.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 35
    Guest

Чуствам се виновна..........!

ММм..това е моята история..
    значи аз съм на 14 и приятеля ми е на толкова..и вчера бяхме в тях..трябваше родителите му да ги няма обаче..значи нали отидохме в тях и се целувахме той ме притискаше до стената след това се целувахме на шкафа,след това на масата..после и 2-мата се бяхме възбудили и аз започнах да му разкопчавам панталоните и той ми свали блузата после и сутиена и започна да ми лиже гърдите ...аз му правих свирка и бях вече гола само по прашки а той беше чисто гол...след това на масата започнахме да правим секс..и той беше върху мен а аз бях легнала на масата ..и точно в тази поза беше супер..и по едно време явно родителите му се прибраха и ни видяха в тази поза и излязоха от стаята..обаче ние се бяхме разгорещили толкова мн че въобще не ни пукаше че са ни видяли...и след като свършихме аз си тръгнах..а сега на него не му дават да излиза с мен и да се целуваме,а да не говорим за секс..мн ми е гадно..чуствам се виновна..ще съм ви благодарна ако ме посаветвате какво да направя че да можем пак да излизаме без да се крием защото е гадно така..

Guest
    Давайте съвети де..мене не ми е смешно
    аз си го обичам мн мн и знам че и той ме обича така че..искаме се,желаеме се..защото да не сме заедно и трябва да се криеме..?!!?!?!?Даите съвети как родителите му да не са против мен ..ПЛС...

асд
    Guest
    Нали се сещаш че още няколко пъти приятеля ти ще те използва, ще се похвали малко пред приятелите си и после ще те захвърли. Пък ти си се влюбвай колкото щеш. Тогава обаче ти ще го направиш с друг, защото не можеш да живееш без някой да те лиже, после като те зареже с друг, с друг и така докато те премине целият квартал. И да знаеш че ако бях на баща му на мястото щях да направя същото.

Голям фен
    Град
    V SuRcEtO Na...
    bah vi tova e forum za da se pomaga ne da se uprekva mi nenam kvo da te posuvetvam se pak si na 14 i ti e malko rano za sex no ti sama si si reshila 4e si gotova za tova ...... sega nemu davat da se vijda s teb togava edinstvenoto reshenie e da se kriete i da si praite kvoto tam iskate .... ako ne zemete pogovorete s tehnite moe i da razmislqt nz

Lesno e da kajesh obi4am te drugo e da go po4ustvash jivei si jivota kakto iskash ti a ne kakto drugite biha iskali jivota e edin momentite sa mnogo ne gi ispuskai

Фен
    Град
    Sofia,West Park
    Аз ако бях на мястото на баща му нямаше да излизам от стаята , а щях да я хвана за косата тая малка пачавретина и да я изхвърла пред вратата като мръсно псе каквато е всъщност и дори немаше да й дам дрехите за да я видят техните какво представлява !
    No Brain No Pain!!!

Мега фен Аватара на koalka
    Ако темата не е ебавка,гледай по-малко да се засичаш с родителите му и бъдете сигурни,че сте сами.Не си виновна,но правят и постъпват много тъпо,че не му дават да се вижда с теб.

Guest
    Цитирай Първоначално написано от Ghost^Rider
    Аз ако бях на мястото на баща му нямаше да излизам от стаята , а щях да я хвана за косата тая малка пачавретина и да я изхвърла пред вратата като мръсно псе каквато е всъщност и дори немаше да й дам дрехите за да я видят техните какво представлява !
    Четеш ми мислите брато... Директно на улицата гола. Момиче, помни ми думата, ти ще станеш уличница.

Еми нема се очуда, че така са реагирали, ти си само на 14 па искаш да се пръцаш кат за 20 споко бе дете ше отшуми забраната след седмица - две.
    Don't hate the player , hate the GAME!

