- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Проблем с тестисите
Извинявай, другият път се уточни. Това първото което си написал го приех, че е за мен, защото аз повдигнах темата. Лека вечер.Първоначално написано от Buttk0
хаха отрежи си го![]()
ми нормално е да не ся еднакво ама все пак ходи на уролог![]()
Ня значение кой е по-долу. Те сферите на очите ни не са еднакви, той ми говори за топките. Когато орехите ти станат еднакви, когато пишката ти се изправи драги юзър, тогава ти ще си първия мъж който има нормални полови органи и се ебе с мъже! Истината е тъжна, но вярна!Първоначално написано от machoka
AKO BQHA NA RAVNO 6TQHA DA SE BLUSKAT DOSTA BOLEZNENO
Ааа не така бе. Мразя педалите. Хахаахххаа.
Това си е така от както си се родил просто така трябва да ти стоят тестисите това е мярка за сигурнос затова са и лесно подвижни и като ги удариш изпитващ силна болка дори да не си ги наранил това е защитна реакция на организма с която предпазва своите гени... НЕМА СМИСЪЛ ЗА ПРИТЕСНЕНИЯ....
Пуснато на: Нед Сеп 17, 2006 11:58 pm : Темата е от месец септември.. спрете да поствате по нея
Където плюя, там не лижа
на всички им е такаспокойно
Танцът е израз на вертикално желание , а целувката е предупреждение за долно нападение!!! :P
Ок. Мерси на писалите. Иначе, вярно, темата е от месец Септември.
Човек ако са ти равни ташаците тряа си уникален...както близнаците са уникалниПървоначално написано от Анонимко
Споделям мнението на "гост"-а, който каза че не всичко е наред!Първоначално написано от Анонимко
Момче - иди на лекар! Може нищо да ти няма, може и да има.
Но ако е Варикоцеле (разширени вени на скротума) (вж. линка http://www.zachatie.org/modules.php?...icle&artid=176 - последно е на страницата)
може да имаш голяяяям проблем с имането на деца по-късно.
Пиша го това (макар темата да е стара), защото момчета трябва да си обръщате внимание. Аз едва от вчера се обогатявам на знания по темата, защото с приятеля ми имаме проблеми с имането на деца.
И може да е точно такъв проблема- варкоцеле.
И варикоцеле-то се появява от 15 год. до 20 и нещо - така че тийн годините са точно тези, в които трябва да се наблюдавате.
Иначе на момчето и нищо може да му няма. Наистина лявата и дясната половина на жените и мъжете не е еднаква.
Важното е ако имате съмнение (особено ако разликата е голяма м/у двата ви тестиса) да отидете на лекар. Никой друг не може да ви каже има или няма повод за притеснение.
И като имате предвид, че на 26 примерно като решите да заимате деца, може да се окажете стерилни...мисля, че това е един добър съвет, които ви давам,ако се чудите и се притеснявате, че е срамно или че чичо доктор ше ви пипа дето не ви е приятно.
так че мислете с другата глава :о)
и не нападайте тези дето очевидно знаят по въпроса повече от вас. ;о)