Първоначално написано от
Анонимко
ММм..това е моята история..
значи аз съм на 14 и приятеля ми е на толкова..и вчера бяхме в тях..трябваше родителите му да ги няма обаче..значи нали отидохме в тях и се целувахме той ме притискаше до стената след това се целувахме на шкафа,след това на масата..после и 2-мата се бяхме възбудили и аз започнах да му разкопчавам панталоните и той ми свали блузата после и сутиена и започна да ми лиже гърдите ...аз му правих свирка и бях вече гола само по прашки а той беше чисто гол...след това на масата започнахме да правим секс..и той беше върху мен а аз бях легнала на масата ..и точно в тази поза беше супер..и по едно време явно родителите му се прибраха и ни видяха в тази поза и излязоха от стаята..обаче ние се бяхме разгорещили толкова мн че въобще не ни пукаше че са ни видяли...и след като свършихме аз си тръгнах..а сега на него не му дават да излиза с мен и да се целуваме,а да не говорим за секс..мн ми е гадно..чуствам се виновна..ще съм ви благодарна ако ме посаветвате какво да направя че да можем пак да излизаме без да се крием защото е гадно така..