я кажете с какви скриптове сте на мирк и готини ли са?някой може ли да ми каже мирк с мн, ама мн функции!!!
Moderated by Tiffany
по т.1 от правилника.
sun4ovci i forb1dd3en li nekak taka be6e
ti teq "mn ama mn funkcii" she gi polzvash li si4kite?
Ami az bqh s ColorScript, no povqrvai mi kompa mi be6e full s virusi, koito anti virusnata ne be6e zasekla. Ve4e ne pizpolzvam mirc 4esto, no sega sum s mirc svalena ot www.mirc.com taka mi e nai-sigurno.![]()
Уникати...
Вече не влизам редовно, но иначе съм с FreeStyler![]()
Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love
ами аз съм с A-MAN-APART-SCRIPT.много е як
I got to stop so I don’t lose it
Remeber bout the stakes
But I am closing (that you on my side)
Sellin se selling me
To think that I could leave you (on my side)
Sellin se selling me
To think that I don’t need you
По добре недей използва скриптове ..най-добре е с обикновена мирк , пък ти си я нагласяй както си искаш , така е най-добре , а й най-сигурно за компютъра , защото тея скриптове са фул с вируси
![]()
Every second chance begins with first step ..
Абее,да ..съгласна съм с теб! Вече 2 години съм със обикновенна мирк и нямам никакви проблеми !Първоначално написано от SweetHarmony
Не ти трябват скриптове !
![]()
Лесно е да мразиш,трудно е да обичаш...И винаги нещата с истинските думи да наричаш...
Ако наистина ти трябват толкова много функции по-добре си намери от някъде X-Chat за Windows
Аз по принцип бях с него преди ,ама в момента съм със скрипта на един приятел.
<ghetto-Script>Много е Як!
Бог е създал съвокуплението, а човекът е измислил любовта.
Аз съм със Snoop Dogg Script и съм много доволна![]()
You can stand under my umbrella
Po3uHka
mirc 6.17 rLz !
Аз ползвам Vip Script. Много си ме кефи защото не е шарен и е много удобен :P
Парите могат да купят:
Леглото, но не и съня.
Храната, но не и апетита.
Къщата, но не и дома.
Лекарството, но не и здравето.
По-луксозно място в гробището, но не и на небето!
Ми с няква Izrod Mirc съм щото имах един мн як скрипт обаче нещо ми се развали и от тогава не мога да си намеря нищо подходящо.А и вече страшно рядко влизам в мирката,по-скоро скайп използвам![]()
Има хора които остават след себе си нещо,само когато клекнат...
i az s1m s nego i ne se oplakvam ma poprincip s1m sg s druigte za ko sa ti tez mnto funkcii nikva kiriq nqma ot tqhПървоначално написано от piska_
..impossible...
...is nothing...
Angel mIRC... inache imam PowerSex Script , Bulgarian Sex Script , PauseScript.. ama si pozlvam Angel
http://img521.imageshack.us/img521/3175/image1jl5.jpg
MinD|ConTroL_F
..and if you`re lucky.;;
I mean.. the luckiest person in the world...
the one you love decides to love you back!
Докато използвах irc си използвах чистия клиент..не обичам преработени истории, освен ако не са моите![]()
...Присъедини се
Skype Name - axxxel_rudi
Абе к'ви са тея скриптове бе. Чист Мирк руллз (въпреки че не влизам от доста време)
ШАРЕНИЯ ^^
ми уж съм с UniBG Final, обаче аз сама съм си вкарала някои неща, които по принцип ги няма и стана няква мултифункционална смесена мирка![]()
Когато човек силно желае нещо, цялата Вселена му съдейства.
Само времето доказва силата на Любовта.
Ползвам си моя скрипт. Иначе като почнах да влизам в mIRC, използвах GoldScript и Invision.