.
Отговор в тема
Страница 1 от 3 123 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 59
    Повече от фен
    Град
    В сърцето на MG-X-Power {}

KAKVO MISLITE ZA KLASNITE VI ?

Ami aide kajete sega kakvo mislite za va6ite klasni :} izvinqvam se ako ima takava tema.... ami az moita klasna mnogo si q obi4kam .. mnogo e pe4ena i vinagi stoi zad gurboveteni pomagani za vsi4ko tq ni e kato maika :}
    Pobre diabla se dice que se te a visto por la calle vagando , llorando por un hombre que no vale un centavo , pobre diabla llora por un pobre diabla !

Обичам те мило {}{P}{}

Guest
    moqta klasna e kito-mamutska prava krava.super tupa i gadna ruska babi4ka...mislq,4e nqma nujda ot pove4e poqsneniq.

Мда...и мойта класна миналата година беше такава. Всъщност едва ли може да се сравнява с твойта, но както и да е...
    Караше се с другите учители, заради нас, винаги ни издействаше по-високи оценки, замазваше отсъствията, понякога ни пишеше бележки, подписваше се вместо родителите ни, на РС винаги ни хвалеше, колкото и да не го заслужавахме, правеше ни разни изненадки, веднъж ни направи торта, разни сладки, гуфрети, абе какво ли не, понеже беше по физическо никога не ни караше да тичаме, скачаме и т.н., нито да носиме анцузи, в часовете всеки си ходеше, където си иска (най-често на кафе), винаги ни връщаше бележниците 1 ден по-рано, за да не се разкарваме както всички други на следващия ден само за един бележник...
    НО тази година ще ни е друга. По начална информация - една от най-отвратителните учителки в даскалото.

Повече от фен
    Град
    lele kofti 4e 6te ste s druga klasna... na6ta 6te ni iskara do krai... i na6ta pravi kakvi li ne ne6ta za nas... za koleda ni podarqva podaruci na vsi4ki ne prosto nqmam dumi za da opi6a kolko mnogo q obi4ame !
    Pobre diabla se dice que se te a visto por la calle vagando , llorando por un hombre que no vale un centavo , pobre diabla llora por un pobre diabla !

Обичам те мило {}{P}{}

Фен
    Град
    Мелмак
    Досега имах класеН учител по физическо възпитание...мисля,че това е достатъчно...

Супер фен Аватара на GLeZoRanA
    Град
    ®България...®
    Моята класна е много готина кофтито е , 4е не я разбираме ама има много изкривено виждане за нещата което малко дразни амаа ще го преживея

Супер фен Аватара на Angel_Girl
    Град
    Яхнала метлата..
    Аз до сега съм имала 4 класни и тази година ще ми е 5-та класна. Иначе всички са били готини и са ни обичали и грижили за нас. Тази, която ми беше от 5 до 7 клас на една родителска среща беше казала на родителите ни, че понеже тя неможе да има собствени деца се грижи за нас все едно сме и деца. И това много ни трогна всички. Беше много стриктна и взискателна, но само, за да може да научим нещо.

Мега фен Аватара на GossipGirl89
    Град
    София
    Ми наща класна принципно е супер добричка и печена ама ние много я ебаваме
    Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!

Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!

Град
    .......in your nightmares
    класната ми е яко печена въпреки че е доста старичка радва ме

I’m your truth, telling lies I’m your reasoned alibis I’m inside open your eyes I’m you.....

Не се оплаквам, много вика, ама само вика

Мега фен Аватара на mechtaq_za_teb
    Град
    ~in the eternal summer~
    misliq mislq i ne moga da se setq nishty hubavo za neq!prosto tq e ujasna klasna!nikoga ne ni zashtitava,naprotiv...za nai malkoto neshty ni nakazva!neprekasnato zvani na roditelite!ujas ujas
    А бе отдавна, беше тъжна вечер.
    Поредната... Да знаех само аз,
    че в утрото не ще те видя вече,
    че ще бъдеш мъничка звезда...

