.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 12 от общо 12
    kiki_26
    Guest

VYPROS KYM MOMICHETATA

hi na 26 godini sym ot burgas.imam edin vypros..s moq myj pravim sex vseki den ot 4 godini nasam i mi idva s po 6-7 dena po-rano..vyzmojno li e da e ot tova che pravim chesto sex i zashto ?????? temata e seriozna

Голям фен
    ne si li dostatachno golqma da se posavetvash s nqkoi po kompetenten otkoloto s deca ot forum ?

Guest
    Цитирай Първоначално написано от Atika
    ne si li dostatachno golqma da se posavetvash s nqkoi po kompetenten otkoloto s deca ot forum ?
    interesno mi e kakvo e vasheto mnenie, vse pak taka kato gledam toq forum ne e samo za vyprosi na "deca" a taka kato gledam novoto pokolenie mai poveche razbira....

to pak kato ti idvai .. radvai se ko napalno e normalnojenite prave6ti redoven sex (4-5 pyti v sedmicata) imat redoven cikal a ti 1 mesec li broi6 ili 28 dni???
    Сексът е да правиш удоволствие на другия, чикията на себе си....МОЛЯ не бъдете егоисти!

Guest
    Idi na ginekolog- po -kompetenten otgovor 6te polu4i6

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Е,след като от 4 години е така не се ли замисляш,че това е нормалният ти цикъл.Да,преди време може да е бил по-дълъг,но е минал пуберитетът ти,водиш полов живот или просто живееш по-диннамично.Това дава отражение.И на мен ми стана по-къс цикълът.В началото беше на 29 дни,а сега когато не пия хапчета е 21-22.Но това е от възрастта.Редовният секс няма никакво отношение.чувала съм,че той ускорява идването,но ако това трябва да се случи до 1-2 дни!Надявам са,че отговорът ми ти е бил полезен.

Фен
    Град
    Sofia,West Park
    Тая е по-голямо дете от всички деца във форума!
    No Brain No Pain!!!

Ами и на мен по едно време ми идваше много начесто и ходих на гинеколог. Тя ми каза, че нищо ми няма, всичко се дължи на стрес. Ако ти идва през 21-24 дена някъде, значи просто не е имало овулация, това се дължи на стрес някакъв, затова и къвренето настъпва по-рано. Това ми го каза лекар.
    Ти можеш да избягаш от селото, но селото от теб - не.

Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от Ghost^Rider
    Хммм.... Интересноо..Деца, правещи секс.....

bubole4ka_пр
    Guest
    Сигурна съм,че няма проблем при теб ама се чудя как издържаш на темпото-всеки ден боричкане....
    Атика много извратена изцепка.Децата не правят нещата за които си говорите тук,и не придружават постовете си с такива картинки.

6te kaja samo 4e sled tolkova vreme edno i su6to vuprosa ti e malko glupav! no... ni6to ti nqma tova e suvsem normalna reakciq na organizma! moje da se dulji kakto na redovniq sex taka i na stres i drugi podobni raboti!
    black cat or white cat,that is the question!!!

Цитирай Първоначално написано от Slippin aSS Grabba
    Цитирай Първоначално написано от Ghost^Rider
    Хммм.... Интересноо..Деца, правещи секс.....

Интересно, но факт..

А по темата: Иди на лекар.

Реалния свят не е оферта... Да прибягаме към алтернативни варианти.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си