- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Любовна драма за 2 часа
e az go pro4etih cqloto!i sled kato si se potrudil tolkova da pi6e6 zna4i naistina ima6 nujda ot suvet!vij trqbva da osuznae6 4e tq vse o6te zavisi do golqma stepen ot roditelite si i tva 4e ne iska da gi luje e hubavo 6toto ot li4en opit znam 4e kolkoto puti sum izlugala maika mi tolkova puti e razbirala i sega mi nqma nikvo doverie i si razbihme utno6eniqta zaradi tva...
postarai se da q razbere6 ako naistina q obi4a6 tolkova trqbva da se nau4i6 da pravi6 nqkoi komnpromisi ako iska6 da ste zaedno!mislq 4e momi4eto te obi4a p tova koeto pro4etoh no prosto qvno ima nekuf truden period s tehnite!i 6te trqbva malko da po4aka6!ne mislq 4e iska da e s drugo mom4e prosto ti e kazala 4e iska da se razdelite i zaradi neq samata samo za da ne q pomisli6 za pikla koqto zavisi ot mama i tate!znam go ot li4en opit povqrvai mi!qvno taka ili ina4e vruzkata vi 6te e trudna i sled kato tq e gotova da se vpusne v tova zaradi teb zna4i i ti trqbva da napravi6 nqkoi dr kompromis za neq mislq 4e go zaslujava!pogovorete si kato se vidite tq trqbva da znae 4e q razbira6 i 4e moje da raz4ita na teb i 4e q obi4a6 i iska6 da si s neq vupreki 4e tq ne e tolkova svobodna da si pravi kvoto iska kato teb!vduhni i malko kuraj be 4ovek ne budi takuv egoist!
I’m on the outside I’m looking in, I can see through you, see your true colors, cause inside you’re ugly, you’re Ugly like me, I can see through you, see to the real you...