- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- До всички момичета
Искам да ви попитам бихте ли си хванали гадже някое по-пълничко момче!Повтарям не някое буре,а някое по-дебеличко симпатично момче![]()
Искам да ви попитам защото аз харесвам 1 такова и има ли нещо срамно![]()
Не,няма от какво да се срамуваш!Това,че е малко по-пълничък не означава,че едва ли не не може да си намери гадже.Щом го харесваш и той...вземете се.Все пак характера е най-важен,а не външността,въпреки че първо нея гледаме,когато се запознаваме с някой.Въобще да не ти пука,че е малко пълничък.Нали го харесваш?
nqma ot kvo da te e sram . ako dvamata se obi4ate se vzimaite .Първоначално написано от ride_boy
Karai Da E Veselo Boli Te Fara Za Drugite Ne6ta !
Da ne e nqkoq sfinq![]()
:P
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Kolko kila e 200?Ne go vzimai debel e!Momi4etata mrazqt debelacite![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
[quote="ride_boy"]Искам да ви попитам бихте ли си хванали гадже някое по-пълничко момче!Повтарям не някое буре,а някое по-дебеличко симпатично момче![]()
Искам да ви попитам защото аз харесвам 1 такова и има ли нещо срамно[/quоте]
Ако тетамата не е ебавка-няма нищо лошо!Всеки си има право на избор!Но честно да ти кажа аз не бих си хванала!
[quote="No_LiMiTe^f"]Отново съм раздвоенаПървоначално написано от ride_boy
A какво ще кажат приятелките ми
Пича не е дебел, има як чар не знам какво да правя
Темата не е ебавкаКакво не ви харесва в леко-пълничките момчета
![]()
[quote="Ride_boy"]Еми кво ти пука за тях,като се харесваъе взимайте се.Те ли решават живота ти?! Ама ако всеки път,когато отидете някъде теб те е срам да си с него недей да го правиш.Избора си е изцяло твой!Първоначално написано от No_LiMiTe^f
“Simplicity is Beauty and Beauty is simplicity, nothing more, nothing less.”
-- http://www.youtube.com/watch?v=15uFb2wjxjg <3
Прави сте никое момиче не харесва момчета ще го забравя някак![]()
Няма нищо срамно. Голяма работа. Ако човек е симпатичен и има готин характер, голяма работа, че е малко по - пълен. А и винаги може да отслабне![]()
Ако ме прогониш, ще изгасна.
Ала доближиш ли се, ще се стопя.
Да те имам е така опасно!
(Да те нямам значи да умра.)
Ами щом си го харесваш какъв е проблема??Ти си си го харесала такъв какъвто е!И как може да се влияеш от мнеието на другите.Значи ако те не го харесат няма да си с него?Те ли ще ходят с него или ти?Забрави за другите и гледай собственото си щастие!Щом ти харесва,бъди с него!Тва че някои момичета не биха имали връзка с по-пълно момче,не означава че и ти не може да имаш такава![]()
Van6niq vid ne e tolkova ot zna4enie taka4e e napalno normalno![]()
ee kato go haresvash zashto da ne tragnesh s nego?ne e vajno 4ujdoto mnenie,a tvoeto!
А бе отдавна, беше тъжна вечер.
Поредната... Да знаех само аз,
че в утрото не ще те видя вече,
че ще бъдеш мъничка звезда...
А ми няма нищо срамно в тва!!! та те половината момчета вече са си леко позакръгленки : } Тъка че да не ти пука щом си се харесвате си се зимайте и тва еПървоначално написано от ride_boy
![]()
и аз съм на това мнениеПървоначално написано от LP_girl_14
![]()
![]()
Човек който не уважава тялото си не уважава себе сисмятай колко уважава останалите неща...
2т. системно
estestveno 4e bih si hvanala nqkoe po-pulni4ko ama ne govorim za debelo durja da otbeleja.ama ako e leko zaoblen-6to ne ako go haresvam i ako e svesten da bih si hvanala takova gaje![]()
какво те интересува какво ще кажат приятелките важното е ти да го харесваш защото ти ще си с него не те всеки си има личен избор давай смело напред
Има две непреодолими трагедии в живота: едната е да загубиш копнежа на сърцето си, а другата да си го възвърнеш!
Чакай малко - ти заради хората ли си хващаш гадже? Ако е таак, защо направо не ги попиташ с кой да се хванеш... Щом го харесваш - тръгваите. Какво толкова се чудиш. Ще кажеш, че е изрод или прокажен...![]()
let them have the
stage
so long
as I need not be
in the
audience.
tqloto nqma zna4enie.de 6a znai6-moje zaradi teb da mine na dieta i da stane nqkoi krasavec.zemai go-ne se 4udi.i nqma ot kakvo da se sramuva6.ako nqkoq priqtelka ti kaje 4e e debel ti pyk i kaji 4e tq qvno ne go poznava i e materialistka
Opitvam se da ne mislq no tvoqta celuvka dqvolski mi lipsva. Obicham te tova boli obicham
te vsi4ko e sylzi no znai che poslednata sylza shte kapne ot tvoite ochi zashtoto bez da
znaesh obichash me i ti !!!
Nqma nishto losho v tova da si s nqkoe po pylno momche,no lichno az ne bih se hvanala s takav po prostata prichina che si padam po po - slabi.
Абе не ги дискриминирайте тия хора бе... едър, пухкав, пълничък... ко ти пука ? Нали си си го харесала... а ако приятелките ти, ти кажа нещо, то ще означава, че всъщност не са ти приятелки... Тръгвайте с момчето... щом го обичаш ? Сигурен съм, че ще си паснете.
Слушай сърцето си, а не разума и приятелите си.
Арииии много акъл давам хахахах... абе тръгвайте, момчето няма вечно да седи едър...
една моя приятелка, която може да се каже, че има едва ли не перфектно тяло, вече близо 2 години ходи с такова момче. и поврай ми, свидетелска съм на щастието им!![]()
Няма нищо срамно![]()
You can stand under my umbrella
Po3uHka