- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- След като не си девствена има ли значение с колко си била?
Не мога да разбера момчетата... Като почне да ме пита "ама ти с колко преди мен си била?" Има ли някакво значение, дали е един или шестима? Нали не съм девствена, след като не съм според мен това никакво значение няма и не мога да разбера и супер са дразня на ей такива дето се ровят в миналото на жената. Да нямам платка във вагината, че да помни дали са шестима или е един? Айде стига. Вас предполагам също ви дразни, щото няма никво значение от броя на партньорите а от настройката. Ако не съм девствена и с само с един да разбера как е с другите? Да мога да сравня всеки един, като техника и размер като издръжнливост и доставяне на доволство. Това ме интересува мен , не дали са един или шест. Щото ако му кажа да, от 3 години прая секс и съм била със шестима ше ме сметне за курва, а това е ясно че не е така!
ами миличка вагината ти няма платка,кояо да помни с колко си била,но главата ти със сигурност помни тези факти.А колкото до разпитването - ами какво лошо има в това момчето да се интересува от живота ти???Няма ли право да знае дали момичето до него е курва или не(а ако той й е 6-тия,тя си е потенциална пеперудка)
I’d give my all to have
Just one more night with you
I’d risk my life to feel
Your body next to mine
Cause I can’t go on
Living in the memory of our song
Въпросът ми е, за него какво значение има, след като няма как да е сигурен, дали съм била с 1 или 101? Щом не съм девствена, според мен за момчето трябва да е без значение, щото ясно е че винаги жените можем да излъжем в бройката![]()
Vij sa i az sum mom4e i ot moita gledna to4ka vuobshte ne me interesuva jenata dali e spala s 1 ..5....10 4oveka mene ne me interesuva broikata koqto ti si praika ...... interesuvame az kogato sym s neq da nqma drugi osven men ........ ne se izrazih to4no no se nadqvam da ste me razbrali
Lesno e da kajesh obi4am te drugo e da go po4ustvashjivei si jivota kakto iskash ti a ne kakto drugite biha iskali jivota e edin momentite sa mnogo ne gi ispuskai
Ами не знам има ли отношение-на моето гадже не му е приятно че съм имала няколко гаджета преди него,с които не съм правила секс,но пак му е гадно,че съм била близка с тях.Зависи си от момчето.Определено има такива,на които не им пука,но има такива които ревнуват.А тези,които твърдят,че няма значение не обичат достатъчно,защото едва ли им е особено приятно от мисълта,че тяхното момиче е спало с половината град.Всеки би си задал въпросът-курва ли е тя?Първоначално написано от цвете от върха
Аз също много се дразня на подобни въпроси от страна на мъжете. В крайна сметка винаги може да излъжеш. Пък и съм на мнение, че бройката не е от значение. Всичко си е до човека.
Напълно съм съгласна, че бройката на мъжете, с които е била една жена си е лично нейно право да я пази за себе си. Аз лично не съм казала, дори и на наи близките си приятели това. Не обичам да ме питат и едвали бих споделила с някой. А и не мисля, че една жена може да бъде наречена лека само защото е спала дори и с 10 човека, всичко зависи от държанието и. Ако тя не се държи като такава, ако не показва с нищо, че е спала с цял футболен отбор например едвали има значение тази бройка. Всичко е въпрос на личен избор.
The Only Thing I Understand Is What I Feel!
Курва наричам жена , която спи с мъжете , без да се обвързва с тях. Ако жената е спала с много мъже , но с всички е имала сериозна връзка , не мисля, че е курва.
na men ne nqma da mi prechi ako pochnat da me rezpitvat ... nz ti kvo si se qdosala tolko..
Има значение етестмено.Ами замисляла ли се,че момчето може да те обича и да се интересува от живота ти.Е,добре да кажем си спала със 20 човека и да предположим,че си само на 16 на приятелят ти няма да му стане неприятно естествено,няма да има добро мениние за теб,ако е сериозен в чувствата си и не е само заради секса с теб.Ако е само заради това няма да му пука много-много.Приятелят ми ми каза откровено,че е нямало да му бъде много приятно,при положение,че аз съм любовта на живота му да съм спала с друг и го разбирам,защото и аз щях да му кажа така.Но се радвам,че го направих с него,защото винаги ще го обичам.
Чайййй малко ве. Ти си ми жена и си ми най близкия и интимен човек, аз си споделям сичко квото имам в главата ми ако ще и с негри да съм ебал пак ще си го кажа а ти ше си траеш тъй ли?
2т. системно
Под сериозна връзка имаш в предвид 2-3 месеца ли, или ... ?Първоначално написано от ^DaRk_LaDy^
Щото за 2-3 години незнам колко 'сериозни' връзки може да имаш.
Аз за 2-3 месеца се опитвам да забравя миналата си връзка и така докато не откарам 6-7 месеца, нищо, че съм момче, а разбираш ли -- 'момчетата мислят само как да боднат'... /цитат по спомен.../
Да има значение с колко мъже е било момичето преди мен.
