.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 35 от общо 35
    hellmarch
    Guest
    ей, дарк лейди стига си пълнила главите на децата с глупости много ли си горда, че са ти пръснали путака още малолетна и го разправяш при всеки удобен случай ?
    в тоя форум пълно с добитък- прости, прости, чак мен ме е срам

Guest
    Hellmarch,glupak si i glupak 6te si ostane6!!!Bila uli4nica???Vie ludi li ste!Tova i e purvoto mom4e,s koeto pravi sex,otdelno i e gadje,toest nqma ni6to neredno da pravqt sex,cappito?A tuka ste pove4eto tupi kompleksari,koito ne ste ebali prez jivota si,ama mnogo znaete da vi e.ba v razbira4ite!Za vas vsi4ki jeni sa kurvi,ama edna ne mojete da ize.bete,6toto pi6kite vi pove4e ot 3 cm ne stavat!Malko sum grub,ama za takiva komputyrni plazmodei ne trqbva da ima milost!Are u levu i hodete se hvurlete ot posledniq etaj na panelnata vi kooperaciq!Egati kompleksarite su6testvuvat...
    Ina4e za mackata-spokojno!Napravili ste ne6to normalno!Bilo e s predpazni merki,bilo e s mom4eto,s koeto hodi6!Samo drugiq put gledajte da ste sigurni,4e nikoj nqma da vleze,za6toto tova si e detska izlagaciq!Uspeh!

Guest
    ne ve ne cappito 6to ne povtori6 verbalen terorist4o

Мега фен
    Град
    Utopia..
    XAxaXaxxAXXAxaAXAXx

Guest
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Ela mi lusni edna svirka oralen terrorist4o!

Цитирай Първоначално написано от Ghost^Rider
    Аз ако бях на мястото на баща му нямаше да излизам от стаята , а щях да я хвана за косата тая малка пачавретина и да я изхвърла пред вратата като мръсно псе каквато е всъщност и дори немаше да й дам дрехите за да я видят техните какво представлява !
    Абе я по-леко,защо обвиняваш детето!!!Да не е виновна тя,не го е карала на сила.И той не е виновен за нищо!!Решили са че го искат-направили са го!!Какво толкова.Посеветвайте момичето какво да прави!Аз нямам идея,ама не е нужно да я нападате

Guest
    Ela mi lusni edna svirka oralen terrorist4o!
    iskat ti sa pedal gaden hodi se sye6avai s brat/sestra si ili nai dobre kaji na ba6ta ti da ta obsluji

Може ли всички дето нападнахте авторката на темата , както и мен , да ми обясните какво означава курва , че май под това понятие , различните хора , разбират различни неща? Какво е за вас курва ?? Момиче , което прави секс на по-малка възраст , но с гаджето си или момиче , което се е*е със всички момчета без да има връзка с тях ?

Голям фен
    Град
    Stz
    Може би трябва да поговори с родителите си!Все пак не могат цял живот да го пазят!Трябва да им обясни,че за някои неща нямат контрол или нещо такова!Не знам пробвай!Ако ли не спрете да се криете!Какво толкова ще му направят?!

Abe kuf vi e problema, geiove li ste? Kvo se naxvurlqte na momi4eto i na Dark Lady ? Ili samo tursite s koi da se zaqjdate

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си