- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Проблем: Сърбеж
Та значи, с гаджето ми почнахме да правим доста редовно секс и вчера бях в тях, направихме го ( с презерватив естествено ) и сутринта се събудих с ебаси сърбежа, не са въшки - обезкосмявам се, не ми е бъркал .. не знам от какво е и не знам какво да правяяя и днес не му дадох да праим секс щот съм супер изплашена?![]()
Да не е някоя инфекция от недостатъчна хигиена?
нее, винаги поддържам много добра хигиена, а сърбежа е някак си отвътре, не мога да го обесняПървоначално написано от WILD__BOY
Ми тоя ако продължава да те жули така не сърбеш ми незнам.![]()
Има решение, сменете дупката. /няма предвид неговата с твойтама кат се замисля защто не
/
е напрао се учудвам как помагате тука, кучето ми би ми дало по добър съвет...![]()
Ако не отмине до ден-два най-добре отиди на лекар. Може да е инфекция, независимо от добрата хигиена.
И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!
Щом се миеш добре .. тогава може гаджето да ти е лепнал нещо или няква инфекция или от къде да знам (не см ти гледал между краката). Затова отиди на гинеколог!![]()
Еми вместо да пускаш теми във форумите отиди на гинеколог.Ще ти даде 100 пъти по смислено обяснение на проблема отколкото тези тук.е напрао се учудвам как помагате тука, кучето ми би ми дало по добър съвет...![]()
No Brain No Pain!!!
napulno e vuzmojno da e infekciq nezavisimo ot dobrata higiena vuzmojno e i prezervativa da q e prichinil,ako si alergichna primerno...![]()
дам, виж дали няма да ти мине до ден-два и ако не, отивай на лекарПървоначално написано от Анонимко
Когато човек силно желае нещо, цялата Вселена му съдейства.
Само времето доказва силата на Любовта.
а той поддържа ли добра хигиена?Първоначално написано от Анонимко
Единственото нещо, което можеш да направиш с добрия съвет, е да го предадеш нататък.
На теб самия никога не ти върши работа.
И да поддържа , и да не поддържа те са били с презерватив , тъй че едва ли той й е лепнал нещо.Първоначално написано от mganga
Изкъпи се![]()
2т.
Твоя приятел презерватива от главата до петите ли си го нахлузва ?!Първоначално написано от ^DaRk_LaDy^
![]()
Или пишката му е единствената ви допирна точка ?
оФ... момичето казаединственото нещо , което влиза вътре е пениса му. Престани да се заяждаш!а сърбежа е някак си отвътре, не мога да го обесня![]()
Наистина ако не ти мине до няколко дни отиди на гинеколог!Но аз съм почти сигурна че ще ти мине!![]()
Az znam nai pravilnoto reshenie ! povqrvaite mi !
Ela da te opyna vednyj da ti razbiq bolkata i sh ti mine..to sled men nishto ne ostava..nema da ima kfo da te boli ,]
Zdraveite. Zna4i otidi na ginekolog. Moje da nqma ni6to stra6no a prosto samia prezervativ da ne ti ponasq. V smisal lubrikanta. Az poznavam edno momi4e koeto ne moje da pravi seks s prezervativ za6toto izpitva bolka sled tova i se za4ervqva. Znam li kakvo sigorno nekva alergi4na reakcia. Ta misalta mi e SPOKO
мерси на всички)
А поиска ли му списъка с болестите преди да го направите?![]()