- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- KAKVO MISLITE ZA KLASNITE VI ?
Ami aide kajete sega kakvo mislite za va6ite klasni :} izvinqvam se ako ima takava tema.... ami az moita klasna mnogo si q obi4kam .. mnogo e pe4ena i vinagi stoi zad gurboveteni pomagani za vsi4kotq ni e kato maika :}
Pobre diabla se dice que se te a visto por la calle vagando , llorando por un hombre que no vale un centavo , pobre diabla llora por un pobre diabla !
Обичам те мило {}{P}{}
moqta klasna e kito-mamutska prava krava.super tupa i gadna ruska babi4ka...mislq,4e nqma nujda ot pove4e poqsneniq.![]()
Мда...и мойта класна миналата година беше такава. Всъщност едва ли може да се сравнява с твойта, но както и да е...
Караше се с другите учители, заради нас, винаги ни издействаше по-високи оценки, замазваше отсъствията, понякога ни пишеше бележки, подписваше се вместо родителите ни, на РС винаги ни хвалеше, колкото и да не го заслужавахме, правеше ни разни изненадки, веднъж ни направи торта, разни сладки, гуфрети, абе какво ли не, понеже беше по физическо никога не ни караше да тичаме, скачаме и т.н., нито да носиме анцузи, в часовете всеки си ходеше, където си иска (най-често на кафе), винаги ни връщаше бележниците 1 ден по-рано, за да не се разкарваме както всички други на следващия ден само за един бележник...![]()
НО тази година ще ни е друга.![]()
![]()
По начална информация - една от най-отвратителните учителки в даскалото.
![]()
lele kofti 4e 6te ste s druga klasna... na6ta 6te ni iskara do krai... i na6ta pravi kakvi li ne ne6ta za nas... za koleda ni podarqva podaruci na vsi4kine prosto nqmam dumi za da opi6a kolko mnogo q obi4ame !
Pobre diabla se dice que se te a visto por la calle vagando , llorando por un hombre que no vale un centavo , pobre diabla llora por un pobre diabla !
Обичам те мило {}{P}{}
Досега имах класеН учител по физическо възпитание...мисля,че това е достатъчно...
Аз до сега съм имала 4 класни и тази година ще ми е 5-та класна. Иначе всички са били готини и са ни обичали и грижили за нас. Тази, която ми беше от 5 до 7 клас на една родителска среща беше казала на родителите ни, че понеже тя неможе да има собствени деца се грижи за нас все едно сме и деца. И това много ни трогна всички. Беше много стриктна и взискателна, но само, за да може да научим нещо.
Ми наща класна принципно е супер добричка и печена ама ние много я ебаваме![]()
Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!
Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!
класната ми е яко печена въпреки че е доста старичкарадва ме
![]()
I’m your truth, telling lies I’m your reasoned alibis I’m inside open your eyes I’m you.....
misliq mislq i ne moga da se setq nishty hubavo za neq!prosto tq e ujasna klasna!nikoga ne ni zashtitava,naprotiv...za nai malkoto neshty ni nakazva!neprekasnato zvani na roditelite!ujas ujas
А бе отдавна, беше тъжна вечер.
Поредната... Да знаех само аз,
че в утрото не ще те видя вече,
че ще бъдеш мъничка звезда...
Моята класна....най-прекрасния човек,който познавам![]()
"Това,което не ме убива,ме прави по-силен"-Фридрих Ницше
Ами моята класна е печена...доста даже.Е,наистина доста вика и всява невероятен респект,но все пак според мен така и трябва да бъде.Класа ми е единствения в който почти няма бягства.И като избягахме по физика миналата година(нз как убедихме зубърите)беше истински фурор в училище че точно нашия клас бяга...А иначе класната си има любимци естествено...аз мога да кажа че сум сред тях....аве мн държи на класа и се грижи за нас
![]()
Има хора които остават след себе си нещо,само когато клекнат...
моята е ужасна ,обиждана че сме били тъпи ,че нямала никаде да ни води, а да не гожора за облеклото й
Lubovta e kato lutariq,bilet ot koitovseki tegli,no ne vseki pecheli!!!
lele kak nqma da vo codi nikade bre..... nie prez u4ebnata godina hodim po 3 puti na ekskurziq...iuni mesec se prai pak ekskurziq do moreto za mqkolko dena.a vseki boji Avgust sme na lager 10 dni po moretoiskarvame si supre qko... v daskalo na praznici ni davat da praim razni ne6ta... na 14-ti devruari bqhme nalepili cqloto daskalo s 4erveni sur4ica s razni lubovni nadpisi .. vsi4ki imahme baloni (v smqna sme 8,9,10,11,12klas) praim razni ne6ta Miss i Mr.... sqkakvi takiva raboti
ako po4na da razkazvam nqma da mi stigne vremeto
usoeh prez novata u4ebna godina mili4ki
Обичам те мило {}{P}{}
к*рва![]()
мн я мраза!Дееа........
мн е тъпа, никога не ни води никъде на екскурзии...абе кво да ви кажа![]()
еми... нашата класна ни напусна, иначе беше много готина, всички я обожавахме, тя нас също ни обича ...
сега не знам какво ще правим без нея![]()
Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love
ami tazi godina,kato nikoga slu4ix na gadna klasna .ne 4e be6e zlobna,za6toto tazi po fizika puk be6e unikom ne moje6e da se usmixva ot zloba.![]()
![]()
![]()
ina4e nebe6e ot nai-gadnite. a sega 6te sum v novo daskalo i nz.........................
![]()
Само хубави неща ...... * цензура ... *******************************************
Starata mi klasna be6e istinski ad.vse mi namalq6e ocenkitea novata q vidqh i e mn gotina-pone na vid de,6te vidq kvi ocenki pi6e
Моята класна ми се бърка в живота, сякаш си нямам родители.
Моята си я харесвам
emi az nqma ko da vi luja imam basi qkata klasna verno ne trqq da si i pred o4ite kogato ti e qdosana za ne6to no tova se slu4va super rqdko ina4e mnogo si q lofkam kakto i tq nas \/ \
/ \
/
Сега ще съм с нова класна, но тази, с която бяхме от 5 до 7 клас беше супер човек. Е, малко викаше понякога, но не е било без да има причина. Много си я обичахме всички, но...сега сме в други училища, а тя пак поема 5 клас![]()
The journey never ends.
Love is like the wind. You can't see it but you can always feel it!
Take a risk. Dare to move. Love is a leap of faith.