.
Отговор в тема
Страница 1 от 3 123 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 56
    ride_boy
    Guest

До всички момичета

Искам да ви попитам бихте ли си хванали гадже някое по-пълничко момче!Повтарям не някое буре,а някое по-дебеличко симпатично момче
    Искам да ви попитам защото аз харесвам 1 такова и има ли нещо срамно

Мега фен Аватара на koalka
    Не,няма от какво да се срамуваш!Това,че е малко по-пълничък не означава,че едва ли не не може да си намери гадже.Щом го харесваш и той...вземете се.Все пак характера е най-важен,а не външността,въпреки че първо нея гледаме,когато се запознаваме с някой.Въобще да не ти пука,че е малко пълничък.Нали го харесваш?

Голям фен
    Град
    V Kra4mata .

Re: До всички момичета

Цитирай Първоначално написано от ride_boy
    Искам да ви попитам бихте ли си хванали гадже някое по-пълничко момче!Повтарям не някое буре,а някое по-дебеличко симпатично момче
    nqma ot kvo da te e sram . ako dvamata se obi4ate se vzimaite .
    Karai Da E Veselo Boli Te Fara Za Drugite Ne6ta !

Qm laina
    Guest
    Da ne e nqkoq sfinq :P
    Kolko kila e 200?Ne go vzimai debel e!Momi4etata mrazqt debelacite

Голям фен
    Град
    Stz

[quote="ride_boy"]Искам да ви попитам бихте ли си хванали гадже някое по-пълничко момче!Повтарям не някое буре,а някое по-дебеличко симпатично момче
    Искам да ви попитам защото аз харесвам 1 такова и има ли нещо срамно [/quоте]

Ако тетамата не е ебавка-няма нищо лошо!Всеки си има право на избор!Но честно да ти кажа аз не бих си хванала!

Vnimavai kakvo si pojelava6,za6toto moje i da go polu4i6!

Ride_boy
    Guest

[quote="No_LiMiTe^f"]

Ако тетамата не е ебавка-няма нищо лошо!Всеки си има право на избор!Но честно да ти кажа аз не бих си хванала!
    Отново съм раздвоена A какво ще кажат приятелките ми
    Пича не е дебел, има як чар не знам какво да правя
    Темата не е ебавка Какво не ви харесва в леко-пълничките момчета

[quote="Ride_boy"]
    Цитирай Първоначално написано от No_LiMiTe^f

Отново съм раздвоена A какво ще кажат приятелките ми
    Пича не е дебел, има як чар не знам какво да правя
    Темата не е ебавка Какво не ви харесва в леко-пълничките момчета
    Еми кво ти пука за тях,като се харесваъе взимайте се.Те ли решават живота ти?! Ама ако всеки път,когато отидете някъде теб те е срам да си с него недей да го правиш.Избора си е изцяло твой!
    “Simplicity is Beauty and Beauty is simplicity, nothing more, nothing less.”

-- http://www.youtube.com/watch?v=15uFb2wjxjg <3

Ride_boy
    Guest
    Прави сте никое момиче не харесва момчета ще го забравя някак

Мега фен Аватара на sherry
    Град
    ~KisS ThE RaIn~
    Няма нищо срамно. Голяма работа. Ако човек е симпатичен и има готин характер, голяма работа, че е малко по - пълен. А и винаги може да отслабне
    Ако ме прогониш, ще изгасна.
    Ала доближиш ли се, ще се стопя.
    Да те имам е така опасно!
    (Да те нямам значи да умра.)

Супер фен Аватара на LP_girl_14
    Ами щом си го харесваш какъв е проблема??Ти си си го харесала такъв какъвто е!И как може да се влияеш от мнеието на другите.Значи ако те не го харесат няма да си с него?Те ли ще ходят с него или ти?Забрави за другите и гледай собственото си щастие!Щом ти харесва,бъди с него!Тва че някои момичета не биха имали връзка с по-пълно момче,не означава че и ти не може да имаш такава

Супер фен Аватара на mon4eto
    Град
    София,Лозенец:)
    Van6niq vid ne e tolkova ot zna4enie taka4e e napalno normalno

Мега фен Аватара на mechtaq_za_teb
    Град
    ~in the eternal summer~
    ee kato go haresvash zashto da ne tragnesh s nego?ne e vajno 4ujdoto mnenie,a tvoeto!
    А бе отдавна, беше тъжна вечер.
    Поредната... Да знаех само аз,
    че в утрото не ще те видя вече,
    че ще бъдеш мъничка звезда...

