.
Отговор в тема
Страница 2 от 3 ПървиПърви 123 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 55
    Супер фен
    Град
    Мене ме нема в целата схема
    5 - 10 години разлика е нормално. Имам познати с по 20 години разлика дето живеят щастливо. Общо взето нема големо значение колко е голема разликата, ама е хубаво да има неква, че ако сте си връсници нема да е интересно. Па и в последно време е много актуална и обратната тенденция, млади лъвчета с ефектни 25-30 годишни какички... Тъй че...избора е голем, като се искат младите да се вземат, как се вика на село

Голям фен
    да говорим за възрастова разлка при възрастни хора и при тинейджъри въобще не е все едно.Ако жена на 30г има връзка с мъж на 40 не значи че е същото като жена на 15 с мъж на 25.Второто си е педофилия, защото става дума за различна физическа и психическа зрелост.Няма нищо по-лесно от това, един мъж да се възползва сексуално от едно момиче-дете и да заблуди момичето, че е много го обича!

Супер фен
    Град
    @m.j.a. то и 18 годишен може да заблуди 15 годишна, че много я обича, па само да я опъне веднъж и да избега. Гаранцията за това не идва от възрастта според мен.

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Цитирай Първоначално написано от Д-р Секспертизова
    Цитирай Първоначално написано от krem4et0
    А и по-голям не значи по-опитен.Повече бройки-не значи по-добър в сексът!
    В сериозна грешка си!

1. Опитът се трупа с годините
    2. И със съответния брой партньори

Не би означавал нищо ако от 15 до 30 години си само с един и същи партньор. Колкото повече партньори, колкото по-голям стаж, толкова и по-голям опит. Разбира се, не всичко се определя само от опита. Може да е много опитен и пак да не е добър, да няма добър синхрон с партньора си и просто да не си подхождат. Но при всички случаи опита до голяма степен е решаващ в една връзка.
    Известно е също така, че жената съзрява доста по-рано от колкото мъжа. Ако едно момиче е на 16-18 то вече е жена, до като един мъж на тази възраст си е все още дете. Не само умствено, но и физически това е очевадно. Я погледнете едни 10то класници например? Момичета оформени, бюст, тяло, поведение и т.н. а момченцата - хилави тийнейджъри, с крехки раменца, все още мъх вместо брада и т.н.
    Е? При този случай, за да се изравнят границите една връзка при разлика на партньорите между 5 - 10 години е напълно нормална.
    Може жената да съзрява по-рано,но достига сексуалният си връх на 30,докато мъжете стигат на 20.То ест,за да е задоволена 1 жена тя трябва да е с по-млад партньор.След като направи 25 де.

Супер фен
    Град
    Може жената да съзрява по-рано,но достига сексуалният си връх на 30,докато мъжете стигат на 20.То ест,за да е задоволена 1 жена тя трябва да е с по-млад партньор.След като направи 25 де.
    Е те за тая тенденция и аз споменах, особено последните године е много актуална... какичка, с младеж

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    О,аз искам младо и неопитно-тези са най-добрите момченца.Приемат подхвърлената троха за манна небесна!

Re: С колко по-голям е нормално?

Цитирай Първоначално написано от G Point
    С колко по-голям от теб е нормално да се прави секс? 5 - 10 години? Добре ли е? Ако да речем съм на 16 а той на 25 по-сигурно ли е за мен, като е опитен?
    da to po tvoita logika zemi go napravi s nqkoi o6te po opiten da re4em s 30 god taka kato si trugnala zemi mini i nekoi pensioner.... spored men e normalno 4oveka s koito pravi6 sex da e max s 3 god po golqm ot tebe ......e ne s 23167864714
    ucTuHaTa e B My3uKaTa....

Babydoll
    Guest
    Хахаха Хора,въобще не всички които ходят с по-големи са курвета бе....осъзнайте се...некога не се съди общо На най-добрата ми приятелка родителите имт 27 години разлика,много,на пръв поглед,но са заедно доста време и по-влюбени от тях не съм виждала...дори веднъж не са имали някакви разногласия,а аз знам,защото почти по цял ден съм у тях.

