левис, лонсдейл, фред перитеранова...
![]()
![]()
алелуя.