.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 13 от общо 13

Тема: ONLY FOR GIRLS!!!

Фен
    Град
    burgas

ONLY FOR GIRLS!!!

Така...момичета интересно ми е на колко бяхте когато се обраснахте за 1-ви път,с какво се обраснахте и каде??Очаквам мнения!
    Az sam na plaja,a ti kade si?
    Az sam sama,a ti sam li si?
    Az te obi4am,a ti obi4a6 li me?
    Az se bazikam ,a ti varza li se?????

Мега фен Аватара на miloto_girl_4e
    Град
    нА плАнеТаТа зеМя
    То с какво човек може да се обръсне освен със самобръсначка? Може би искаш да попиташ с какво за пръв път сме се обезкосмили...?
    Аз за пръв път се обезкосмих там долу със самобръсначка(и до ден днешен така го карам) 6ти за 7ми клас
    Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love

Град
    Sofiq, ZP
    Az minalata godina za moreto(bqh s bql banski)demek na 13.
    Уникати...

Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от miloto_girl-4e
    Аз за пръв път се обезкосмих там долу със самобръсначка(и до ден днешен така го карам) 6ти за 7ми клас
    И аз така
    Лесно е да мразиш,трудно е да обичаш...И винаги нещата с истинските думи да наричаш...

Голям фен Аватара на MauMyHkaTa
    6-7 клас да съм била и аз(сега съм 12-ти)... Мишници - самобръсначка, а не след дълго, когато вече имах и епилатор - и краката. След като свикнах с болката от него и вече не ми правеше впечатление и така до ден днешен - краката само с епилатор, а мишниците или с него, или с пинсетка - 1 по 1. По-дълготраен е ефекта... За "другото място" - там вече не търпя с епилатор

Цитирай Първоначално написано от miloto_girl-4e
    То с какво човек може да се обръсне освен със самобръсначка? Може би искаш да попиташ с какво за пръв път сме се обезкосмили...?
    Аз за пръв път се обезкосмих там долу със самобръсначка(и до ден днешен така го карам)
    Само , че аз бях 5-ти клас за 6-ти
    Every second chance begins with first step ..

16_f
    Guest
    na 13 zapo4nah
    s kolamaska-kraka podmo6nici i triugulnik

Guest
    a az bqh 6 za 7 krakata s krem depilqtor a mishnicite s epilator

Guest
    na 14- prosto nqmah po4ti kosmi i ne se nalaga6e

Повече от фен
    Град
    СТАРА ЗАГОРА

Re: ONLY FOR GIRLS!!!

Цитирай Първоначално написано от melani
    Така...момичета интересно ми е на колко бяхте когато се обраснахте за 1-ви път,с какво се обраснахте и каде??Очаквам мнения!
    ami bqh na 13 i si obrasnah krakata s veet za6toto mi bqha kazvali 4e ne biva sas samobrasna4ka!
    НЕ ПОЗВОЛЯВАЙ НА СТРАХА ДА ПРОВАЛИ ЖИВОТА ТИ!!!
    LOVE IS LIKE THE WIND- YOU CAN'T SEE IT BUT YOU CAN ALWAYS FEEL IT!

Фен
    Град
    На 8-мия етаж в една мансарда точно под звездите...
    Еми за първи път си обезкосмих краката /не че имаше мн косми/ на 12 с депилатор. После карах със самобръсначка. Сега пак така или с епилатор, но не издържам мн. Под мишниците имам 3 косъма на кръст и карам със самобръсначката за 1 сек. Триъгълника вече е по-трудна работа - със самобръсначка и депилатор или само с второто.

Всичко хубаво на този свят си има своя край...

Голям фен
    За първи път краката със самобръсначка- на 12. После ръцете, пак на толкова и пак със самобръсначка. Като станах на 13, отидох на кола маска за триъгълника, но ми беше далече студиото и започнах със самобръсначка (сега го карам с домашна кола маска).

За първи път краката.Бях на 11.Хванах самобръсначката и целите крака.После майка ми ми се скара...амам късно

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си