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Цитирай Първоначално написано от koalka
    Опитен?Скъпа,това не е най-важното.Прави го с батко,никой не те е спрял.После обаче да не пишеш теми в тийн форума как те е зарязал след като те е изчукал.Но какво ли ти обяснявам?
    Каква е тази тенденциозност, че видите ли, като е батко непременно ще те изчука и зареже. Големите мъже знаят какво искат и не мислят само за секс, като дечицата на по 15 години. Една жена на 16 би могла спокойно да е със стабилен мъж над 20 и в никакъв случай да не бъди зарязана след едното чукане. Това е постъпка на дечко, а не на голям батко! Помислете преди да говорите се пак!
    Мнее просто някои хора не ги заглеждат ни деца ни батковци и се чудят закво да злобеят. Аз например като бях на 16 години в мозъкът ми от ставането до лягането мигаше едно и също съобщение -"!!!СЕКС!!!". Целта беше да се съешавам с безбройно много женски индивиди. Вече съм така наречения батко, пак ми мига съобщението но - казах си "стига" . Вече не го правя целеустремено, ами заради дълбоката душевност която секса поражда у мен.
    2т. системно

Важни в случая са не годините и опита, а чувствата. Каква хайда, че ще го направиш с 10 години по-голямо от теб момче, ако го правиш без да изпитваш нищо към него.
    И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
    И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!

Guest
    Каква жена брее?неква пикла на 16 години дето незнае какво иска дори незнае какво е секс ... тръгнала с 26 годишен?

Найм ного мразя връзки на 16-19 годишна с 26-38 годишен ?

И били мноооого сериозни ?Тъй ли аз пък ще ви кажа че такава връзка 90 процента е обречена на провал...защо ли ?Ми много просто момичето са и първите стъпки в сексуалния живот едва ли не един от първите ако не и първия ДА ама винаги има втори следователно най малкото от любопитство ще го зареже за да пробва с друг как е.

Два варианта са или ще го зареже или ще му изневерява след време много.А да и много голяма част от такива момичета са с подобин мъже защото техните връсници(16-19 годишни) нямат коли пари къща и тн използвачки и затова си намират по големи батковци да ги издържат.

Guest
    Цитирай Първоначално написано от Nightmare
    Всичко зависи от човека. Най добрата ми приятелка е на 17 и ходи от 4 месеца с 28 годишен. И повярвайте ми той я обича и цени повече от всички други, с които е била досега на нейната възраст. Не мисля, че можем да поставяме такива възрастови граници. Живота е пълен с изненади.

А защо е с него а не с няой на 18 примерно ?

Използвачка котка я вози я с колата купува и това онова дава и пари ... парично разчита на него защото момче на 18 години не може да бъде така устроено толкова добре колкото мъж на 28 години.Заради парите и възможностите му най вече е връзката с по голям не с много по голям.

Guest
    Цитирай Първоначално написано от m.j.a.
    да говорим за възрастова разлка при възрастни хора и при тинейджъри въобще не е все едно.Ако жена на 30г има връзка с мъж на 40 не значи че е същото като жена на 15 с мъж на 25.Второто си е педофилия, защото става дума за различна физическа и психическа зрелост.Няма нищо по-лесно от това, един мъж да се възползва сексуално от едно момиче-дете и да заблуди момичето, че е много го обича!

Съгласен с това за възрастите не може да се сравняват

13 годишна с 23 годишен и примерно 24 годишна с 34.

сеш`се

Повече от фен
    ako iskash da si porednata broika davai

Guest
    Цитирай Първоначално написано от Sweet girl
    "Каква е тази тенденциозност, че видите ли, като е батко непременно ще те изчука и зареже. Големите мъже знаят какво искат и не мислят само за секс, като дечицата на по 15 години. Една жена на 16 би могла спокойно да е със стабилен мъж над 20 и в никакъв случай да не бъди зарязана след едното чукане. Това е постъпка на дечко, а не на голям батко! Помислете преди да говорите се пак!" Ne znae6 kolko gre6i6!Kakvo moje da iska edin batko nad 20 ot nqkva si pikla tam na 16-samo sex!Neotri4am-ima i izklu4eniq oba4e zamisli se!Edin 4ovek,koito znae kakvo iska i kakvo tursi ne bi trugnal da suzdava problemi(6toto problemi dali ot vuzrastta ili ot ne6to dr 6te ima)na nqkakva 16 godi6na!Ne mislq,4e si prav tuk!Da-ima izklu4eniq,no sa str6ano malko i sa edno na milion taka,4e koalka e mn prava!Mjedo drugoto sum na 14,no tova nqma nikakvo zna4enie!
    Az ne razbiram kfo losho ima nqkoe momi4e primerno na 16 da hodi s nqkoi batko na 20?
    I mejdu drugoto s tva pikla na 16 me razbi a ti kato si na 14 kakvo trqbva da si?

