- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- С колко по-голям е нормално?
5 - 10 години разлика е нормално. Имам познати с по 20 години разлика дето живеят щастливо. Общо взето нема големо значение колко е голема разликата, ама е хубаво да има неква, че ако сте си връсници нема да е интересно. Па и в последно време е много актуална и обратната тенденция, млади лъвчета с ефектни 25-30 годишни какички... Тъй че...избора е голем, като се искат младите да се вземат, как се вика на село![]()
да говорим за възрастова разлка при възрастни хора и при тинейджъри въобще не е все едно.Ако жена на 30г има връзка с мъж на 40 не значи че е същото като жена на 15 с мъж на 25.Второто си е педофилия, защото става дума за различна физическа и психическа зрелост.Няма нищо по-лесно от това, един мъж да се възползва сексуално от едно момиче-дете и да заблуди момичето, че е много го обича!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
da to po tvoita logika zemi go napravi s nqkoi o6te po opiten da re4em s 30 god taka kato si trugnala zemi mini i nekoi pensioner.... spored men e normalno 4oveka s koito pravi6 sex da e max s 3 god po golqm ot tebe ......e ne s 23167864714Първоначално написано от G Point
ucTuHaTa e B My3uKaTa....
ХахахаХора,въобще не всички които ходят с по-големи са курвета бе....осъзнайте се...некога не се съди общо
На най-добрата ми приятелка родителите имт 27 години разлика,много,на пръв поглед,но са заедно доста време и по-влюбени от тях не съм виждала...дори веднъж не са имали някакви разногласия,а аз знам,защото почти по цял ден съм у тях.
Мнее просто някои хора не ги заглеждат ни деца ни батковци и се чудят закво да злобеят. Аз например като бях на 16 години в мозъкът ми от ставането до лягането мигаше едно и също съобщение -"!!!СЕКС!!!". Целта беше да се съешавам с безбройно много женски индивиди. Вече съм така наречения батко, пак ми мига съобщението но - казах си "стига"Първоначално написано от Анонимко
. Вече не го правя целеустремено, ами заради дълбоката душевност която секса поражда у мен.
![]()
2т. системно
Важни в случая са не годините и опита, а чувствата. Каква хайда, че ще го направиш с 10 години по-голямо от теб момче, ако го правиш без да изпитваш нищо към него.
И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!
Каква жена брее?неква пикла на 16 години дето незнае какво иска дори незнае какво е секс ... тръгнала с 26 годишен?
Найм ного мразя връзки на 16-19 годишна с 26-38 годишен ?
И били мноооого сериозни ?Тъй ли аз пък ще ви кажа че такава връзка 90 процента е обречена на провал...защо ли ?Ми много просто момичето са и първите стъпки в сексуалния живот едва ли не един от първите ако не и първия ДА ама винаги има втори следователно най малкото от любопитство ще го зареже за да пробва с друг как е.
Два варианта са или ще го зареже или ще му изневерява след време много.А да и много голяма част от такива момичета са с подобин мъже защото техните връсници(16-19 годишни) нямат коли пари къща и тн използвачки и затова си намират по големи батковци да ги издържат.
Първоначално написано от Nightmare
А защо е с него а не с няой на 18 примерно ?
Използвачка котка я вози я с колата купува и това онова дава и пари ... парично разчита на него защото момче на 18 години не може да бъде така устроено толкова добре колкото мъж на 28 години.Заради парите и възможностите му най вече е връзката с по голям не с много по голям.
Първоначално написано от m.j.a.
Съгласен с това за възрастите не може да се сравняват
13 годишна с 23 годишен и примерно 24 годишна с 34.
сеш`се
ako iskash da si porednata broika davai
Az ne razbiram kfo losho ima nqkoe momi4e primerno na 16 da hodi s nqkoi batko na 20?Първоначално написано от Sweet girl
I mejdu drugoto s tva pikla na 16 me razbi a ti kato si na 14 kakvo trqbva da si?![]()
![]()
Първоначално написано от krem4et0
16 годишен с 24 годишна кукла![]()
mi nqma zna4enie na kolko e godini!no pravila sam go i s po golqm-ednakvo e!
Nikoga ne plachi za neshto koeto ne plache za teb!
e dobre de az sam na 16 i vinaqgi sam bila s mn po-golemi maje ne za drugo a prosto za6toto ne moga da razgovarqm s moite mom4eta vrasnici taka kakto primerno s edin 20-23 godi6en
I Might Not Be The Best In The World,But The Best The World Has Ever Seen!!!!!!!!!!!
4-5години да ама 10...
Извинявай за въпроса ма ти по възраст ли само ги избираш?Първо гледай дали го обичаш,дали му имаш доверие,а не.........да пускаш обява искам да се ч***м с 26 годишен,за да е опитен.Между другото няма лошо,ако сте и на едно ниво.Както се казваше в една реклама:"Откриваме света ,играейки"![]()
![]()
![]()
Пълни глупости! Нито си запознат, а говориш. Първо той няма нито кола, нито кой знае какви пари. И не и е купил нищо скъпо а камоли да и дава пари! Ти наистина не знаеш какво говориш. Понякога е важен човека. Помисли над това ако можеш!Първоначално написано от Анонимко
The Only Thing I Understand Is What I Feel!
да е напълно нормално е да се спи с 20-30 години по голям ... даже може и 40 ... напълно нормално ... доста извратено !
мислче 5 - 6 години по голям максимум !
Don`t tell me what to do and who the fuck are you?!..Don`t tell me how to live or what the fuck to wear..I`ve got my own idea ....And I don`t give a care....
XaXaXa . sa mi kajete 4e batkovcite s Hubavite Koli Motori,. golemite lanci napompanite s ximiq Gologlavi dvokrilni garderobni ne sa broikadjii i 6te se nasera ot smqh. ! ! ! !Първоначално написано от lifestyle
[img]http://monmonjalaci.hit.bg/MATRIX.jpg[\img]
В днешно време какви ли не гаври приемаме за нормални.
And each time I feel like this inside
There's one thing I wanna know:
What's so funny bout peace, love and understanding?