.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 28

Тема: Matyri!

Guest

Matyri!

Abe hora imate li ideq koi vipysk hva6ta matyrite ? Koito sega koi klas sa ????

Moderated by Tiffany
    по т.1 от правилника.

Супер фен
    Град
    Гето Милев
    Ми на нас класната ни вика, че ние ще сме 1-вия випуск, който ще държи матури.. аз сега съм 11 клас.. баси шита

Skateboarding to me means freedom, an outlet for any sort of stress and responsibilities. It's my way of expressing myself...

Мега фен
    Град
    Няма усмивки тук, само човешки боклук..
    ха да ви е честито...
    а седмокласниците с тестовете..мм?
    Така стоят нещата,
    cилата определя правилата -
    Добре дошли на нашата забава,
    cамо силните оцеляват!

Фен
    Град
    SOFIA
    Цитирай Първоначално написано от skate_warrior
    Ми на нас класната ни вика, че ние ще сме 1-вия випуск, който ще държи матури.. аз сега съм 11 клас.. баси шита
    и аз съм 11 клас ,ама на мен никой не ми е казал че 6те държа матура потвърдено ли е това???
    LiFe iSn'T aBoUt FiNdInG yOuRsElF.
    LiFe iS aBoUt CrEaTiNg YoUrSeLf.

Guest
    Мамка му. 11-ти клас съм Да ги ева....

Супер фен
    Град
    София/Казанлък
    те там в министерството си казват ДВГН на учениците и не им пука.
    In your dreams
    The pain is so real
    Before the dead
    You'll have to kneel
    Hear your future screams
    See your epitaph
    As you scream
    The dead they laugh

Мега фен Аватара на Boot
    Град
    occasion avenue
    МУАХАХАХАХХА [/img]

Saatana vittu perkele hate crew!

Мега фен Аватара на koalka
    Само се надявам на нашия випуска да нямаме матури!

Супер фен Аватара на GLeZoRanA
    Град
    ®България...®
    На мен пък директора ми каза , че тия който сега ще са 10ти ще държат матури , а 11 ще ни подминат , а да е жив и здрав човека и да се окаже прав

Не знам, аз бях чул, че 2008 ще се полага, простотии самос тез матури, аз ги пропускам за щастие

Голям фен
    Град
    NqKuDe MeJdU AdA i RaIa
    e men do sega me pla6eha s maturi sega sam 12 klas i za na6iq vipusk e sigurno 4e nqma da ima maturi , no ot dogodina sa kazali 4e 6te gi vavedat..

Фен
    Град
    SOFIA
    Цитирай Първоначално написано от GLeZoRanA
    На мен пък директора ми каза , че тия който сега ще са 10ти ще държат матури , а 11 ще ни подминат , а да е жив и здрав човека и да се окаже прав
    Дано да е прав [-o<
    LiFe iSn'T aBoUt FiNdInG yOuRsElF.
    LiFe iS aBoUt CrEaTiNg YoUrSeLf.

ohhh neska za 2-ri put mi iskaraha akula s tiq maturi ma az sum 12 klas dano nqmam....6toto a na drugite ako imate USPEH!!!!!!!
    Vsichko hubavo svurshva prekaleno burzo..

Guest
    Аз до колкото съм чул, маури ще имат тези по новата програма.
    Тоест които сега са 10 клас, също така ще полагат и испити след самия 10 клас за 1ва степен средно.
    Дори даскала ми по химия каза че ние няма да имаме и ще си завършим без матура а на тези след наз ще им бъде доста гадно.
    ...
    Днес обача тая по БЕЛ ми ева мамицата, като ми каза че в интернет видяла, че сегашния 12 клас ще има пробна матура а тези които сме 11 ще си имаме редовна. Аз се поразрових из нета и в частност в саита на МОН и нямаше нищо по въпроса.
    Ебаси мамата работата...дано нямаме матури, че...

Guest
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Аз до колкото съм чул, маtури ще имат тези по новата програма.
    Тоест които сега са 10 клас, също така ще полагат и испити след самия 10 клас за 1ва степен средно.
    Дори даскала ми по химия каза че ние няма да имаме и ще си завършим без матура а на тези след наз ще им бъде доста гадно.
    ...
    Днес обача тая по БЕЛ ми ева мамицата, като ми каза че в интернет видяла, че сегашния 12 клас ще има пробна матура а тези които сме 11 ще си имаме редовна. Аз се поразрових из нета и в частност в саита на МОН и нямаше нищо по въпроса.
    Ебаси мамата работата...дано нямаме матури, че...

nqkva_tam
    Guest
    ОК, и аз съм 11 клас сега.
    Хубаво-матури,ама КВИ 6Е СА ТЕЯ ТЪПИ матури!!!
    После, с тея матури ние кво 6те постигнем?! И отделно ли 6е си имаме онея тежки изпити за умиверситетите като например за УАСГ!
    6тото не6то не ми е ясно! Кво излиза-4е аз си блъскам глвата над тея трудни зада4и готвеики се за изпита там и рисувам като побъркана и хвърляме пари(на6то семеиство) за уроци и накрая-оплесквам се на няква си измислена матура иии КРАЙ! 2 год. труд на вятъра!
    Някои от тва министерство 6те си направи ли труда поне като казват-6те има,поне да ни уведомят и за тея подробности!!!
    И въоб6те оценките дето имаме през тея години в даскало-6те имат ли някакво зна4ение?!

