.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 23 от общо 23
    Отчаяното
    Guest

Приятелят ми не иска повече

ами със приятелят ми не бяхме правили секс една седмица и той сега само ми го натяква даже реши че той ме карал на сила да го правя и каза че повече няма да го правим да видим колко ще издържим........леле ще се побъркам какво ли не му говорих ама той не!Какво да правя?Така той ще отиде при друга а със връзката ни ще е свършено......Дайте съвети

Облечи се предизвикателно , започни да го целуваш по устата , по бузите , по цялото лице , след това по врата , там отдели повечко време , шото това много ги възбужда момчетата .. знаеш какво да направиш , за да го възбудиш , ще се дърпа , ще се дърпа и ако си упорита , няма да устои

Guest
    Ей я по-спокойно.Няма да си намери друга.Просто иска да се чувстваш виновна и явно го постига.Ако те обича според теб би ли тръгнал след друга само защото 1 седмица не сте правили секс-НЕ разбира се.Щом не иска да те чуе какво му говориш му прати СМС и му обясни как стоят нещата.Напиши му,че го обичаш и ти харесва да бъдеш с него и никога не си правила нещо на сила,а ти харесва всичко,което прави.Може нещо такова да напишеш.

Абе секса ли е най-важен, поредната лапешка работа.
    Don't hate the player , hate the GAME!

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Да ви имам проблемите!Толкова доверие имаш на приятеля си.направо как го постигаш.Аз от въздухът ревнувам моя!

uaaaaaaaaaaa
    Guest
    s kskvo go zaslujavam tova negovo durjanie ama i az sum edna glupa4ka i az go revnuvam ot vsi4ko no ni6to ne moga da napravia poniakoga i samo turpia tolkova sum isturpiala vsu6tnost toi e na 21 a az na 16

Град
    In your dreams
    WoW! Щом sex е отказал значи има нещо сериозно или просто иска да те накара да се радваш на секса който правиш с него!
    Целувката е езикът на светът. Искаш ли да поговорим?

http://32002.Sladur.com

Мега фен Аватара на koalka
    Съблазни го пък да видим дали ще откаже!

Повече от фен
    Град
    pllovdiv
    Цитирай Първоначално написано от The_handsome_Steve
    WoW! Щом sex е отказал значи има нещо сериозно или просто иска да те накара да се радваш на секса който правиш с него!
    ne vinagi otkaza ozna4ava 4e ima ne6to gnilo ili iznevqra zamislql li si se 4e za nqkoi hora sex-a ne e nai vajen v edna vruzka

Цитирай Първоначално написано от ^DaRk_LaDy^
    Облечи се предизвикателно , започни да го целуваш по устата , по бузите , по цялото лице , след това по врата , там отдели повечко време , шото това много ги възбужда момчетата .. знаеш какво да направиш , за да го възбудиш , ще се дърпа , ще се дърпа и ако си упорита , няма да устои
    Според мен ще е прекалено курвенско да направиш това.Най-добре си яж плодовете който си набрала Все някога ще се навие
    2т.

Повече от фен
    Град
    На пътя м-ду РАЯ и АДА на любовта
    Ako otkazva moje da e ... povod da se zamislish dali ne obrushta rezbata !

Цитирай Първоначално написано от NoWallz
    Според мен ще е прекалено курвенско да направиш това.Най-добре си яж плодовете който си набрала Все някога ще се навие
    Що пък да е курвенско? Те са гаджета следователно трябва да правят секс , не само когато той иска , а когато и тя иска. Сега тя иска и трябва да умее да го предразположи. Не мисля ,че има нещо лошо в това.

Супер фен
    mi iznasili go mene ako me iznasili nqkoq gotina macka mno 6te se kefq

Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от krem4et0
    Да ви имам проблемите!Толкова доверие имаш на приятеля си.направо как го постигаш.Аз от въздухът ревнувам моя!
    Ползва търсачката.

gtwt
    Guest
    Освен да се изсмея няма какво друго да направя. Толкова е ясно, че си играе игрички с теб и иска да се чувстваш виновна и зависима от него. Най-добрият вариант е да му го върнеш. Не му показвай, че тактиката му работи.

Мега фен
    Град
    София, Лозенец
    Отиваш и му се нахвърляш. Едва ли ще те отблъсне.

Фен
    Град
    Sofia,West Park
    Явно е решил , че като е с 5 год. по-голям от теб може да те върти на малкия си пръст . Недей да му се връзваш и не си мисли , че ти изневерява шот съм сигурен , че по цял ден седи , лъска бастуна и си мисли за теб .
    No Brain No Pain!!!

Голям фен
    Град
    Compton
    съблечи се голя и ша видим дали няя да иска пък ако не ще,аз няя да откажа

Фен
    Град
    Sofia,West Park
    съблечи се голя и ша видим дали няя да иска пък ако не ще,аз няя да откажа
    Я ходи да доиш козичките бе пишлегар !
    No Brain No Pain!!!

Супер фен Аватара на IKisseDAGirL
    Град
    dimitrovgrad
    курвенско!?

тва вече човек да не може да прави това, което му харесва.. или пък да изразява желанията си.. дори пред собственото си гадже

е*ахти моралистите и ограничените хора се навъдиха на последък, честно... това било нередно, онова било курвенско.. тц тц

на мен пък супер мн ми допада мнението на ^DaRk_LaDy^ и съм напълно съгласна
    Когато човек силно желае нещо, цялата Вселена му съдейства.
    Само времето доказва силата на Любовта.

Мега фен Аватара на sherry
    Град
    ~KisS ThE RaIn~
    Всичко ще се оправи, едва ли наистина ще се дърпа да не правите секс. И ме съмнява да отиде при друга, ако те обича, ще бъде си бъде само с теб.
    Ако ме прогониш, ще изгасна.
    Ала доближиш ли се, ще се стопя.
    Да те имам е така опасно!
    (Да те нямам значи да умра.)

сладурчето на батко
    Guest
    Много момчета са ми казвали "чекията е за удоволствие, секса е за престиж" може просто да има достатъчно престиж сега и да кара на чекии щото му е по-хубаво. Нз. мъжете да кажат те са по наясно

Цитирай Първоначално написано от valantain_love
    курвенско!?

тва вече човек да не може да прави това, което му харесва.. или пък да изразява желанията си.. дори пред собственото си гадже

е*ахти моралистите и ограничените хора се навъдиха на последък, честно... това било нередно, онова било курвенско.. тц тц

на мен пък супер мн ми допада мнението на ^DaRk_LaDy^ и съм напълно съгласна
    Благодаря ти за подкрепата! Радвам се , че са останали и по-освободени хора.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си