.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 5 от общо 5
    Guest

Mnogo Mnogo vajno!!!

Има ли някои тук който е от Стара Загора или е учил там ветеринарна медицина?! Търся си разработените теми по биология за кандидатстване в Стара Загора.Това е материалът от 8, 9 и 10 клас разработен в готови теми. Ако някои ги има или знае от каде мога да си ги намеря моля да ми помогне, готова сум да ги откупя!
    Надявам се, че ще ми помогнете!Благодаря предварително !!!pipi

БРАВОООО!!! Нямаше как да си поставиш темата на по-подходящо място! =D>

Guest
    Цитирай Първоначално написано от ^DaRk_LaDy^
    БРАВОООО!!! Нямаше как да си поставиш темата на по-подходящо място! =D>
    dobre go kaza !
    awe tiiiiiiii ne6to mai si mn ... za da pusne6 taq tema tuka,a ?!? tz tz super si prosto \/ =D> \/

Повече от фен
    Град
    В сърцето на MG-X-Power {}
    hahxhahcxhhahxhhahxhhahxhahhxhhahxhahhxhahhxhahxhh ax bravoooooooo =D>
    Pobre diabla se dice que se te a visto por la calle vagando , llorando por un hombre que no vale un centavo , pobre diabla llora por un pobre diabla !

Обичам те мило {}{P}{}

Фен
    Град
    XaCKoBo

Re: Mnogo Mnogo vajno!!!

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Има ли някои тук който е от Стара Загора или е учил там ветеринарна медицина?! Търся си разработените теми по биология за кандидатстване в Стара Загора.Това е материалът от 8, 9 и 10 клас разработен в готови теми. Ако някои ги има или знае от каде мога да си ги намеря моля да ми помогне, готова сум да ги откупя!
    Надявам се, че ще ми помогнете!Благодаря предварително !!!pipi
    ами стом си пуснала темата във СЕКС значи ако ти ги дам тез теми ще та наеба ставали баси идиотката или идиота деам просто No Comment сте е простаци...
    98% от младото поколение е опитвало трева или някакъв вид опиятия!Ако си от 2%, които не са опитвали сложи това под подписа си.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си