Guest
    О,аз искам младо и неопитно-тези са най-добрите момченца.Приемат подхвърлената троха за манна небесна!

16 годишен с 24 годишна кукла

Повече от фен
    Град
    Plovdiv
    mi nqma zna4enie na kolko e godini!no pravila sam go i s po golqm-ednakvo e!
    Nikoga ne plachi za neshto koeto ne plache za teb!

Супер фен
    e dobre de az sam na 16 i vinaqgi sam bila s mn po-golemi maje ne za drugo a prosto za6toto ne moga da razgovarqm s moite mom4eta vrasnici taka kakto primerno s edin 20-23 godi6en
    I Might Not Be The Best In The World,But The Best The World Has Ever Seen!!!!!!!!!!!

Супер фен
    Град
    Всичко ненадвишаващо възрастта на баща ти е нормално. Ако му е набор или по-голем от него, ше е малко прекалено.

4-5години да ама 10...

Голям фен Аватара на SuPeRSlaDkA
    Град
    ..::SinCity::..
    Извинявай за въпроса ма ти по възраст ли само ги избираш?Първо гледай дали го обичаш,дали му имаш доверие,а не.........да пускаш обява искам да се ч***м с 26 годишен,за да е опитен.Между другото няма лошо,ако сте и на едно ниво.Както се казваше в една реклама:"Откриваме света ,играейки"

Фен
    Град
    In Your Mind..
    Цитирай Първоначално написано от Nightmare
    Всичко зависи от човека. Най добрата ми приятелка е на 17 и ходи от 4 месеца с 28 годишен. И повярвайте ми той я обича и цени повече от всички други, с които е била досега на нейната възраст. Не мисля, че можем да поставяме такива възрастови граници. Живота е пълен с изненади.

А защо е с него а не с няой на 18 примерно ?

Използвачка котка я вози я с колата купува и това онова дава и пари ... парично разчита на него защото момче на 18 години не може да бъде така устроено толкова добре колкото мъж на 28 години.Заради парите и възможностите му най вече е връзката с по голям не с много по голям.
    Пълни глупости! Нито си запознат, а говориш. Първо той няма нито кола, нито кой знае какви пари. И не и е купил нищо скъпо а камоли да и дава пари! Ти наистина не знаеш какво говориш. Понякога е важен човека. Помисли над това ако можеш!

The Only Thing I Understand Is What I Feel!

Супер фен
    Град
    HeLL ..
    да е напълно нормално е да се спи с 20-30 години по голям ... даже може и 40 ... напълно нормално ... доста извратено !

мислче 5 - 6 години по голям максимум !

Don`t tell me what to do and who the fuck are you?!..Don`t tell me how to live or what the fuck to wear..I`ve got my own idea ....And I don`t give a care....

Голям фен Аватара на Bisollini
    Град
    ADMIN
    Цитирай Първоначално написано от lifestyle
    Цитирай Първоначално написано от koalka
    Опитен?Скъпа,това не е най-важното.Прави го с батко,никой не те е спрял.После обаче да не пишеш теми в тийн форума как те е зарязал след като те е изчукал.Но какво ли ти обяснявам?
    Каква е тази тенденциозност, че видите ли, като е батко непременно ще те изчука и зареже. Големите мъже знаят какво искат и не мислят само за секс, като дечицата на по 15 години. Една жена на 16 би могла спокойно да е със стабилен мъж над 20 и в никакъв случай да не бъди зарязана след едното чукане. Това е постъпка на дечко, а не на голям батко! Помислете преди да говорите се пак!
    Според мен на 16 не си още жена,ами си си чисто детенце,ама днешната младеж съзрява по-бързо А това с батковците-не всички са бройкаджии.Прав си че има доста олегнали "мъже"
    XaXaXa . sa mi kajete 4e batkovcite s Hubavite Koli Motori,. golemite lanci napompanite s ximiq Gologlavi dvokrilni garderobni ne sa broikadjii i 6te se nasera ot smqh. ! ! ! !
    [img]http://monmonjalaci.hit.bg/MATRIX.jpg[\img]

В днешно време какви ли не гаври приемаме за нормални.

And each time I feel like this inside
    There's one thing I wanna know:
    What's so funny bout peace, love and understanding?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си