.
Отговор в тема
Страница 3 от 3 ПървиПърви 123
Резултати от 51 до 55 от общо 55
    Фен
    Град
    sofia
    Пуснато на: Чет Сеп 21, 2006 1:05 pm Заглавие:

--------------------------------------------------------------------------------

Sweet girl написа:
    "Каква е тази тенденциозност, че видите ли, като е батко непременно ще те изчука и зареже. Големите мъже знаят какво искат и не мислят само за секс, като дечицата на по 15 години. Една жена на 16 би могла спокойно да е със стабилен мъж над 20 и в никакъв случай да не бъди зарязана след едното чукане. Това е постъпка на дечко, а не на голям батко! Помислете преди да говорите се пак!" Ne znae6 kolko gre6i6!Kakvo moje da iska edin batko nad 20 ot nqkva si pikla tam na 16-samo sex!Neotri4am-ima i izklu4eniq oba4e zamisli se!Edin 4ovek,koito znae kakvo iska i kakvo tursi ne bi trugnal da suzdava problemi(6toto problemi dali ot vuzrastta ili ot ne6to dr 6te ima)na nqkakva 16 godi6na!Ne mislq,4e si prav tuk!Da-ima izklu4eniq,no sa str6ano malko i sa edno na milion taka,4e koalka e mn prava!Mjedo drugoto sum na 14,no tova nqma nikakvo zna4enie!

"Az ne razbiram kfo losho ima nqkoe momi4e primerno na 16 da hodi s nqkoi batko na 20?
    I mejdu drugoto s tva pikla na 16 me razbi a ti kato si na 14 kakvo trqbva da si? "
    Vij sa,az kazvam pikla ot gledna to4ka to4no na tozi "batko",no neotri4am i si napulno prav v tova,4e 6tom kazvam,4e na 16 godini edno momi4e e pikla za 25 godi6en kakvo ostava za 14 godi6na pikla!Ne sum kazala pikla na 16 s misulta,4e az ne sum takava-naprotiv,no za 6tastie az vse o6te ne sum se hvurlila na 25 godi6en za da govorq za sebe si kato za pikla!Az prosto izrazih mnenieto si po temata kato pak ti kazvam neotri4am,4e i az sum taka nare4enata pikla oba4e az sum s mom4e 2 god po-golqm i ne mislq,4e spored nego sum pikla,no ako bqh s 19,20,21,22,23 i tn godi6en po-golqm ot men-nesumneno 6tqh da buda ni6to i nikakva pikla za nego!
    Момичето,което не го е срам да показва детското в себе си...Младата дама,на която не и пука,че е заваляло и се разхожда под дъжда,точно след като е излязла от фризьорския салон...Жената,на която са и разбивали сърцето,но не спира да вярва в любовта!

Голям фен Аватара на cvetityy
    Град
    софянче съм си
    Цитирай Първоначално написано от Kolbata
    Цитирай Първоначално написано от Sweet girl
    Ne znae6 kolko gre6i6!Kakvo moje da iska edin batko nad 20 ot nqkva si pikla tam na 16-samo sex!Neotri4am-ima i izklu4eniq oba4e zamisli se!Edin 4ovek,koito znae kakvo iska i kakvo tursi ne bi trugnal da suzdava problemi(6toto problemi dali ot vuzrastta ili ot ne6to dr 6te ima)na nqkakva 16 godi6na!Ne mislq,4e si prav tuk!Da-ima izklu4eniq,no sa str6ano malko i sa edno na milion taka,4e koalka e mn prava!Mjedo drugoto sum na 14,no tova nqma nikakvo zna4enie!
    Съгласен съм !!!
    аз също!!!
    Има две непреодолими трагедии в живота: едната е да загубиш копнежа на сърцето си, а другата да си го възвърнеш!

Любовта няма граници,но колкото по малак толкова по приемливо,немога да приема секс с мъж на годините на баща ми

Супер фен Аватара на rosskata
    Град
    Варна, Морето, Сините Вълни...
    Тук да четеш и даб се попикаеш от смях. Всеки премерил и отсича... 2 години, 5 години, 6 години, 10 години... Как го изчисли това всеки не знам... Не можете ли да разберете че има 5 милиарда човека на тая земя и всеки с всеки е различен. Такива граници не могат да бъдат поставени. Някои 16-годишни момичета са по- зрело от някои 26 годишни мъже. Някои 13- годишни момчета са по- зрели от някои 15-16 годишни момичета , нчкои мацки на 17 идеално си пасват и много се обичат с 27-годишните си приятели, както и Деми Мур с 15-ина години по- младия си любовник. Всичко си е до човека, не сме ние хората които ще определят кое е нормално и кое не за другите.

"Мила, обичам те, ти си всичко за мен"
    ІСори бейби, но си с 7 години по- голям от мен а всички ми казват, че разлика с повече от 5 години не е нормална... Така че бегай"
    1. Човек се ражда изморен и живее за да си почине.
    2. Ако видиш някой да си почива помогни му.
    3. Работата е свещена. Не я докосвай!
    4. Когато изпиташ желание да работиш,седни и чакай да ти мине.

Баси на 16 с 26 ако искаш прави ако не искаш не дей ама е много разликата м/у вас

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си