Цитирай Първоначално написано от асд
    Нали се сещаш че още няколко пъти приятеля ти ще те използва, ще се похвали малко пред приятелите си и после ще те захвърли. Пък ти си се влюбвай колкото щеш. Тогава обаче ти ще го направиш с друг, защото не можеш да живееш без някой да те лиже, после като те зареже с друг, с друг и така докато те премине целият квартал. И да знаеш че ако бях на баща му на мястото щях да направя същото.
    Големи глупости пишете бе !!! Аз го направих за първи път на 14 , сега съм на 18 и в никакъв случай не смятам , че съм уличницаи , че ме е минал целия квартал! През цялото това време , съм сменила само 2 гаджета , тоест двама секскуални партньора!!! Само едно мога да ви кажа - МНОГО СТЕ КОНСЕРВАТИВНИ!!!

така , сега по темата ...
    Не се притеснявай , опитай да се сближиш с родителите му по някакъв начин и всичк още се оправи. Пък и те като видят , че си имате сериозна връзка (ако си имате такава ...) искат , не искат не могат да ви спрат и все някога ще те приемат.

Град
    In your dreams
    Съберете пари за хотел
    Целувката е езикът на светът. Искаш ли да поговорим?

http://32002.Sladur.com

Guest
    Имала съм си само 3 гаджета и с този правих секс за 1-ви път преди няколко седмици..Ами имаме сериозна връзка ходиме от 2 години и 4 месеца (скоро ще станат 5)..попринцип съм близка с родители те му ама предполагам че не са очаквали,че той прави секс и... Преди малко ми се обади и ми каза че е говорил с тях..ама още мислели надявам се вече да не трябва да се криеме...ама нз..ще правя каквото трябва за да съм с него...

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Значи сте станали гаджета,преди да имаш 12?А на колко ти беше първото гадже,а?

Guest
    Еми..на 11 [/b]

да , ама според мен това са лапешки неща. След като е нямала полови контакти с тея момченца , какви гаджета са били ?? Пък и сигурно са ходили по седмица , две ? Абе незнам , за мен годините нямат значение. Ето разровете се из форума , да видите колко много момичета са написали теми "БРЕМЕННА ЛИ СЪМ ??" и вижте колко са големи. Има и по 16 и нагоре годишни нали ?Колкото и да си голям/а не си застрахован/а от някой фал. По-добре да си малък/малка и информиран/а,отколкото голям/а и неинформиран/а!

Guest
    Ееее...да..
    Тогава бях прекалено малка за да се интересувам мн мн ама( не че сега не съм малка ама.. )..после като срещнах него.. ...Но знам г/д как да се предпазвам..и сме мн внимателни..

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Ееее...да..
    Тогава бях прекалено малка за да се интересувам мн мн ама( не че сега не съм малка ама.. )..после като срещнах него.. ...Но знам г/д как да се предпазвам..и сме мн внимателни..
    Абе не ги слушай какво ти говворят. Само много внимавай да не се превърнеш в някое "леко" момиче. Внимавай с кого спинкаш и много да се пазиш , щотооо секса си е готин и приятен ,ама е също така опасен. Ако искаш мое си поговорим , пиши едно лично ако имаш нужда от съвет

Guest
    ^DaRk_LaDy^
    благодаря ти много..само ти ме подкрепяш...
    А сега приятеля ми писа смс и ми каза че вече всичко се е оправило и може да се виждаме
    много се радвам...то не трябваше да се получава така..ама нещо колата на родители му се била развалила и се прибрали с автобус..и той незнаеше..ама нищо много съм радосна..и отново благодаря на всички които писахте в темата ми..дори и на тези които ме убиждахте.. но искам да благодаря най-най много на ^DaRk_LaDy^ ...ти ми вдъхна малко смелост,кураж и ме накара да се усмихна

^DaRk_LaDy^
    благодаря ти много..само ти ме подкрепяш...
    А сега приятеля ми писа смс и ми каза че вече всичко се е оправило и може да се виждаме
    много се радвам...то не трябваше да се получава така..ама нещо колата на родители му се била развалила и се прибрали с автобус..и той незнаеше..ама нищо много съм радосна..и отново благодаря на всички които писахте в темата ми..дори и на тези които ме убиждахте.. но искам да благодаря най-най много на ^DaRk_LaDy^ ...ти ми вдъхна малко смелост,кураж и ме накара да се усмихна
    Еми радвам се

Голям фен Аватара на christina_aguilera
    Град
    Burgas
    Цитирай Първоначално написано от Ghost^Rider
    Аааа тва беше малко остро ама много яко И аз бих направила така хаххааха

Guest
    Цитирай Първоначално написано от ^DaRk_LaDy^

Големи глупости пишете бе !!! Аз го направих за първи път на 14 , сега съм на 18 и в никакъв случай не смятам , че съм уличница
    Не е важно какво смяташ ти, а какво смятат хората около теб. То ако става на въпрос никое момиче не би се самооценило като уличница, но всички знаем какви ги има...

