- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Novata maniq
ама изобщо не схваштам за какво става дума...
Очи, които се не се виждат, бързо се забравят.
shvanah za kakvo stava duma no .. ne bih si kupila neshto takova![]()
мм..аз за първи път чувам за такива ластички
Аз сЪм кУкЛиЧкаТа,кояТо нЕ моЖеш дА сВалИш!Аз сЪм пЕрФекТнаТа,с коЯт0 дрУгиТе Ще сРавНиШ! ТвоЯта МаЦка оТ мЕн тЕ пАзИ,щ0т оТ заВисТ в КраКаТа мИ лАзИ!
сладурано,като си сванала..я пообясниПървоначално написано от [B
![]()
![]()
Очи, които се не се виждат, бързо се забравят.
оф това ли било - просто си го слагаш на косата, както слагаш примерно лента за коса
Може би Бог иска да срещнеш много неподходящи хора, преди да срещнеш истинския, затова когато това се случи, бъди благодарен...
http://glamorous-angels.piczo.com/?cr=6&rfm=y
Ne ne.Zakliuchete temata qsno e che ne znaete.
Za tezi koito sa gledali Big Brother tazi vecher Paloma beshe s takova chudo
мисля,че знам за какво ми говориш.ако искащ да ти обесня пиши ми на mamynka@abv.bg ,защото сега точно нямам време да обеснявам тук.
леле ama naistina moje da ste malko po mili s momicheto... kakvi sa tiq zloblivi i podigravatelni komentari... prosto ne se izkazala mn dobre -nemoje da go obqsni i kakvo ot tova> na vseki se sluchva ponqkoga!!! koito moje da q razbere da i pomogne-koito ne moje zashto triabva da q kritikuva za izkazvaneto i i to tolkova grubo kakto nqkoi... nz
zamislete se
![]()
ot koe selo si vikashzashto maaa faka lasticite da sa maniq,sushtestvuvat ot dosta godini i opredeleno ne sa neshto novo i t.n.
![]()
ква мания са тея ластички и аз не схванах?!?или ние сме много изостанали с модата или ти нещо се бъркаш...
или просто не можеш да го обясниш като хората...
![]()
Всеки е в състояние да допусне грешки,
но има хора,които притежават само тази способност.
а някой да се сеща че може би това са ленти които са млако по-тънки?
на мене ми се вижда невъзможно да разтегнеш такъв ластик колкото главата си![]()
"Целувка за лека нощ"
Май и аз сум от "немодерните" защото и аз не съм чувала за такова нещо,нито пък съм виждала момиче с такова чудо![]()
Мечта: Да карам "Мицубиши" (бяло,защото от червените ми става лошо по завоите), да имам много "$" в джоба, двора ми да е пълен с "пеперуди", в басейна ми да има "делфини", децата ми да имат големи "".
hehe az imam tak1v lastik it predi mesec-dva! ama ne e ni6to osobeno! osven 4e stra6nooo mn stqga dr ne prai!![]()
ebasi zlobarite dobre kato shte pishete 4554454qt komentar koito glasi samo az ne sum li chuvala shto ne se sprete ne samo che ste zlobni ami ste i smeshni az mnogo dobre znam za kakvo stava vapros i moga da vi kaja che vyv Varna specialno naitina tova e novata maniq shtoto ot vseki 10 momicheta pone 5 sa s takoa neshto .... a inache ne se naemam da go oeasnq a koeto sorry na avtorkata zashtoto i az ne moga da obeasnqvam puk i posle tri stranici komentari s offff kolko si zagubena ne mi se chetyt!
edin suvet ne si izlivaite gneva vyv formuite!
ахаха мноо сте зли беаз го разбирам детето :P става дума за едни ластички,които са по-широки от обикновения размер и са бижащи долу-горе има ги в различни цветове и може да се слагат по една или по няколко...и като ги омотаеш на два-три пъти стават като ластика
![]()
It`s NoT the End OF me..My hearT is stiLL open..I`m bruised,but Not broken!
xahah ee nali nqkoi hora pi6at 4e sa razbarali za ko staa duma.. ai slagaite snimki da vidim ;] iskam i az da s1m moderna.axhxahxahxa ;]`
и аз си имам 3-4 такива две зелено-жълти и две черни и ги нося като лента![]()
![]()
![]()
![]()
иначе и аз не го знам този начин
![]()
![]()
![]()
![]()
математиката е единствената наука
която ти позволява да водиш сам себе си за носа
you took my life .......
now I`ll take yours!!!!!!!!
А не ти ли хрумна че може и да си вържеш косата с тая "мания"Първоначално написано от Анонимко
Съвсем обикновена конска опашка
Сигурно тва е толко модерното
Може пък и да си права,а аз да съм малко по-назад с материяла.Ако е така,сори![]()