- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Perfektnoto momiche
momcheta opishete kak trqbva da izglejda edno momiche za da e perfektna za vas... kosa, ochi, tqlo i t.n. Obosnovete otgovora si.
abe de*ba ti tupa li si ili kvo ne vidq li 4e ima 567425871512 takiva temi!!!!!!! razmurdai si malko g*za i potursi vmesto da pita6!!!!![]()
По-добре да си обичан,от колкото да обичаш!
2% от младото поколение не е опитвало трева или някакъв вид опиятия!Ако си от 98%, които са опитвали сложи това под подписа си.
ti pak po-gruba ne moje6 li da bade6!seki moje da se obarka!da ta e*aПървоначално написано от Black_Cat
![]()
НЕ ПОЗВОЛЯВАЙ НА СТРАХА ДА ПРОВАЛИ ЖИВОТА ТИ!!!
LOVE IS LIKE THE WIND- YOU CAN'T SEE IT BUT YOU CAN ALWAYS FEEL IT!
ъъъъъъъъъъъъ и не ми е ясно от каде си толкова сигорен/сигорна че сам момиче или момче? еми то вече форума е пълен само с едни и съши теми щот ги мързи да четатПървоначално написано от playful_baby
![]()
По-добре да си обичан,от колкото да обичаш!
2% от младото поколение не е опитвало трева или някакъв вид опиятия!Ако си от 98%, които са опитвали сложи това под подписа си.
1.ПИШЕ СЕ СИГУРЕН НЕ СИГОРЕНПървоначално написано от Black_Cat
2.НЕ СЪМ СИГУРНА КАКВО СИ МОМЧЕ ИЛИ МОМИЧЕ!
3.НЕ МЕ И ИНТЕРЕСУВА!
4.СЪГЛАСНА СЪМ ЧЕ ИМА МНОГО ПОВТАРЯЩИ СЕ ТЕМИ НО ТОВА НЕ ТИ ДАВА ПРАВО ДА СЕ ДЪРЖИШ ТОЛКОВА ГРУБО!![]()
Ти пък, въпреки големите си претенции в българския език си изпуснала 2 запетаи в 4 изречения.![]()
„Има две неща: наука и предубеденост; науката създава познание, а предубедеността — невежество.“
Първоначално написано от Пепи Пекторалиса
mersi za zabelejkata!6te q imam predvid!
![]()
![]()
![]()
перфектното момиче...смея да кажа че я имах...а и аз не избирам по въшност..
Темата е малко тъпа,защото всеки сам и индивидуално определя какво момиче търси!Перфектни хора просто няма.Например за приятеля ми,който много ме обича аз съм перфектен човек,но по въпроса сме на различни мнения.
Самият факт, че не си си размърдала Д-то да потърсиш показва, че не си от умните => никога не можеш да бъдеш перфектното момиче.Първоначално написано от lolita_123
А в крайна сметка моме не разбра ли, че да си красива не е всичко.
Ми да е симпатична с хубаво тяло,и най-вече мозък,че не ми трябват иначе![]()
2т.