- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- link4e:)
Zdraveite,iskam da popitam dali nqkoi moje da mi dade link kum knigata "Uroci po celuvane".Ako go napravi,6te sum mn balgodarna
Skateboarding to me means freedom, an outlet for any sort of stress and responsibilities. It's my way of expressing myself...
da i 100% kato q iz4ete6 taq kniga 6te stane6 nai ama NAI dobur/dobra v celyvaneto![]()
По-добре да си обичан,от колкото да обичаш!
2% от младото поколение не е опитвало трева или някакъв вид опиятия!Ако си от 98%, които са опитвали сложи това под подписа си.
hahaha,ne mi trqbva za tova,a da q pro4eta,kazaha mi e e interesna
emi kato ti e tolkova intersno hvani da 4ete6 y4ebnika po seksologiqПървоначално написано от Анонимко
![]()
![]()
По-добре да си обичан,от колкото да обичаш!
2% от младото поколение не е опитвало трева или някакъв вид опиятия!Ако си от 98%, които са опитвали сложи това под подписа си.
abe 6te dedete li link ili samo 6te pi6ete gluposti koito,ne me interesuvat
http://knigi.gbg.bg/?act=books&do=detailed&id=116451
samo tazi kniga imashe neznam dali e sushtata
offf,na men me mi trqbva knigata kato reklama i mi trqbva da si q drupna za da pro4eta ne6to ot neq
ami az q imam ama e stra6no typa!!!![]()
![]()
![]()
seriozno?na men mi kazaha 4e e qka,zna4i vika6 da ne q 4ata po-dobre
Първоначално написано от Black_Cat
![]()
![]()
ШАРЕНИЯ ^^
Аз си изтеглих един филм The Art of Kissing от интерес, който е по книгата за която говориш предполагам. Но, мога да ти кажа, че наистина няма нещо, което вече да не знаеш. И все пак, ако проявяваш желание в torrents.linkos.bg, можеш да намериш филма.![]()
ОМГ! "Уроци по целуване" не е книга,която да те научи как да се целуваш ,а тийнейджърска книга написана в стил дневник.Книгите от тази поредица са 2-"Уроци по целуване" и "Момчетата не знаят какво искат".Според мен и двете са много готини.Една книга струва 6.90 и се намира на много малко места.Аз си ги купих от СофияМол.Не мисля,че ще можеш да ги намериш в интернет.
“Simplicity is Beauty and Beauty is simplicity, nothing more, nothing less.”
-- http://www.youtube.com/watch?v=15uFb2wjxjg <3