Abe hora imate li ideq koi vipysk hva6ta matyrite ? Koito sega koi klas sa ????
Moderated by Tiffany
по т.1 от правилника.
Ми на нас класната ни вика, че ние ще сме 1-вия випуск, който ще държи матури.. аз сега съм 11 клас.. баси шита![]()
Skateboarding to me means freedom, an outlet for any sort of stress and responsibilities. It's my way of expressing myself...
и аз съм 11 клас ,ама на мен никой не ми е казал че 6те държа матураПървоначално написано от skate_warrior
потвърдено ли е това???
LiFe iSn'T aBoUt FiNdInG yOuRsElF.
LiFe iS aBoUt CrEaTiNg YoUrSeLf.
Мамка му. 11-ти клас съмДа ги ева....
![]()
те там в министерството си казват ДВГН на учениците и не им пука.![]()
![]()
![]()
In your dreams
The pain is so real
Before the dead
You'll have to kneel
Hear your future screams
See your epitaph
As you scream
The dead they laugh
МУАХАХАХАХХА[/img]
Saatana vittu perkele hate crew!
Не знам, аз бях чул, че 2008 ще се полага, простотии самос тез матури, аз ги пропускам за щастие![]()
Дано да е прав [-o<Първоначално написано от GLeZoRanA
LiFe iSn'T aBoUt FiNdInG yOuRsElF.
LiFe iS aBoUt CrEaTiNg YoUrSeLf.
ohhh neska za 2-ri put mi iskaraha akula s tiq maturi ma az sum 12 klasdano nqmam....6toto
a na drugite ako imate USPEH!!!!!!!
Vsichko hubavo svurshva prekaleno burzo..
Аз до колкото съм чул, маури ще имат тези по новата програма.
Тоест които сега са 10 клас, също така ще полагат и испити след самия 10 клас за 1ва степен средно.
Дори даскала ми по химия каза че ние няма да имаме и ще си завършим без матура а на тези след наз ще им бъде доста гадно.
...
Днес обача тая по БЕЛ ми ева мамицата, като ми каза че в интернет видяла, че сегашния 12 клас ще има пробна матура а тези които сме 11 ще си имаме редовна. Аз се поразрових из нета и в частност в саита на МОН и нямаше нищо по въпроса.
Ебаси мамата работата...дано нямаме матури, че...
Първоначално написано от Анонимко
ОК, и аз съм 11 клас сега.
Хубаво-матури,ама КВИ 6Е СА ТЕЯ ТЪПИ матури!!!
После, с тея матури ние кво 6те постигнем?! И отделно ли 6е си имаме онея тежки изпити за умиверситетите като например за УАСГ!
6тото не6то не ми е ясно! Кво излиза-4е аз си блъскам глвата над тея трудни зада4и готвеики се за изпита там и рисувам като побъркана и хвърляме пари(на6то семеиство) за уроци и накрая-оплесквам се на няква си измислена матура иии КРАЙ! 2 год. труд на вятъра!
Някои от тва министерство 6те си направи ли труда поне като казват-6те има,поне да ни уведомят и за тея подробности!!!
И въоб6те оценките дето имаме през тея години в даскало-6те имат ли някакво зна4ение?!
Доколкото знам тези които сега са в 11 кл. ще имат!
А и не виждам какво толкова! По целия свят ги има, само могат да са допълнителен плюс при кандидатстване в чужбина!
"Гордост?Да,гордостта е нещо ужасно вкусно,особено когато коричката е разпукана и покрита с глазура" Скарлет О`Хара
Ако за 3-те години 10-11ти и 12 клас имаш над 5 или 5.50 не помня вече се освобождаваш от матура..Първоначално написано от nqkva_tam
So it began...
Тъпанари..Аз ще държа..То още има време до тогава де..Дано да ги махнат..Или поне отложат![]()
![]()
Мноо са прости тия......
А бе май не е така......Първоначално написано от Enfoego
![]()
Ми 10 клас съм и доколкото чух ще ме хване![]()
![]()
Матури ще има за випуск 2008 т.е. за тези, които сега са 11 клас. Нямаме право на освобождаване, тъй като в ЕС се държат задължителни матури. Към някой училища ще се броят и за зрелостни изпити, но доколкото знам това няма да е нито УАСГ, нито СУ. Ще звънна на зеленият телефон на МОН и когато разбера почве ще споделя с вас. А и в дипломите ще се вписва като втора оценка т.е. ще има 1 за среден успех от 9-12 клас и една отделна за матурите!
Искаш да кажеш, че за да влезнеш в УАСГ или СУ, освен матурите, трябва да караш същите изпити втори път? Например ако матурите са ти по литература и история и ги минеш, след това за да влезнеш в някое ВУЗ със същите предмети, пак ли трябва да минаваш през изпит ?Първоначално написано от Funny-sunny
Skateboarding to me means freedom, an outlet for any sort of stress and responsibilities. It's my way of expressing myself...
оффффф и аз съм 11 клас тая по БЕЛ всеки път когато имаме при нЕЯ ни Ннатяква че ще държим матури.
макар че почти всички го казват повечето време да ни "уплашат".
последните новини свързани с матурите прочетох че в края на 2008 год. ше ги прилагат,другаде чета че най рано в 2007 2008 год,дано до 2020 да няма матури
![]()
офф учим цели 12 години после се явяваме в наякяв си измислен изпит за 3 часа.късат 80% от учениците и какво?
учим,трудим се,получаваме някакво образование и всичко свършено до тук тези 12 изминати години да зависят само от тези 3 часа.глупости пълни измишлйотини.
МММАААТТТУУУУРРРИИИТЕЕЕЕ СССЕЕЕ ПРРРИЛЛЛАААГГГААТТТТТ ССАМММОООО ИИ ССАААМММОООО ДАА СЕ ГУШНАТ ПАРИЧКИТЕЕ ЕЙ ТВА Е