- Форум
- По малко от всичко
- Спорт и здраве
- Барселона - Левски
Mneniq, rezultati, statistiki - Vie ste. Moqta prognoza e X ili minimalna zaguba za Levski.
x или равен ти чуеш ли са ве, тия да не играят срещу нафтекс хаха ша паднат мноо ясно...
moite fr v momenta me ubejdavat 4e barselona ne bili vuv forma,4e mojelo i levki da biqt ili pone rezultata da budel raven!az iskam levksi da pobedqt,no vse pak govorim za barselona i doi ma4a da e x pak 6et sum na sedmoto nebe!
Ne si zaslujava da pla4e6 za ne6to,koeto ne moje (ili ne iska) da pla4e za teb!
Член на Клуба на пенсионерите!
Ще говоря след мача!
ДАВАЙТЕ МОМЧЕТА!
МАЧКАЙ ЛАВИНО!
AKo napravime raven na 12 ti shte e super ............. Davai lavino ma4kai nared![]()
Lesno e da kajesh obi4am te drugo e da go po4ustvashjivei si jivota kakto iskash ti a ne kakto drugite biha iskali jivota e edin momentite sa mnogo ne gi ispuskai
равен ли? това би било подвиг. вероято Барса ще бие. да, Левски показа, че може да побеждава по-силни отбори. но никой от тях не е бил от класата на Барса. и все пак - продължаваме да мечтаем.
ако обичаш едно цвете, което съществува само в един екземпляр сред милионите звезди, стига ти да погледнеш звездите, за да бъдеш щастлив. мислиш си "моето цвете е там някъде"
малкият принц
мноо ясно че най-малко равен няя да падаме ша мачкаме наред
i da padneme niama kakvo da sajaliavame![]()
no ne e nujno da padame
0 : 2 za levski ili X
Първоначално написано от ThePainIsReaL
Първоначално написано от CrIsTiaNo_
![]()
![]()
чул те Господ!!!
![]()
Айде бъдете малко реалистиИма 2 възможности, едната е Барса да подцени Левски и Левски да дадат всичко от себе си и мача да е Х или с гол победа за Левски(според мен Х е най-реалистичен). Другия вариант е Барса да играе добре и да има късмет и да бие Левски или да няма късмет и да свърши 0:0.
Всички се надяваме Левски да бие, но за мен Х ще е добър резултат имайки предвит играчите на двата отбора.
абе вие чувате ли се кви ги говорите?равен с Барса?дай Боже ама няма да стане...Барса мачка на поразия...именно тва си говорих с баща ми,ще бием центъра...
съжалявам наистина,че ми е такова мнението,но в този случай не мога да съм оптимистка...
![]()
♥ Усмихвай се - това кара хората да се чудят какво мислиш ♥
амиииии аз обичам ЛЕВСКИ с ЦЯЛОТО СИ СЪРЦЕ!
Но нека бъдем реалисти ще съм доволен на минимална загуба и добра игра!
Мчетателите...гледайте да не паднете от много високо накрая!Тук вече не говорим за Шалке или Киево...Барса е отбор,който е с класи над ЛевскиМинималната загуба би била успех,а Х е направо подвиг...
"Това,което не ме убива,ме прави по-силен"-Фридрих Ницше
Da i da ne zabravqme 4e tova e Evropeiskiqt kluben shampionПървоначално написано от strange__
Аз съм от тези дето продължават да мечтаят и мисля че всичко може да се случи на Ноу Камп
mislq, 4e Levski 6te hvyrli bombata i 6te pobedi Barca dori 6te gi nadigrae, prognoza 1:2 (0:1 Bardon 0:2 Gonzo 1:2 Eto'o)
Искам само да ти задам няколко въпроса...Първоначално написано от strange__
Кой препдолагаше, че Левски ще влезе в Шампионската лига? Кой предполагаше, че ще победи толкова силни съперници?!
Няма спор, че Барса има много по-големи успехи от Левски в турнирите въобще, но във футбола няма сигурни неща, има изненади и то не малко...
Мислете и говорете кавото искате, все пак всеки има право на собствено мнение, но моето е, че Левски ще поднесе голяма изненада в групите, а защо тя да не е именно срещу Барселона?
Прогнози: 1:1, 1:2 или 0:1.
Синята приказка продължава!![]()
ебе ше бием
mnoo qsno 4e 6te biem !!!!!
Karai Da E Veselo Boli Te Fara Za Drugite Ne6ta !
Ами чух,че Барселона ще бъдат в защита,защото равен напълно ги устройва,но втория мач...но аз съм си за Левски.
Не си чула добре.. БАРСА И ЗАЩИТА ХАХАХА , те могат единствено да АТАКУВАТ!Първоначално написано от koalka