- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- ONLY FOR GIRLS!!!
Така...момичета интересно ми е на колко бяхте когато се обраснахте за 1-ви път,с какво се обраснахте и каде??Очаквам мнения!
Az sam na plaja,a ti kade si?
Az sam sama,a ti sam li si?
Az te obi4am,a ti obi4a6 li me?
Az se bazikam ,a ti varza li se?????
То с какво човек може да се обръсне освен със самобръсначка?Може би искаш да попиташ с какво за пръв път сме се обезкосмили...?
Аз за пръв път се обезкосмих там долу със самобръсначка(и до ден днешен така го карам) 6ти за 7ми клас![]()
Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love
Az minalata godina za moreto(bqh s bql banski)demek na 13.
Уникати...
И аз такаПървоначално написано от miloto_girl-4e
![]()
Лесно е да мразиш,трудно е да обичаш...И винаги нещата с истинските думи да наричаш...
6-7 клас да съм била и аз(сега съм 12-ти)... Мишници - самобръсначка, а не след дълго, когато вече имах и епилатор - и краката. След като свикнах с болката от него и вече не ми правеше впечатление и така до ден днешен - краката само с епилатор, а мишниците или с него, или с пинсетка - 1 по 1. По-дълготраен е ефекта... За "другото място" - там вече не търпя с епилатор![]()
Само , че аз бях 5-ти клас за 6-тиПървоначално написано от miloto_girl-4e
![]()
Every second chance begins with first step ..
na 13 zapo4nah
s kolamaska-kraka podmo6nici i triugulnik
a az bqh 6 za 7 krakata s krem depilqtor a mishnicite s epilator![]()
na 14- prosto nqmah po4ti kosmi i ne se nalaga6e
ami bqh na 13 i si obrasnah krakata s veet za6toto mi bqha kazvali 4e ne biva sas samobrasna4ka!Първоначално написано от melani
![]()
НЕ ПОЗВОЛЯВАЙ НА СТРАХА ДА ПРОВАЛИ ЖИВОТА ТИ!!!
LOVE IS LIKE THE WIND- YOU CAN'T SEE IT BUT YOU CAN ALWAYS FEEL IT!
Еми за първи път си обезкосмих краката /не че имаше мн косми/ на 12 с депилатор. После карах със самобръсначка. Сега пак така или с епилатор, но не издържам мн. Под мишниците имам 3 косъма на кръст и карам със самобръсначката за 1 сек. Триъгълника вече е по-трудна работа - със самобръсначка и депилатор или само с второто.
Всичко хубаво на този свят си има своя край...
За първи път краката със самобръсначка- на 12. После ръцете, пак на толкова и пак със самобръсначка. Като станах на 13, отидох на кола маска за триъгълника, но ми беше далече студиото и започнах със самобръсначка (сега го карам с домашна кола маска).
За първи път краката.Бях на 11.Хванах самобръсначката и целите крака.После майка ми ми се скара...амам късно![]()