.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 46 от общо 46
    Imam priqtelka na 28 .. ot 14 godishna do 20 godishna e prostitutka.Da istinska!Na 20 se zapozna s Edno momche s 4 god po golqm ot neq i toi znaeshe kakva e.Toi q izmukna ot tazi propast i sa zaedno do sega.Mislite li che my puka che e bila takava?? Da syper nepriqtno mu e bilo sigurno no q e priel s mnogoto i partniori v minaloto koito za 6 god ne mislq che sa malko?!? Ot tuk na tatuk ostavat revnivcite i tezi koito ne obichat istinski!

Charlotte_the_Harlot
    Guest
    На всеки се случва да падне. Важното е после да се изправи и поучи от грешките си. А ревнивците че са много, така е. И аз понякога ревнувам. Човешкото Животно има още много хляб да яде докато стане Човек...

Супер фен
    Град
    Мене ме нема в целата схема
    Е как па мое да се ревнува за това, че преди теб е спала с некой? Особено па ако и не го познаваш тоя? Тва са пълни тъпотии. Верно съм чувал че има такива болни ревнивци, ама не може ги разбера тия хора, нещо им куца явно бая

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Аз ревнувам още гаджето ми от предната му приятелка,въпреки,че е бил с нея само 2 седмици и не са спали заедно.Може би е болезнено това състояние,но ми е гадно да си помисля,че е целувал и галил друга!И изобщо не говоря за секс!

Re: След като не си девствена има ли значение с колко си бил

emi ima zna4enie da 6toto mom4eto s koeto si v momenta moje bi iska da razbere dali si kato kurvetata da si minala celiq kvartal ili ne ...6tot napr ako kaje6 mi s 3ma i si se ebala s tqh tfa ve4e e drugo aa neee ss 10-20... eeii tfa ve4e e kurvensko
    ucTuHaTa e B My3uKaTa....

Guest
    Цитирай Първоначално написано от tX
    Цитирай Първоначално написано от ^DaRk_LaDy^
    Под сериозна връзка , разбирам връзка която е продължила поне 9 10 месеца , и повече. И до сега, както вече милиони пъти казах за 4 години съм имала полов контакт с 2 момчета. За първи път правих секс със момче , с което ходихме 8 месеца преди това. С него ходихме година и половина и се наложи да се разделим. След около 8 9 месеца се появи сегашния ми приятел , с когото също водя полов живот. Не мисля , че съм курва , ако вие така мислите , това си е ваш проблем.
    Темата като цяло не е за тебе, та ако обичаш не се обяснявай.
    Иначе, както писа в една друга тема -- щом си се разпечатала на 14 си ми ясна... сериозна връзка на 14 години нема.
    Или послъгваш или имаш шизофрения.

Понякога женската солидарност си е *бала майката.

Az za purvi put 4uvam,4e ima jenska solidarnost!Za mene takova jivotno nema!Jenskata zloba nali znaete kvo moje da napravi...

emi pri polojenie 4e si s toq 4ovek i smqta6 da ostane6 dylgo s nego nqma kak da ne mu kaje6 vse pak s kolko si spala...men ne mi e problem da kaja s kolko sam bial zsa6toto sam si imala pri4ini da sam s tqh ne sam hodila da se 4ukam kato magistralna na vseki ygal...puk i qvno te e sram ot broikata na mom4etata s koit osi spala 6tom ne iska6 da mu kaje6 na priqtelq si...a za nego si e normalno da popita i az pitam gadjetata si principno...prosto za da se informiram ne 6toto ima nqkvo zna4enie vse pak sega si e s mene..ne vijdam ko se nervi6 tolkova...i teq deto kazaha 4e e zadyljitelno da ima6 seriozna vryzka s nqkoi predi da prespi6 s nego ne e vqrno pone spored men ne e...ako re6i6 4e taka iska6 i 4e za teb e pravilno da spi6 s nqkoi ni6to ne ti pre4i da go napravi6 dori i da nqmate ko iznae kakva seriozna vryzka..est tova si e li4no za vseki
    DoN't WoRRy, Be HaPPy

Стилян
    Guest
    Ето това ви е проблема на вас кучките - мислите си, че няма проблем да сте пробвали един милион, и то всичките по - големи от вас. Хие не ми се оправдавайте, никога няма да се научите какво значи сериозна връзка

Charlotte_the_Harlot
    Guest
    Така е. Или аз поне няма.