Голям фен
    Град
    София
    Доколкото знам тези които сега са в 11 кл. ще имат!
    А и не виждам какво толкова! По целия свят ги има, само могат да са допълнителен плюс при кандидатстване в чужбина!
    "Гордост?Да,гордостта е нещо ужасно вкусно,особено когато коричката е разпукана и покрита с глазура" Скарлет О`Хара

Град
    In Zangetsu`s world
    Цитирай Първоначално написано от nqkva_tam
    После, с тея матури ние кво 6те постигнем?! И отделно ли 6е си имаме онея тежки изпити за умиверситетите като например за УАСГ!
    6тото не6то не ми е ясно! Кво излиза-4е аз си блъскам глвата над тея трудни зада4и готвеики се за изпита там и рисувам като побъркана и хвърляме пари(на6то семеиство) за уроци и накрая-оплесквам се на няква си измислена матура иии КРАЙ! 2 год. труд на вятъра!
    Някои от тва министерство 6те си направи ли труда поне като казват-6те има,поне да ни уведомят и за тея подробности!!!
    И въоб6те оценките дето имаме през тея години в даскало-6те имат ли някакво зна4ение?!
    Ако за 3-те години 10-11ти и 12 клас имаш над 5 или 5.50 не помня вече се освобождаваш от матура..
    So it began...

Голям фен
    Тъпанари..Аз ще държа..То още има време до тогава де..Дано да ги махнат..Или поне отложат
    Мноо са прости тия......

Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от Enfoego
    Цитирай Първоначално написано от nqkva_tam
    Ако за 3-те години 10-11ти и 12 клас имаш над 5 или 5.50 не помня вече се освобождаваш от матура..
    А бе май не е така......

Ми 10 клас съм и доколкото чух ще ме хване

Матури ще има за випуск 2008 т.е. за тези, които сега са 11 клас. Нямаме право на освобождаване, тъй като в ЕС се държат задължителни матури. Към някой училища ще се броят и за зрелостни изпити, но доколкото знам това няма да е нито УАСГ, нито СУ. Ще звънна на зеленият телефон на МОН и когато разбера почве ще споделя с вас. А и в дипломите ще се вписва като втора оценка т.е. ще има 1 за среден успех от 9-12 клас и една отделна за матурите!

Супер фен
    Град
    Гето Милев
    Цитирай Първоначално написано от Funny-sunny
    Матури ще има за випуск 2008 т.е. за тези, които сега са 11 клас. Нямаме право на освобождаване, тъй като в ЕС се държат задължителни матури. Към някой училища ще се броят и за зрелостни изпити, но доколкото знам това няма да е нито УАСГ, нито СУ. Ще звънна на зеленият телефон на МОН и когато разбера почве ще споделя с вас. А и в дипломите ще се вписва като втора оценка т.е. ще има 1 за среден успех от 9-12 клас и една отделна за матурите!
    Искаш да кажеш, че за да влезнеш в УАСГ или СУ, освен матурите, трябва да караш същите изпити втори път? Например ако матурите са ти по литература и история и ги минеш, след това за да влезнеш в някое ВУЗ със същите предмети, пак ли трябва да минаваш през изпит ?

Skateboarding to me means freedom, an outlet for any sort of stress and responsibilities. It's my way of expressing myself...

Цитирай Първоначално написано от Funny-sunny
    Матури ще има за випуск 2008 т.е. за тези, които сега са 11 клас...
    От къде знаеш?

Преди няколко дни директорката влезе в часа ни по английски (няма значение по какъв повод) и така помежду другото ни каза, че ще хванем матурите!!! А сега съм 10кл.!

Град
    Kърджали
    оффффф и аз съм 11 клас тая по БЕЛ всеки път когато имаме при нЕЯ ни Ннатяква че ще държим матури.
    макар че почти всички го казват повечето време да ни "уплашат".
    последните новини свързани с матурите прочетох че в края на 2008 год. ше ги прилагат,другаде чета че най рано в 2007 2008 год,дано до 2020 да няма матури
    офф учим цели 12 години после се явяваме в наякяв си измислен изпит за 3 часа.късат 80% от учениците и какво?
    учим,трудим се,получаваме някакво образование и всичко свършено до тук тези 12 изминати години да зависят само от тези 3 часа.глупости пълни измишлйотини.
    МММАААТТТУУУУРРРИИИТЕЕЕЕ СССЕЕЕ ПРРРИЛЛЛАААГГГААТТТТТ ССАМММОООО ИИ ССАААМММОООО ДАА СЕ ГУШНАТ ПАРИЧКИТЕЕ ЕЙ ТВА Е

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си