.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 12 от общо 12

Hybrid View

Голям фен
    Град
    Варна

Локомотив София - Фейернорд

Не мога да повярвам, че няма тема.

Локомотив водят на Фейернорд след около 30 минути. За жалост обаче не дават мача по ТВ.
    110 Mo6nо бан поради системни нарушения на 8 и 11 точка повторно след бан на предишен профил.
    80.95.22.55
    84.43.153.36

Guest
    abe mo6no ti ne be6e li mega fen ne6to mi se mota v glavata

Голям фен
    Град
    Варна
    На полувремето 2 на 1 с гол от дуспа за фейернорд.

o.c. - баннаха ме.
    110 Mo6nо бан поради системни нарушения на 8 и 11 точка повторно след бан на предишен профил.
    80.95.22.55
    84.43.153.36

Супер фен Аватара на kudravoto
    Град
    pri JASON,JAMES,KIRK,LARS AND ROB
    kolko e ma4a

"Тялото ми е моят дневник,а татуировките ми са неговите страници"-Джони Деп

Голям фен
    Град
    Варна
    Вече 2 на 2. Поне Литекс изравниха.
    80.95.22.55
    84.43.153.36

Голям фен
    Град
    Варна
    как свършиха локо и литекс?

Фен Аватара на adi_crazy
    Град
    само ЛЕВСКИ обичаме те
    Локомотив (София) - Фейенорд 2:2
    Макаби (Хайфа) - Литекс 1:1
    кофти за Локото...май само Литекс ше са в групите

Мега фен Аватара на hamilcar
    Град
    София/Банкя и на луната за Dragon Stones
    Бях на мача Локомотив София - Фейенорд. Локомотив ги смазахаааа, жалко, че съдията беше толкова смотан. В Холандия ще им напукаме каските. Съдията пе*ерас але, але ...

Още ме е яд. Фейенорд са най-смешният отбор който съм виждал.

Правила на форума!
    Стар ник: xaxo_xixi

Мега фен
    Град
    София, Лозенец
    Браво, както на Литекс, така и на Локомотив София.
    ЦСКА показаха добра игра, но нямаха шанс и загубиха с 2:0.

мисля, че след тая седмица единствено феновете на Локото могат да кажат с гордост, че техния отбор игра на ниво и надигра проивника си. слушах мача по радиото и особено второто полувреме Локо заслужаваше победата. но какво да се прави. сега остава само в Холандия да ги смачкат и нещата ще са наред.
    ако обичаш едно цвете, което съществува само в един екземпляр сред милионите звезди, стига ти да погледнеш звездите, за да бъдеш щастлив. мислиш си "моето цвете е там някъде"

малкият принц

Супер фен Аватара на maldini
    Град
    2 метра под земята
    Тоя съдия е пълно копеле! Гледах репортаж на мача,значи първото,което е нямаше никаква дузпа при първия гол на холандците а и на всичкото отгоре това става в 52 минута на първото полувреме Втория гол-нямаше никакъв корнер,да не говорим за една дузпа,която не дадоха на Локото и още куп положения направо резултата да си беше 5:0 за Локото Ама тва е тъпите съдии винаги ни ебават майката и на Левски и на ЦСКА и просто има някаква война на съдиите срещу българските отбори а и за НАЦИОНАЛНИЯ.Николай Гигов щял да обжалва мача.Аз лично се съмнявам да приемат молбата щото сички са подкупени курви. :evil:

Голям фен
    Град
    Plovdiv
    Ей как ме е яд за тея, буквално изригнаха от нищото ! Кой би предположил че на пръв поглед такъв мизерен отбор като Локо СФ, който не дава пари да си оправят съблекалните защото са целите с мухал, ще успее да надиграе Фейеноорд. ФЕЙЕНООРД(автора незнам защо ги е кръстил Фейернорд)! Това не е кварталното клубче от покрайнините на някой холандски град. Но с тези 2 гола на чужд терен в Холандия трябва да гоним победа задължително(равен единствено ни устройва при 3:3 там), което ми се вижда невъзможно. Не разбрах какво беше станало с играта на Фейеноорд. Подцениха ли ни, спекли ли бяха и аз незнам. Важното е че Локомотив напълно заслужаваха да си ги бият с минимум 2 гола разлика ! Съдията дава 5мин продължение , и 2 минути след изтичането му свири дузпа. Е ква е тая селяния ?!?!?! Anyway, Локото показаха че напълно заслужават да се класират за групите !

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си