- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Срам ли ви е да си купувате презервативи?
Мен малко. Но си купувам - смятам, че това е признак, че си порастнал и си станал отговорен и здравомислещ човек. На първосигналните си възприятия човек (като този срам) човек винаги може да набие канчето.![]()
Ami ne e mnogo udobno osobeno ako prodava4kata e zena ama az sum na 17 i ne me e sram! Predi da ama sega mi e vse taq! Spored men muza trqbva da kopuva prezarvativi za6toto vse pak toi go izpolzva i negovo zadulzenie e da predpazi partniorkata si ot nezelana bremenost![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
:P !
Правилно!Дали си купуваш храна и ли презерватив няма значение!Все стока.![]()
Що пък изобщо трябва да Ви е срам?!? Пука ми ,че ми дремивсе пак не искам да ставам татко още ,нито пък да си лепна нещо!
Определено не ме е срам да го използвам, трябва ли да ме е срам, когато си го купувам?
Ползва търсачката.
Не, не ме е срам. Няма от какво.
Нито мен, нито гаджето ми го е срам. Все пак това е нещо нормално.
И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!
Mene ne me e sram,6toto po princip jenata kupuva...![]()
Не ме е срам.Трябва да те е срам ако правиш аборт,а не ако си купуваш презервативи![]()
Разбира се, че няма нищо срамно.И не мисля, че има някакво значение кой купува предпазните средства (без значение какви са те) - момичето или момчето.Това е нещо съвсем нормално и естествено.Не намирам нищо срамно.
в аптеката до моя приятел аптекарката познава него и майка му и като се наложи да купува от там праща някой приятеледин път отиде той да купи и оная му казала "аааа сашко ваште са на село и пак са те оставили сам а "
луда бабичка е
\
/
Ама после някоя срамежлива кифла като тебе ще пише по форумите 'дали съм бременна ?'...Първоначално написано от pe60_17
Срам те е да си купиш презервативи пък не те е срам да лапаш нечия пишка -- ей това не мога да го разбера.![]()
Не ме е срам и няма от какво![]()
sramno e da druda6 bebe na 15 gpdoni
a ne e stamno da si kopuva6 kondomi![]()
гаджето малко се притеснява и аз му ги купувам, дали ще е тампони или презерватив няма нищо срамно в покупката
nqma smisul da te e sram kakto pro4etoh po gore tova si e stoka! a tova dali 6te go kupuva mom4eto ili momi4eto nqma nikakvo zna4enie tui ili ina4e i dvamata go polzvat taka 4e.....
black cat or white cat,that is the question!!!
мене лично малко ме е срам...
ама срам несрам няма да го правя без я
Мен не ме е срам , въпреки , че аптекарката ни е комшийка.
No Brain No Pain!!!
Мен ми е смешно![]()
LoVeS sTi0paTa
Има малко срам...всеки пътама минава
Бог е създал съвокуплението, а човекът е измислил любовта.
Не ме е срам.Не мисля,че да си пазиш здравето и здравето на гаджето ти е нещо срамно:}
f@nt@zi@