Whisskas го каза най-точно -- 'Има значение за отношението ти към секса.'
Сега, разбирам, че авторката на темата и ти сте се плющяли като мокър пешкир и никой не ви ще като разбере за 'сериозните' ви връзки, но това не е мой, а ваш проблем. Главата ви е на раменете не само да ви крепи прическата и грима.
После мъжете й виновни, щото тя не знае да си държи краката затворени...![]()
mi 6e me izvinqva6 ma nqma kak da e spala s mnogo myje i da e imala seriozna vryzka/. ti kvo , na 16 godini primerno si spala s 10 i sys si4kite si imala seriozna vryzka ? xaxaxaxa, ai stia prikaa gluposti. kolkoto do broikata - da, razbira se 4e vie jenite lyjete. vie lyjete za vsi4ko, to ne za drugo jenata se oprili4ava sys zmiq i t.n. no kakto i da e, za radost gi ima i dosta izklu4eniq, koito nqmat protiv da spodelqt ne6ta ot minaloto si. da hodq az s moita priqtelka 1 godina i da ne znam ni6to predi tva ? be viii ....Първоначално написано от ^DaRk_LaDy^
Не е важно да умреш за родината си ...
Важно е да накараш врага да умре за своята !!!
Под сериозна връзка , разбирам връзка която е продължила поне 9 10 месеца , и повече. И до сега, както вече милиони пъти казах за 4 години съм имала полов контакт с 2 момчета. За първи път правих секс със момче , с което ходихме 8 месеца преди това. С него ходихме година и половина и се наложи да се разделим. След около 8 9 месеца се появи сегашния ми приятел , с когото също водя полов живот. Не мисля , че съм курва , ако вие така мислите , това си е ваш проблем.
ne se govore6e za teb a po princip. i eto 4e za 2 godini si imala 2-ma priqtelq (seriozni) nali taka ? sledovatelno ako sys vsi4ki ima6 seriozna vryzka broikata NQMA kak da e golqma. a ako e golqma - prai si izvodite.Първоначално написано от ^DaRk_LaDy^
Темата като цяло не е за тебе, та ако обичаш не се обяснявай.Първоначално написано от ^DaRk_LaDy^
Иначе, както писа в една друга тема -- щом си се разпечатала на 14 си ми ясна... сериозна връзка на 14 години нема.![]()
Или послъгваш или имаш шизофрения.
Понякога женската солидарност си е *бала майката.![]()
Не за 2 ,а за 4 , щото от 4 водя полов живот.Бройката наистина не е голяма и нямам намерение да я правя такава. Мисълта ми беше друга - че дори да го направиш по-малка не е задължително да преспиш с много хора,защото може да го направиш и на 18 и пак да се превърнеш в уличница.Това е моето мнение , не ви ангажирам с него.
Ако един мъж обича истински една жена, за него е без значение миналото й! Само настоящето и бъдещето, което би имал с нея. Всеки човек може да допуска грешки, може едно момиче да се е лъгало лесно преди това, и просто сега да е срещнала него... Човекът! И ако той е мъж на място, не би трябвало да се вълнува от миналото и. Пък и е известно, че зад всеки мъж с бъдеще, стои по една жена с минало
Хахахаха, ясно е, че си.Първоначално написано от цвете от върха
ti na tez detski prikazki li vqrva6 ? ako 6e vqrvame na tqh, iska6 li da ti kaja Napoleon kakvo e kazal ? A Bibliqta 4ela li si ? ai mlukvai (moje i mom4e da si de, to togava po lo6o)Първоначално написано от Анонимко
Не са детски приказки, житейските истини. Светът не започва от вчера все пак. А ти ако действително си чел Библията и това, което е казал Наполеон, а и по-ранните философски мислители като Аристотел, Кант, Хегел и т.н. може би щеше и да си наясно с много неща, за които тук задаваш въпроси. А коментар на гърба на другия за всеки е лесно да направи. В крайна сметка всеки гледа от собствената си камбанария.Първоначално написано от WindWaker
hubavo e 4e im znae6 imenata, ama da mi se prai6 na filosof i 4e si gi 4el - ari begai. i vsy6nost ne - tuk vyv foruma ne sym zadal nito edin vypros, a kogato moga se opitvam da pomogna - a ot typi detski vyprosi prosto mi e pisnalo. a za jiteiski istini - ae begai 6ti kaja pak, ne si ti det 6te mi gi kaje6. i ako za teb "zad vseki uspql myj ima po edna jena" - ako za teb tva sa jiteiskite istini - sme6en si. ( a v interes na istianata kato pogledne6 istoriqta - syvsem ne zad vseki myj ima po edna jena. syvsem ne. a i da razbira se - tva e prosto izvinenieto na jenite)of ai stia sym se draznil, osobeno i s takiva kat tebe
Помните ли четиримата пичове от Американски пай? А какво бихте помислили, ако някое нашенско тъкмо завършващо лапе преспи с някое дружче точно на бала си? И въпросното лапе е момиче. Но не защото е имала преди това сериозна връзка с него, а защото така й харесва?