.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 37
    Guest

Проблем с тестисите

Здравейте на всички,
    Едва-ли някой ще има някаква представа по проблема, но все пак реших да го споделя с вас. Значи, на 16 години съм и когато топките ми са паднали в торбичката си, едната провисва повече от другата. В смисъл, дясната пада повече така да се каже. С други думи - не са равни. Иначе, когато са прибрани, няма проблем абсолютно равни са. Съжалявам, че звучи по този ламерски начин, но не знам как да ви го обясня. Иначе, пенисът ми си функционира нормално, имам си сперма, пикая си нормално, просто едната провисва повече от другата и това ме притеснява. Някой може ли да ми каже имал ли е подобен проблем и въобще... какво да правя?

П.П. Моля ви, не взимайте темата на мезе - нито съм ламер, нито се е**вам с някого, просто ме притеснява този проблем и реших да го споделя с вас.

Мега фен Аватара на machoka
    Не се притеснявай

Напълно нормално е, само дето струва ми се редно е левият тестис да е малко по-надолу, ама явно не е задължително да е точно той. Но - притеснявай се ако и двата са на една позиция, сега си си здрав и читав

Guest
    Цитирай Първоначално написано от machoka
    Не се притеснявай

Напълно нормално е, само дето струва ми се редно е левият тестис да е малко по-надолу, ама явно не е задължително да е точно той. Но - притеснявай се ако и двата са на една позиция, сега си си здрав и читав
    Ми при мен е десният и не е малко по-надолу, а много надолу, някъде може би на половината от другия е по-надолу. Ма нито ме боли нито нищо, просто изглежда... как да кажа странно. Аз главно попитах, щото едно момиче ме попита защо ми е така? и на мен ми стана много кофти, че нещо не е наред с тях.

Фен
    Град
    Sofia,West Park
    Няма ти нищо,напълно нормално е.
    No Brain No Pain!!!

Guest
    Цитирай Първоначално написано от WILD__BOY
    всичко е наред
    не е сичко наред !
    имах същия проблем..пипни си увиснялия тестис и усетиш нещо като жилка...то е разширена(удължена) вена...и като пораснеш ще имаш проблем с правенето на деца....на мен ми направиха операция и сега и двете са си еднакви....

Голям фен
    Айде вече стига!Не може нещо, което се е случило на теб да се отнася за всички!Аман от "доктори" в тази тема!

Guest
    Е за вената, сигурно е удължена, ама имал ли си сперма като ти е бил увиснал? Аз си имам!

Forslor
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Цитирай Първоначално написано от WILD__BOY
    всичко е наред
    не е сичко наред !
    имах същия проблем..пипни си увиснялия тестис и усетиш нещо като жилка...то е разширена(удължена) вена...и като пораснеш ще имаш проблем с правенето на деца....на мен ми направиха операция и сега и двете са си еднакви....
    Как можа да събереш толкова глупости само в 1 (изречение) .
    То по тая логика на всеки 2 ри ,ай да не казвам първи тря да му праят операция

Guest
    За човека, който каза, че са му правили операция. Кажи поне какви са признаците че ще имам проблеми за правенето на деца. За другите, ми ако и при вас е така, ми остава само гадното чувство, че съм дефектен и гадното усещане, че като ме види някое момиче ще я е гнус да спи с мен поради тая причина, че единият виси сууупер грозно.

Абе т'ва се учи в 8ми клас, бе, оууууууууу! В ред ли сте ви питам.... добре, бе, мама му стара, питаш, отговарят ти, ама все пак, извинявай, то и обща култура трябва да има човек....АБСОЛЮТНО нормално е да е така, ония 'доктор' да си натиска парцалите...

Абе т'ва се учи в 8ми клас, бе, оууууууууу! В ред ли сте ви питам.... добре, бе, мама му стара, питаш, отговарят ти, ама все пак, извинявай, то и обща култура трябва да има човек....АБСОЛЮТНО нормално е да е така, ония 'доктор' да си натиска парцалите...

.

Напълно нормално!Няма за какво да се притеснява6!

Супер фен Аватара на maybelline
    Нормално е,доколкото знам при всички момчета е така.Докато единия не падне някъде по пътя,всичко е наред

Фен
    Град
    Sofia,West Park
    Нормално е,доколкото знам при всички момчета е така.Докато единия не падне някъде по пътя,всичко е наред
    Смешно ти е на тебе ама ше дойде време когато ше си настъпваш клитора като ходиш и ше те видим тогава.
    No Brain No Pain!!!

Супер фен Аватара на maybelline
    Цитирай Първоначално написано от Ghost^Rider
    Смешно ти е на тебе ама ше дойде време когато ше си настъпваш клитора като ходиш и ше те видим тогава.
    Спокойно,такова време няма да настъпи.Ако ти си настъпваш клитора вече - твой проблем.Нормално е при момчетата единият тестис да е по-надолу и това не е физически проблем.

Np...To i pri momi4etata e taka s gurdite vinagi ednata e malko po golqma ot drugata....moje da zvu4i stranno,ama e taka dori i da ne se zabelqzva s prosto oko!

абе я стига бе на момче то му няма нищо !!!

Фен
    Град
    Sofia,West Park
    Цитирай Първоначално написано от maybelline
    Цитирай Първоначално написано от Ghost^Rider
    Спокойно,такова време няма да настъпи.Ако ти си настъпваш клитора вече - твой проблем.Нормално е при момчетата единият тестис да е по-надолу и това не е физически проблем.
    Аз съм спокоен, но ти няма да си като те сполети !
    No Brain No Pain!!!

Guest
    Яко. И като легна единия ти е горе, а другия до него, ама на-долу и имам чувството, че ше ми падне баси.

Фен
    Град
    Свищов
    Нормално е ,няма пълна симетрия .
    Listen Trance and be Cool!
    Чалгата води до деградация и е еквивалент на радиация.

Град
    Плевен
    Добре сега общоизвестно е че единият тестис е по надолу от другия. Няма как да не го знаеш. Ако чак толкова ти се струва че ти е чак толкова много по-надолу, поговори с баща си за проблема не е срамно.
    Those R My Principles IF U Don't Like Em I Have Others;P

Повече от фен Аватара на Buttk0
    "-тате тате, виси ми десното мъдо
    -бегай бе келеш, за тебе гаджета нема ли"
    Strength thru Oi!

Guest
    Цитирай Първоначално написано от Buttk0
    "-тате тате, виси ми десното мъдо
    -бегай бе келеш, за тебе гаджета нема ли"
    Слушай бе. Първо, това за мен дали има гаджета или не, теб не те засяга. Второ, не съм ти келеш. Така ще говориш на майка си, разбра ли? Никой не съм обидил тук във форума, целта на темата не е такава. Винаги става така - темата си върви, нормална, хората си пишат съвсем човешки и накрая идва един като теб и осира пейзажа. Ясно, симетрията не е пълна. Хубаво, разбрах, ясно. Смятам темата за приключена. В първият пост написах защо съм попитал и пак ще го напиша. Момиче ме попита и останах в сконфузно положение. СЕга разбираш ли?
    Айде със здраве на всички.

П.П. Хора намерете си един модератор, много е готин форума, ама ако се сложи и малко ред, ще стане наистина едно приятно място за разговор.

Повече от фен Аватара на Buttk0
    Taka sega e moi red da ti kaja 2 neshta:

1) Kato ne si siguren che se gowori za teb ... badi taka dobyr da si malchish
    2) Meri si prikazkite ... ne sme na pazara ...
    Strength thru Oi!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си