.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 46 от общо 46
    Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от Kulio Gangstera
    Цитирай Първоначално написано от pe60_17
    Ami ne e mnogo udobno osobeno ako prodava4kata e zena ama az sum na 17 i ne me e sram! Predi da ama sega mi e vse taq! Spored men muza trqbva da kopuva prezarvativi za6toto vse pak toi go izpolzva i negovo zadulzenie e da predpazi partniorkata si ot nezelana bremenost :P !
    А бе Пешко, как мъжа ше го ползва, а жената кво го прави тоя презерватив? Май и двамата го ползват а?
    xaxa na nqkoi im se prai poi4e ot nas
    http://www.bulgar-bg.com/pitbull/phpBB/gallery/pictures/BIG%20MAN'S%20ELI%20(CLEMMONS)_jpg.jpg

Весело в аптеката
    Guest
    Бях в Несебър,а гаджето с мен го беше срам да купи презервативи.Искаше точно едни определени и мен щото не ми пука много, се надрънках в една аптека и то взе че аптекаря беше мъж.И аз му викам"-искам еди какви си презервативи",а той ми вади една торбичка и почва да ги отделя,а аз нали съм си цапната и му викам"ама дай ми всичките сини..." хаха,той ме погледна учуден,защото бяха доста,усмихна ми се и ми напълни една торбичка.Бяха някъде към десетина и нагоре,след като си платих,ми подава торбичка и ми каза "Е,дано да ти стигнат,ако ли не се върни,има още.." хахаха На всичкото отгоре се бяха насъбрали супер народ на опашка и чакаха мен и аптекаря ме бъзика..Аз му се усмихнах и му казах,че ако свършат ще дойда пак.Всъщност не използвахме нито един,ама то е друга история...

Фен
    Град
    На 8-мия етаж в една мансарда точно под звездите...
    Приятелят ми ги купува най-често. Иначе чак да ме е срам не, само понякога се чувствам малко неудобно..и аз нз защо.

Всичко хубаво на този свят си има своя край...

Супер фен
    Град
    sofiq
    men puk me e sram!i za tova karam gadjeto da kupuva

Moje da sum bila tvoq , moje i da buda tvoq , moje i nikoga da ne sum tvoq - izbora e tvoi))

Преди като го правихме с презерватив ( ) в повечето случеи дори аз съм ги купвала.Няма нищо срамно,както каза някой-не е срамно да дундуркаш бебе на 15 .....

НЕ
    ОБИЧАМ ТЕ ДАЛИ

Charlotte_the_Harlot
    Guest
    Хм, втори въпрос:
    А честни ли бяхте в отговорите?

Фен
    Град
    МИЛАН FOREVER !!!
    няма нищо срамно в това да си купи6 презерватив но в умерени коли4ества разбирасе 4е сам 4естен....

Aми не. Големите все ме пращат аз да им ги купувам, защото ги е срам, ама аз не им се сърдя, защото остават пари и за мен.

Фен
    Град
    МИЛАН FOREVER !!!
    a be ti kato zeme6 2 ili 3 prezervativa katoti dadat 5 leva a te struvat 4,80 mnogo pari ti ostavqt ti za nekvi 20 st li si be ?

Голям фен
    Град
    Plovdiv
    Цитирай Първоначално написано от pe60_17
    Ami ne e mnogo udobno osobeno ako prodava4kata e zena ama az sum na 17 i ne me e sram! Predi da ama sega mi e vse taq! Spored men muza trqbva da kopuva prezarvativi za6toto vse pak toi go izpolzva i negovo zadulzenie e da predpazi partniorkata si ot nezelana bremenost :P !
    И аз така си мисля за това аз купувам не жената, иначе от какво да те е срам не виждам какво
    R.I.P to PAC :/
    " So many babies screamin' cuz they seein' distruction before seein' a human beeing' "

Guest
    аз се кефя даже,тая си мисли тоя е някуф пич ся ще прави секс :P

Ми, не виждам нещо срамно. (:

And each time I feel like this inside
    There's one thing I wanna know:
    What's so funny bout peace, love and understanding?

Голям фен

Re: Срам ли ви е да си купувате презервативи?

Цитирай Първоначално написано от Charlotte_the_Harlot
    Мен малко. Но си купувам - смятам, че това е признак, че си порастнал и си станал отговорен и здравомислещ човек. На първосигналните си възприятия човек (като този срам) човек винаги може да набие канчето.
    emi to ako vsi4ki gi be6e sram da si kupuvam i ne go praveha zaradi tova.. to 6te6e da e palno s zabremeneli momi4eta na po 14-15 godini
    machoka
    Администратор

провери си в собствения гащник.

Еми малко,но всъшност няма от какво да ни е срам,това е нещо съвсем нормално!

Голям фен Аватара на sexy_tigar4e_MM
    Град
    SOFIA

Re: Срам ли ви е да си купувате презервативи?

Цитирай Първоначално написано от Charlotte_the_Harlot
    Мен малко. Но си купувам - смятам, че това е признак, че си порастнал и си станал отговорен и здравомислещ човек. На първосигналните си възприятия човек (като този срам) човек винаги може да набие канчето.
    mi ne mi puka ama me gledat kato izvunzemna...

Фен
    Град
    ... ~`Festina~!
    Цитирай Първоначално написано от Unknow
    Разбира се, че няма нищо срамно.И не мисля, че има някакво значение кой купува предпазните средства (без значение какви са те) - момичето или момчето.Това е нещо съвсем нормално и естествено.Не намирам нищо срамно.
    Стига да не е такава дето я познавам.Макар че вече отивам в София когато имам работа ими непука.Тия аптекарките ме гледат като.

Цитирай Първоначално написано от InHell
    Определено не ме е срам да го използвам, трябва ли да ме е срам, когато си го купувам?
    И аз така смятам бро !!!

Фен
    Град
    Sofiq LOL!!
    за какво пък да ме е срам
    това показва че вече съм достатъчно
    пораснала и знам как да се пазя от нежелана
    бременност!!!А тва че аптекарките те глсдат на кръв
    нищо не значи много нък им разбира на тях главата
    знАм чЕ нЕ сЪъм идЕАлнА.. прЕцАкЪъш лИ мЕ прАиш грЕшкА тОтАлнА: акО оБичАм оБичАм дОкрАй.:. нЕ мЕ поЗнАъЪш пО хУу сИ трАй:жИвЕя кАктО сИ иСкЪъм и зА нИкоЙ нЕ мЕ е*е

Ще ме е срам после да ходя да правя аборт.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си