- Форум
- По малко от всичко
- Спорт и здраве
- real madrid!!!!!!
Real тия са пяници бе![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Аз му викам "ходещата реклама".Първоначално написано от XePouH
![]()
Добре се представиха срещу Динамо, но то срещу умрело куче... Ае всъщност Динамо играха много слабо.![]()
Реших да поднвя темата, за да коментираме играта им и резултатите.
Няма какво да се коментира на това отборче.
Всяка година започват с големите надежди,как ще спечелят ШЛ,как ще спечелят титлата в Испания,как Барса ще са по-назад и какво ли още не...и накрая обаче отново остават с празни ръце и се почват обидите по адрес на треньора,нови треньори ала-бала.То щом Капело не може да ви оправи,кой може?
![]()
Слабички сте си,но то е нормално след като футболистите ви са куци и идват в Реал само за пари.
Реал...отбор с богато минало, клатещо се настояще и неясно бъдеще....![]()
Купи :
- Интерконтинентална купа: 3 пъти (1960, 1998, 2002г.)
- Европейска Купа/Шампионска Лига : 9 пъти
-1955/56 4-3 срещу Stade de Reims-Champagne
-1956/57 2-0 срещу Фиорентина
-1957/58 3-2 срещу Милан
-1958/59 2-0 срещу Stade de Reims-Champagne
-1959/60 7-3 срещу Eintracht Frankfurt
-1965/66 2-1 срещу Partizan Belgrade
-1997/98 1-0 срещу Ювентус
-1999/00 3-0 срещу Валенсиа
-2001/02 2-1 срещу Байерн Леверкузен
Реал Мадрид - Купа на УЕФА : 2 пъти
Реал Мадрид - Европейска Супер Купа : 1 път
Реал Мадрид - Шампиони на Испания - 29 пъти
Реал Мадрид - Купа дел Рей : 17 пъти
Реал Мадрид - Суперкупа на Испания : 8 пъти.
Реал Мадрид - Регионално първенство : 18 пъти.
с толкова пари ,а толкова жалък отбор![]()
![]()
След загубата 7:1 от Ман. Юнайтед от Рома изпратили официален факс до ЦСКА с текст: НЕ СТЕ САМИ! И разбира се най-новата оферта от Вивател плащате за 90 минути а говорите още 6 БЕЗПЛАТНИ!!!
На първо място в Испания-колко жалко, а?
РЕАЛ (М) [3 : 1] ЛА КОРУНЯ
29' [1-0] Рамос
58' [2-1] Раул
75' [3-1] Ван Нистелро
За Реал и 55' [1-1] Капдевиля За Депортиво.
Real Madrid are the best и са номер 1 в Испания
Само като ти вида подписа и ми става ясноПървоначално написано от the_o.c_girl
рИал мадрид , мангал юнайтед , цеца , черноморец , шумен , дунав , спартак ШАМПИОН!!!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
След загубата 7:1 от Ман. Юнайтед от Рома изпратили официален факс до ЦСКА с текст: НЕ СТЕ САМИ! И разбира се най-новата оферта от Вивател плащате за 90 минути а говорите още 6 БЕЗПЛАТНИ!!!
Млъкнете...имате 9862947693876968630976309769387689760983 теми, които сте сте си направили за тъпия си отбор-ТУК НЯМА ДА ПИШЕТЕ!!!!!!!!!!!!!!
Абе да .. ама честно ли???![]()
![]()
![]()
Къв Real Madrid beeee ..... само BARCA
Е такива момиченца са ми много смешни, дет чули 1 известен футболист, разбрали в кой отбор играе и са за него!
иначе поне евала за ЦСКА =D>
Let The BEAT Control Your Body
Гледам футбол от малка и мога да ти кажа, че си с грешка!!Първоначално написано от radito
![]()
![]()
ОКПървоначално написано от the_o.c_girl
Помислих, че си от некомпетентните
....и все се чудиш човека с жълтите дрехи що не рита топкатаПървоначално написано от the_o.c_girl
![]()
![]()
![]()
и знаеш двата най-известни отбора в света =D> =D> =D> =D>Първоначално написано от the_o.c_girl
Никой днес не е невинен
избрахме бъдеще сами
това, което ни очаква
мъчително-жестоки дни
Така първо искам да кажа че не натоварвам никой с мнението си и не искам никой да се обижда.За мен Реал е един от най-бездарните и слаби отбори в света нищо че имат толкова трофей и победи в момента са абселъотна нула.И от към игра особено там какво нали уж бяха велики видяхме докато стигнаха на ШЛ а взели да ми се готват за трофея много са ми смешни.А да ами играци хаха кой от кой по бездарен и слаб с право ги нарицат белия балет защото на терена са като балеринки а не като футболисти.А що се отнася до Бекъм него за нищо не го бива освен да прави реклами в Манчестер може да е бил на ниво но ви заряза защото го вълнуват парите дори ги смени с много по слаб отбор.Признавам в миналото са били велики много победи имали са велики играци но това в миналото.Сега са едно посмешище за Испания и Европа
=D> =D> =D>Първоначално написано от caRamelO_cHicA