.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 22 от общо 22
    guest_01
    Guest

чанти за през рамо?

Здравейте! Какво мислите за чантите за през рамо? Кефят ли ви? ходите ли с такива и мислите ли че отиват на момче?

Фен Аватара на WinHater
    Град
    Казанлък
    ахахахаххаха...тва е най тъпата чалгарско- педерастка мода която може да бъде....всеки 2ри фешняр е с такава...мноо зле

Супер фен Аватара на mon4eto
    Град
    София,Лозенец:)
    Za momi4eta stavat,no za mom4eta NE

Мега фен
    Град
    София
    Мен пък ме кефят и вече 3та година ще ходя на училище с такава. За момчета- нееее!

Супер фен
    6to be az v4era vidqh 1 gei4e s edno vpito i kaso bqlo qkence i bqla 4anti4ka prez ramo...znae6 li kvo sladko mu sede6e
    I Might Not Be The Best In The World,But The Best The World Has Ever Seen!!!!!!!!!!!

izob6to ne ma kefat teq 4anti super sme6ni sa
    DA obi4a6 kogato te obi4at e 4ove6ko!DA mrazi6 kogato te obi4at e jestoko!DA obi4a6 kogato te mrazqt e VELIKO!

Голям фен Аватара на Bloodlust
    Град
    ...
    Вие сте много зле бе!!! Вие изобщо чувате ли се?!?! Видели сте два - три мазни фешъна с прости чанти и айде вече - чантите през рамо били тъпи!!! Замислете се малко - има и хубави модели. Има хора, на които им отиват тея чанти. И момичета и момчета. Най - тъпото нещо, което може да направи ендо момиче, е да тръгне с няква титси - уитси дамска чантичка на даскало. Супер тъпо е. Или пък с някаква наилонова торбичка. Изглежда, все едно си я изкопал от някоя кофа.
    let them have the
    stage
    so long
    as I need not be
    in the
    audience.

Супер фен
    OoOoO mn sa qki ama ako sa nekvi golemi i razdarpani i uvisnali a ne nekvi malki i spretnati i 4algarski I na mom4e izoooooooooob6to ne utivat OTVRAT kato vida mom4e s takava 4anti4ka se hilq kat izrod!!

Повече от фен
    Град
    КМД
    Някъде май вече писах, че предпочитам мешка.

Супер фен
    Тая мода тръгна от дилърите, които си слагаха тия чантички за кръст тип илиенци през рамото. Вече е яко модерно, особено има такива на самсонайт дето са с разни отделно за и-под с вградени слушалки и са супер готини. На вас ви е смешно ама да ви видя да помъкнете една пачка с пари, един тефтер докименти, талони актове... , ключовете за вкъщи за колата, панела на касетофона (откраднаха ми вече един точно поради тва че нямаше къде до го нося и повече тая грешка никога!) вече почвам да ходя с два джиесема. Сичкото тва снаряжение ако си го набутам в джобовете ше риличам знаете ли на кво?
    2т. системно

Мега фен Аватара на iiirish
    много ме кефят, но като за последна година се отказах от тях

Повече от фен
    Град
    КМД
    Цитирай Първоначално написано от Amayo
    Тая мода тръгна от дилърите, които си слагаха тия чантички за кръст тип илиенци през рамото. Вече е яко модерно, особено има такива на самсонайт дето са с разни отделно за и-под с вградени слушалки и са супер готини. На вас ви е смешно ама да ви видя да помъкнете една пачка с пари, един тефтер докименти, талони актове... , ключовете за вкъщи за колата, панела на касетофона (откраднаха ми вече един точно поради тва че нямаше къде до го нося и повече тая грешка никога!) вече почвам да ходя с два джиесема. Сичкото тва снаряжение ако си го набутам в джобовете ше риличам знаете ли на кво?
    Мешката е много удобна за целта. Аз лично бих предпочел нея.

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от Joey Tempest
    Цитирай Първоначално написано от Amayo
    Мешката е много удобна за целта. Аз лично бих предпочел нея.
    Предпочитай си я...
    2т. системно

aaaaa. Не искам и да я виждам тая чанта... ...

Живей ДНЕС, защото вчера няма да се върне, а утре може и да не дойде!!!

Guest
    mene me kefqt hodq si ve4e vtora godina s takava

мешката е ебаси неудобната.. гхм.. торба. докато извадиш нещо може да полудееш. от личен опит казвам

тея чанти са яки, но зависи от модел, цвят, бля бля... имам такава, обаче не е това, което търся, де, ама за мен удобна чанта няма :/
    Ще ти подаря ядрена глава,
    влажен динамит, тротил, цветя!
    Ако бях това, което си сега,
    мой приятелю, бих се взривил...

Супер фен Аватара на psycho_girl
    Град
    остров, наречен Утопия
    яки са, само да не тъпчеш мн работи, 4е мен лично ме боли после рамото иначее си ме радват и за мом4ета стават
    be careful what you wish for 'cause you just might get it

Чай ся. 1во... не се знае май за ква чанта става... Дамска дет се носи само през едно рамо :

ИЛИ

Щот от 2рия вид има някой мнооооооооооооого луди раници. А ако се добавят и графити става нещо изключително просто...

Живей ДНЕС, защото вчера няма да се върне, а утре може и да не дойде!!!

Голям фен Аватара на SuPeRSlaDkA
    Град
    ..::SinCity::..
    Цитирай Първоначално написано от mon4eto
    Za momi4eta stavat,no za mom4eta NE
    правилно

FeShAn`Sl@dUr@nK@
    Guest
    Minalata godina hodih s takava 6oto beshe moderno taq godina ne sa tolkova moderni i ne sym s takava..:P

Град
    гр.Варна до кв.Владислав Варненчик . бунище номер 4 . зад колибата с надпис - При Батето
    Аз съм си с нормална раничка на BillaBong Board Shop много и се радвам ... и не беше особено скъпа ... 40 лева..като знам какви има ...
    "Всички болести
    идват от ядове,
    а ядовете
    от гадове"

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от FeShAn`Sl@dUr@nK@
    Minalata godina hodih s takava 6oto beshe moderno taq godina ne sa tolkova moderni i ne sym s takava..:P
    Да,но ти иначе предполагам не се водиш по чуждото мнение и имаш собствено такова нали
    Иначе на мен ми харесват
    "Това,което не ме убива,ме прави по-силен"-Фридрих Ницше

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си