- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Много приятели или няколко най-добри?
Вие какво предпочитате? Да имате много понзати, приятели, да общувате с много хора, или да имате само 1-2 приятели, с които да говорите и споделяте всичко, а останалите са просто познати за вас?
predpo4itam nqkolko nai-dobri,no da sa istinski!
А бе отдавна, беше тъжна вечер.
Поредната... Да знаех само аз,
че в утрото не ще те видя вече,
че ще бъдеш мъничка звезда...
Няколко,но истински
А не мислите ли, че точно тези, на които вярвате най-много могат да ви наранят най-много? Тогава аз лично бих предпочела да имам много познати, които да не могат да ме наранят..защото вече така се получава при мен, че няма да мога да понеса още 1 такова разочарование... Да допускам много трудно хората до себе си няма да ми е лесно, защото аз обикновено съм открит човек, прекалено открит, доверчив и наивен...ноо..може би не трябва вече да съм такава![]()
Mi za men poveche ot polovinata hora s koito obshtuvam sa mi prosto poznati ..
da imam 1 ili 2 ma priqtelq,da si spodelqm si4ko s tqh,a drugite da sa mi prosto poznati
DA obi4a6 kogato te obi4at e 4ove6ko!DA mrazi6 kogato te obi4at e jestoko!DA obi4a6 kogato te mrazqt e VELIKO!
imam i ot dvete....imam mnogo priateli no samo 4 5-ma na koito spodelqm ne6ta koito na drugite ne![]()
Vsichko hubavo svurshva prekaleno burzo..
Ne e zle da gi ima6 i dvete![]()
Така и не се обосновихте защо предпочитате този вариянт.![]()
Предпочитам няколко приятели,на истински с ,които да мога да обменям всякаква информация,да си споделяме всичко,да бъдем единни във всяко отношение.Разбира се,че това предпочитам.Тези познати те използват в повечето случаи.Най-често те предават след като вече не си им полезен.Друг е въпроса как разбираш кой е твоя истински приятел,на който да се довериш.Трябва да си го опознал достатъчно добре и да имате перфектни отношения,да се разбирате във всичко.И когато имаш такъв приятел животът ти върви по по-лесен начин,като имаш на кой да се довериш си по-спокоен и винаги да разчиташ на него.Естественно хубаво е да имаш и познати,но не трябва да ги допускаш близо до себе си,защото както казах могат да те предадат.Там да седнете на по биричка преди мач или в училище да обменяте мисли,но не и повече.Аз така разсъждавам по нещата.![]()
Братя,това което правим приживе,отеква във вечността....
На мен ми харесва да имам много приятели, а аз споделям с даден човек само това, което го засяга и има нещо общо! Общо взето за всеки съм си "различна"
"Гордост?Да,гордостта е нещо ужасно вкусно,особено когато коричката е разпукана и покрита с глазура" Скарлет О`Хара
аз какво предпочитам и какво е в действителност са две съвсем различни неща...
Ми за мен 2момчета и едно момиче са ми най-добрите приятели и те са най-важни за мен... имам още 5-6 по-близки хора и другото са само познати... моge да си казваме някви неща или да излизаме заедно, ама никога примерно няма да им звънна като имам нужда от помощ...
One good thing about music,
when it hits you, you feel no pain.
imam 1 2 istinski fr drugite sa samo poznati...(tova i predpo4titam nqkolko nai dobri)