А ми няма нищо срамно в тва!!! та те половината момчета вече са си леко позакръгленки : } Тъка че да не ти пука щом си се харесвате си се зимайте и тва е

Цитирай Първоначално написано от LP_girl_14
    Ами щом си го харесваш какъв е проблема??Ти си си го харесала такъв какъвто е!И как може да се влияеш от мнеието на другите.Значи ако те не го харесат няма да си с него?Те ли ще ходят с него или ти?Забрави за другите и гледай собственото си щастие!Щом ти харесва,бъди с него!Тва че някои момичета не биха имали връзка с по-пълно момче,не означава че и ти не може да имаш такава
    и аз съм на това мнение

Супер фен
    Човек който не уважава тялото си не уважава себе си смятай колко уважава останалите неща...
    2т. системно

Фен Аватара на ssiimmoonna
    Град
    sofiq
    estestveno 4e bih si hvanala nqkoe po-pulni4ko ama ne govorim za debelo durja da otbeleja.ama ako e leko zaoblen-6to ne ako go haresvam i ako e svesten da bih si hvanala takova gaje

Голям фен Аватара на cvetityy
    Град
    софянче съм си
    какво те интересува какво ще кажат приятелките важното е ти да го харесваш защото ти ще си с него не те всеки си има личен избор давай смело напред
    Има две непреодолими трагедии в живота: едната е да загубиш копнежа на сърцето си, а другата да си го възвърнеш!

Голям фен Аватара на Bloodlust
    Град
    ...
    Чакай малко - ти заради хората ли си хващаш гадже? Ако е таак, защо направо не ги попиташ с кой да се хванеш... Щом го харесваш - тръгваите. Какво толкова се чудиш. Ще кажеш, че е изрод или прокажен...
    let them have the
    stage
    so long
    as I need not be
    in the
    audience.

Град
    In youre smile
    tqloto nqma zna4enie.de 6a znai6-moje zaradi teb da mine na dieta i da stane nqkoi krasavec.zemai go-ne se 4udi.i nqma ot kakvo da se sramuva6.ako nqkoq priqtelka ti kaje 4e e debel ti pyk i kaji 4e tq qvno ne go poznava i e materialistka
    Opitvam se da ne mislq no tvoqta celuvka dqvolski mi lipsva. Obicham te tova boli obicham
    te vsi4ko e sylzi no znai che poslednata sylza shte kapne ot tvoite ochi zashtoto bez da
    znaesh obichash me i ti !!!

FiRe_LaDy
    Guest
    Nqma nishto losho v tova da si s nqkoe po pylno momche,no lichno az ne bih se hvanala s takav po prostata prichina che si padam po po - slabi.

Абе не ги дискриминирайте тия хора бе... едър, пухкав, пълничък... ко ти пука ? Нали си си го харесала... а ако приятелките ти, ти кажа нещо, то ще означава, че всъщност не са ти приятелки... Тръгвайте с момчето... щом го обичаш ? Сигурен съм, че ще си паснете.

Слушай сърцето си, а не разума и приятелите си.

Арииии много акъл давам хахахах... абе тръгвайте, момчето няма вечно да седи едър...

Супер фен Аватара на GLeZoRanA
    Град
    ®България...®
    По - пълничко ми да що не Е стига да не е прекалено пълничко де.. И в тва няма нищо странно

Guest
    една моя приятелка, която може да се каже, че има едва ли не перфектно тяло, вече близо 2 години ходи с такова момче. и поврай ми, свидетелска съм на щастието им!

Повече от фен
    Град
    НеОпРеДеЛеНо
    Няма нищо срамно
    You can stand under my umbrella

Po3uHka

Мега фен Аватара на iiirish
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    една моя приятелка, която може да се каже, че има едва ли не перфектно тяло, вече близо 2 години ходи с такова момче. и поврай ми, свидетелска съм на щастието им!
    забрайх да се логна

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си