Големи глупости пишете бе !!! Аз го направих за първи път на 14 , сега съм на 18 и в никакъв случай не смятам , че съм уличница
    Не е важно какво смяташ ти, а какво смятат хората около теб. То ако става на въпрос никое момиче не би се самооценило като уличница, но всички знаем какви ги има...
    Както споменах през тея 4 години , в които водя полов живот съм сменила само двама партньора. Уличница ли съм според теб ?

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Ееее...да..
    Не трябва да е горе-долу.Трябва да се предпазваш МНОГО!

Guest

Re: Чуствам се виновна..........!

значи аз съм на 14 и приятеля ми е на толкова..и вчера бяхме в тях..трябваше родителите му да ги няма обаче..значи нали отидохме в тях и се целувахме той ме притискаше до стената след това се целувахме на шкафа,след това на масата..после и 2-мата се бяхме възбудили и аз започнах да му разкопчавам панталоните и той ми свали блузата после и сутиена и започна да ми лиже гърдите ...аз му правих свирка и бях вече гола само по прашки а той беше чисто гол...след това на масата започнахме да правим секс..и той беше върху мен а аз бях легнала на масата ..и точно в тази поза беше супер..и по едно време явно родителите му се прибраха и ни видяха в тази поза и излязоха от стаята..обаче ние се бяхме разгорещили толкова мн че въобще не ни пукаше че са ни видяли...и след като свършихме аз си тръгнах..а сега на него не му дават да излиза с мен и да се целуваме,а да не говорим за секс..мн ми е гадно..чуствам се виновна..ще съм ви благодарна ако ме посаветвате какво да направя че да можем пак да излизаме без да се крием защото е гадно така..
    мацко ти добре се поебваш, като станеш на 20 би ли се пробвала да си завреш буркан от туршия в дупката ? според мене ще влезе без проблем щото имаш време - цели 6 години да тренираш да се ебеш като за световно с целия квартал, ако те минат всичките наминавай и по другите квартали и там да те трескат
    А и бих те питал - ти как се възбуждаш като още незнаеш дали ти се пика или ти се сере ?!? Да не би да ти се присира и да си мислиш че ти се ебе ? Другият път като ти се доебе ходи в кенефа и се напъни, ако нищо не падне пробвай да се изпикаш може и да ти мине ''доебаване''-то !

Голям фен
    Град
    Memphis

Както споменах през тея 4 години , в които водя полов живот съм сменила само двама партньора. Уличница ли съм според теб ?
    ne si uli4nica basiii kak moje taka ne e vqrno nesi ti si napravo pa4avraaaaaaaa xaaxaxax))))))))))))))
    169 бан по ип и профил за системни нарушения на 2т.

Голям фен
    Град
    Memphis

Re: Чуствам се виновна..........!

мацко ти добре се поебваш, като станеш на 20 би ли се пробвала да си завреш буркан от туршия в дупката ? според мене ще влезе без проблем щото имаш време - цели 6 години да тренираш да се ебеш като за световно с целия квартал, ако те минат всичките наминавай и по другите квартали и там да те трескат
    А и бих те питал - ти как се възбуждаш като още незнаеш дали ти се пика или ти се сере ?!? Да не би да ти се присира и да си мислиш че ти се ебе ? Другият път като ти се доебе ходи в кенефа и се напъни, ако нищо не падне пробвай да се изпикаш може и да ти мине ''доебаване''-то !
    evala poklon =D> =D> =D> [-o< [-o< [-o<
    169 бан по ип и профил за системни нарушения на 2т.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си