Голям фен
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от olive_oil
    а ако той й е 6-тия,тя си е потенциална пеперудка
    6-ма за 3 години и е курва?! бах маму начи и аз тряя съм курва по тая логика.. а кво трябва да праиме според теб? цял живот да се отдадем само на един от тези "прекрасни" същества?.. я помисли пак...

Супер фен Аватара на LunaTriCk
    Град
    Anfield
    за мен няма никакво значение. важното е сега с кой е, не с кого или колко е била преди.

Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от fti4ka
    Цитирай Първоначално написано от olive_oil
    а ако той й е 6-тия,тя си е потенциална пеперудка
    6-ма за 3 години и е курва?! бах маму начи и аз тряя съм курва по тая логика.. а кво трябва да праиме според теб? цял живот да се отдадем само на един от тези "прекрасни" същества?.. я помисли пак...
    Казваш го все едно...
    Толково ли е невероятно ти да си курва ?
    За 3 години да си се ебала със 6-тима различни, следва, че средно на всеки 6 месеца си яла пишката.
    6 месеца не е усобено сериозна връзка, а като сметнеме и периода между връзките... става по-малко от 6 месеца.
    Незнам дали си курва, но определено имаш потенциял ...

А какво да правите ли ?
    Ами нищо, щом вас ви устройва значи проблем няма.
    Само не се засягайте като някой ви нарече курви или някой не ви ще, щото, разбираш ли, сте се 'отдали' на целия квартал.

Кучето играе според тоягата...

Град
    Anfield
    тук почна да се застъпва темата "защо, когато един мъж спи с много жени е герой, а жена с много мъже е курва". Нали момичета искате равенство ? Еми, ай вземете едно решение само, а ?

далила
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от LunaTriCk
    тук почна да се застъпва темата "защо, когато един мъж спи с много жени е герой, а жена с много мъже е курва". Нали момичета искате равенство ? Еми, ай вземете едно решение само, а ?
    това е тотална отживелица. нито мъжа е герой, нито жената е курва, нещо нормално е в сегашните години

Guest
    Цитирай Първоначално написано от далила
    това е тотална отживелица. нито мъжа е герой, нито жената е курва, нещо нормално е в сегашните години
    I az taka smqtam!A toq tx pak se izlaga,kato govori glupsoti!Moslq te prekrati...

Град
    Anfield
    а отиди обясни им го

Фен
    Град
    In Your Mind..
    а отиди обясни им го

Абсурдно е да се обясни на хора, които не приемат чуждо мнение. Чудя се дали някой ще пусне тема спах с 10 жени, жиголо ли съм?

The Only Thing I Understand Is What I Feel!

Повече от фен
    Думата 'курва' има и мъжки род -- 'курвар'.
    Разликата е единствено в пола. Поне за мен.

Guest
    пфф... за мен за 3 години със 6ма е много! И ако не те е срам от бройката не би трябвало да се дразниш от въпросите... според мен е нормално... иска да те опознае пък и може да му е любопитно... и аз съм разпитвала гаджето ми, с което ходя близо 6 месеца... не съм спала още с него, но знам, че той е спал с едно момиче за една нощ (не курва оО) от пиянство (не че тва е особено голямо оправдание).. разпитвала съм го за гаджетата му и т. н. Все пак ако той възнамерява да има нещо сериозно с теб, да спи стеб може да се интересува какво ще стане после... иска да види каква си...

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    пфф... за мен за 3 години със 6ма е много! И ако не те е срам от бройката не би трябвало да се дразниш от въпросите... според мен е нормално... иска да те опознае пък и може да му е любопитно... и аз съм разпитвала гаджето ми, с което ходя близо 6 месеца... не съм спала още с него, но знам, че той е спал с едно момиче за една нощ (не курва оО) от пиянство (не че тва е особено голямо оправдание).. разпитвала съм го за гаджетата му и т. н. Все пак ако той възнамерява да има нещо сериозно с теб, да спи стеб може да се интересува какво ще стане после... иска да види каква си...
    това бях аз..^^

Цитирай Първоначално написано от ^DaRk_LaDy^
    Курва наричам жена , която спи с мъжете , без да се обвързва с тях. Ако жената е спала с много мъже , но с всички е имала сериозна връзка , не мисля, че е курва.
    пак се е нап1лнило с несериозни и детски мнения!

аз мисля 4е не е важно с колко мъже си спала, а колко държиш в момента на човека до теб!
    Ако е в моите ръце, то е мое
    Ако то е мое, то никога не може да стане твое.
    Ако строя нещо, то всички части са мои.
    Ако изглежда като мое, значи е мое.
    Ако си мисля, че е мое, значи е мое.
    Ако то е твое и аз го открадна, значи е мое.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си