- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- JENSKI PROBLEM :(((
Извинявай,че ти го казвам,но,когато човек се захваща с нещо първо трябва да знае какво прави.Ти правиш секс,а не знаеш как става оплождането,не знаеш каква е разликата между противозачатъчни и Постинор,не знаеш кога можеш да си направиш тест и най-елементарното-от 1000 теми в този форум не научи,че Постинорът не прекъсва бремеността!Извинявай,но или си много малка и само гледаш да си завреш нещо в дупката,или си твърде проста и необразована за елементарни неща.А си голяма да правиш секс.Оффффффффффф.Първоначално написано от Анонимко
Споко,на мен ми закъсня цяла седмица и ме болеше корема също като теб.Днес за щастие ми дойде \/ иначе щях да ходя на лекар,дето ще си правя тестове ала бала,по добре направо да си знам със точност.
Тъй,че спокойно,един ден не е кой знае какво.Ако и след 7,8 дена не ти дойде,направи като мен.![]()
Оф боже. Тест за бременност се прави 14 дена след акта, за да е най-сигурен.
И аз бях така, спокс. Закъсня ми с 10 дена и имах симптомите. Щом ти е за 1ви път може да ти закъснее. Щом сте го правили с предпазни мерки и не е станал гаф, не си бременна. Така, че се успокой. Изчакай една седмица и ако не ти дойде, пак си направи тест, за да си по-сигурна, макар че не си бременна хаха. И не вземай постинор...когато наистина стане гаф - тогава. Щото хич не е полезно за организма
Всичко хубаво на този свят си има своя край...
e i kvo ?? dneska mi doide tei che spox..tvoite predpolojeniq che sym bremenna i t.n. se okazaha neverni..sorry no tvoq laf i toq pyt ne minaПървоначално написано от krem4et0
![]()
![]()
Emiii momi4e ti se pak ne si jena na 25 za da ti e redovno men li4no mi e zakasnqvalo s po 2 sedmici vse pak qi4nicite ti ne sa napulno razviti taka 4e e normalno spokoino vsi4ko e nared..... bez pritesneniq nqma za kfo a se pritesnqva6......Първоначално написано от :((((((((
![]()
ucTuHaTa e B My3uKaTa....