Супер фен
    Моята класна....най-прекрасния човек,който познавам
    "Това,което не ме убива,ме прави по-силен"-Фридрих Ницше

Фен
    Град
    У насСсСсСс
    Ами моята класна е печена...доста даже.Е,наистина доста вика и всява невероятен респект,но все пак според мен така и трябва да бъде.Класа ми е единствения в който почти няма бягства.И като избягахме по физика миналата година(нз как убедихме зубърите )беше истински фурор в училище че точно нашия клас бяга...А иначе класната си има любимци естествено...аз мога да кажа че сум сред тях....аве мн държи на класа и се грижи за нас

Има хора които остават след себе си нещо,само когато клекнат...

моята е ужасна ,обиждана че сме били тъпи ,че нямала никаде да ни води, а да не гожора за облеклото й
    Lubovta e kato lutariq,bilet ot koitovseki tegli,no ne vseki pecheli!!!

Повече от фен
    Град
    lele kak nqma da vo codi nikade bre..... nie prez u4ebnata godina hodim po 3 puti na ekskurziq...iuni mesec se prai pak ekskurziq do moreto za mqkolko dena.a vseki boji Avgust sme na lager 10 dni po moreto iskarvame si supre qko... v daskalo na praznici ni davat da praim razni ne6ta... na 14-ti devruari bqhme nalepili cqloto daskalo s 4erveni sur4ica s razni lubovni nadpisi .. vsi4ki imahme baloni (v smqna sme 8,9,10,11,12klas) praim razni ne6ta Miss i Mr.... sqkakvi takiva raboti ako po4na da razkazvam nqma da mi stigne vremeto usoeh prez novata u4ebna godina mili4ki

Обичам те мило {}{P}{}

Фен Аватара на adi_crazy
    Град
    само ЛЕВСКИ обичаме те
    к*рва
    мн я мраза!Дееа........
    мн е тъпа, никога не ни води никъде на екскурзии...абе кво да ви кажа

Мега фен Аватара на iiirish
    Цитирай Първоначално написано от Novkov
    Не се оплаквам, много вика, ама само вика

Мега фен Аватара на miloto_girl_4e
    Град
    нА плАнеТаТа зеМя
    еми... нашата класна ни напусна, иначе беше много готина, всички я обожавахме, тя нас също ни обича ...
    сега не знам какво ще правим без нея
    Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love

Повече от фен
    ami tazi godina,kato nikoga slu4ix na gadna klasna .ne 4e be6e zlobna,za6toto tazi po fizika puk be6e unikom ne moje6e da se usmixva ot zloba. ina4e nebe6e ot nai-gadnite. a sega 6te sum v novo daskalo i nz.........................

Само хубави неща ... ... * цензура ... *******************************************

Супер фен
    Starata mi klasna be6e istinski ad.vse mi namalq6e ocenkite a novata q vidqh i e mn gotina-pone na vid de,6te vidq kvi ocenki pi6e

Голям фен
    Моята класна ми се бърка в живота, сякаш си нямам родители.

Супер фен
    Моята си я харесвам

cvetityy
    Guest
    emi az nqma ko da vi luja imam basi qkata klasna verno ne trqq da si i pred o4ite kogato ti e qdosana za ne6to no tova se slu4va super rqdko ina4e mnogo si q lofkam kakto i tq nas \/ \/ \/

Супер фен Аватара на In4iTu_
    Град
    Варна
    Сега ще съм с нова класна, но тази, с която бяхме от 5 до 7 клас беше супер човек. Е, малко викаше понякога, но не е било без да има причина. Много си я обичахме всички, но...сега сме в други училища, а тя пак поема 5 клас
    The journey never ends.
    Love is like the wind. You can't see it but you can always feel it!
    Take a risk. Dare to move. Love is a leap of faith.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си