- Форум
- По малко от всичко
- Спорт и здраве
- real madrid!!!!!!
 Отговор в тема
 Отговор в тема

Real тия са пяници бе

Аз му викам "ходещата реклама".Първоначално написано от XePouH

Добре се представиха срещу Динамо, но то срещу умрело куче... Ае всъщност Динамо играха много слабо.
Реших да поднвя темата, за да коментираме играта им и резултатите.
Няма какво да се коментира на това отборче.
Всяка година започват с големите надежди,как ще спечелят ШЛ,как ще спечелят титлата в Испания,как Барса ще са по-назад и какво ли още не...и накрая обаче отново остават с празни ръце и се почват обидите по адрес на треньора,нови треньори ала-бала.То щом Капело не може да ви оправи,кой може?

Слабички сте си,но то е нормално след като футболистите ви са куци и идват в Реал само за пари.
Реал...отбор с богато минало, клатещо се настояще и неясно бъдеще....
Купи :
- Интерконтинентална купа: 3 пъти (1960, 1998, 2002г.)
- Европейска Купа/Шампионска Лига : 9 пъти
-1955/56 4-3 срещу Stade de Reims-Champagne
-1956/57 2-0 срещу Фиорентина
-1957/58 3-2 срещу Милан
-1958/59 2-0 срещу Stade de Reims-Champagne
-1959/60 7-3 срещу Eintracht Frankfurt
-1965/66 2-1 срещу Partizan Belgrade
-1997/98 1-0 срещу Ювентус
-1999/00 3-0 срещу Валенсиа
-2001/02 2-1 срещу Байерн Леверкузен
Реал Мадрид - Купа на УЕФА : 2 пъти
Реал Мадрид - Европейска Супер Купа : 1 път
Реал Мадрид - Шампиони на Испания - 29 пъти
Реал Мадрид - Купа дел Рей : 17 пъти
Реал Мадрид - Суперкупа на Испания : 8 пъти.
Реал Мадрид - Регионално първенство : 18 пъти.
с толкова пари ,а толкова жалък отбор

След загубата 7:1 от Ман. Юнайтед от Рома изпратили официален факс до ЦСКА с текст: НЕ СТЕ САМИ! И разбира се най-новата оферта от Вивател плащате за 90 минути а говорите още 6 БЕЗПЛАТНИ!!!
На първо място в Испания-колко жалко, а?
РЕАЛ (М) [3 : 1] ЛА КОРУНЯ
29' [1-0] Рамос
58' [2-1] Раул
75' [3-1] Ван Нистелро
За Реал и 55' [1-1] Капдевиля За Депортиво.

Real Madrid are the best и са номер 1 в Испания
Само като ти вида подписа и ми става ясноПървоначално написано от the_o.c_girl
рИал мадрид , мангал юнайтед , цеца , черноморец , шумен , дунав , спартак ШАМПИОН!!!

След загубата 7:1 от Ман. Юнайтед от Рома изпратили официален факс до ЦСКА с текст: НЕ СТЕ САМИ! И разбира се най-новата оферта от Вивател плащате за 90 минути а говорите още 6 БЕЗПЛАТНИ!!!
Млъкнете...имате 9862947693876968630976309769387689760983 теми, които сте сте си направили за тъпия си отбор-ТУК НЯМА ДА ПИШЕТЕ!!!!!!!!!!!!!!
Абе да .. ама честно ли???

Къв Real Madrid beeee ..... само BARCA
Е такива момиченца са ми много смешни, дет чули 1 известен футболист, разбрали в кой отбор играе и са за него!
иначе поне евала за ЦСКА =D>
Let The BEAT Control Your Body
Гледам футбол от малка и мога да ти кажа, че си с грешка!!Първоначално написано от radito

ОКПървоначално написано от the_o.c_girl
Помислих, че си от некомпетентните
....и все се чудиш човека с жълтите дрехи що не рита топкатаПървоначално написано от the_o.c_girl

и знаеш двата най-известни отбора в света =D> =D> =D> =D>Първоначално написано от the_o.c_girl
Никой днес не е невинен
избрахме бъдеще сами
това, което ни очаква
мъчително-жестоки дни

Така първо искам да кажа че не натоварвам никой с мнението си и не искам никой да се обижда.За мен Реал е един от най-бездарните и слаби отбори в света нищо че имат толкова трофей и победи в момента са абселъотна нула.И от към игра особено там какво нали уж бяха велики видяхме докато стигнаха на ШЛ а взели да ми се готват за трофея много са ми смешни.А да ами играци хаха кой от кой по бездарен и слаб с право ги нарицат белия балет защото на терена са като балеринки а не като футболисти.А що се отнася до Бекъм него за нищо не го бива освен да прави реклами в Манчестер може да е бил на ниво но ви заряза защото го вълнуват парите дори ги смени с много по слаб отбор.Признавам в миналото са били велики много победи имали са велики играци но това в миналото.Сега са едно посмешище за Испания и Европа
=D> =D> =D>Първоначално написано от caRamelO_cHicA