.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 16 от общо 16
    Guest

обескосмяване .... :?

днеска в даскало първо идва едно момиче от съседния клас и ми вика, "защо не си обескосмяваш краката???" , после след 2 часа съседката ми по чин и тя "що не си махаш космите на краката?" и аз вече изкуках и ме беше срам да изляза от стаята, понеже бях с къси панталонки. И се чудя с какво да си махна космите от краката, ама искам хем да не боли и да има добър ефект, че не мога да трая на болка много. пък и с кола маската ще изтърпя ако се налага , ама как да кажа на майка ми , че искам да си ги махна , щото тя на ръцете ми е махала преди, ся се чудя как да и кажа да ми махне и на краката...
    п.с. на 13 съм

Пич що не ги погледнеш тия двете - все една ще я паласки, я корем. Къв си ти да се сдухваш. на бас, че и двете пикли са или дебели или грозни или и двете.

А иначе ако искаш лесно махане на космите от краката - с машинка за подстригване.
    „Има две неща: наука и предубеденост; науката създава познание, а предубедеността — невежество.“

Guest
    момиче съм

Ми тогава си ги махай - кво се чудиш. Егати момичетата.
    „Има две неща: наука и предубеденост; науката създава познание, а предубедеността — невежество.“

Фен
    Град
    Страната на чудесата
    Пробвай със самобръсначка...

Guest
    epilator 6te iztrae6 1viq pyt i posle po malko boli
    a na maika ti otiva6 i i kazva6:mamo dai epilator da si mahna kosmite.kvo tolko pita6 kak da kaje6 na maika si.tq nqq da te izqde????

Guest
    със самобръсначката не порасват ли после още повече и по трърди и гъсти?

Guest
    Az sam momi4e i sam sa6to na 13! Prosto edin den tolkova mn me drazneha kosmite po krakata mi 4e vlqzoh i se izkapah i sled tova sas samobrasna4kata na maika mi (prosto v momenta ne razpolagah s druga) se obrasnah ot na4alo me be6e 6ube da ne se poreja ama posle krakata mi stanaha gladki,obezkosmeni i mn im se kefih ! Opitai i ti

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от luschka
    ти наред ли си бе??? ..кола маска или епилатор!
    Аз сЪм кУкЛиЧкаТа,кояТо нЕ моЖеш дА сВалИш!Аз сЪм пЕрФекТнаТа,с коЯт0 дрУгиТе Ще сРавНиШ! ТвоЯта МаЦка оТ мЕн тЕ пАзИ,щ0т оТ заВисТ в КраКаТа мИ лАзИ!

Голям фен Аватара на reason
    Град
    Някъде там...
    Цитирай Първоначално написано от Lorraine
    Е какво?Ако не може да изтърпи...всъщност тя каза,че може.
    Oily marks appear on walls,where pleasure moments hubg before the takeover,the sweeping insensitivity of this,still life...

Супер фен Аватара на i'm so excited!
    първия път е препоръчително да ги обръснеш и чак след това като израснат можеш да си ги махнеш с кола маска или епилатор. иначе много ще боли
    алелуя.

Супер фен
    Град
    HeLL ..
    na 13 god ..mom4e predpolagam da si prai kola maska ...stia e ...tva e tapo ....

Don`t tell me what to do and who the fuck are you?!..Don`t tell me how to live or what the fuck to wear..I`ve got my own idea ....And I don`t give a care....

Супер фен Аватара на i'm so excited!
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    момиче съм
    алелуя.

Голям фен
    Град
    София
    Е няма да си правиш каквото и да е заради некви смотли!
    Това че някой ти се е подиграл не значи че ще правиш всичко възможно да си като тях !
    Ходи им натрий хубаво нослетата!
    А ти ще си махнеш космите, когато ти сама прецениш!
    "Гордост?Да,гордостта е нещо ужасно вкусно,особено когато коричката е разпукана и покрита с глазура" Скарлет О`Хара

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от reason
    Цитирай Първоначално написано от Lorraine
    Е какво?Ако не може да изтърпи...всъщност тя каза,че може.
    офф..със самобръсначка ще стане по-лошо бе..ще разстат още на 2-рия ден по-гъсти,по-черни,по-твърди..това ли искаш????
    Аз сЪм кУкЛиЧкаТа,кояТо нЕ моЖеш дА сВалИш!Аз сЪм пЕрФекТнаТа,с коЯт0 дрУгиТе Ще сРавНиШ! ТвоЯта МаЦка оТ мЕн тЕ пАзИ,щ0т оТ заВисТ в КраКаТа мИ лАзИ!

Фен
    Град
    Sofiq LOL!!
    ами най добре зими отиди на кола маска а след тва ги почвай с епилатора ама не ги бръсни щото ще ти поникнат още повече и ще се хванеш за главата
    знАм чЕ нЕ сЪъм идЕАлнА.. прЕцАкЪъш лИ мЕ прАиш грЕшкА тОтАлнА: акО оБичАм оБичАм дОкрАй.:. нЕ мЕ поЗнАъЪш пО хУу сИ трАй:жИвЕя кАктО сИ иСкЪъм и зА нИкоЙ нЕ мЕ е*е

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си