.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 13 от общо 13
    м/у сегашното и ех гадже
    Guest

Моля ви кажете си мнението

Здравейте на всички
    Искам да ви помоля да си дадете мнението дали правилно постъпвам или не
    Преди някъде около 1 година ходех с едно момче,с което бяхме заедно някъде около десет месеца,но обстоятелствата бяха такива,че се разделихме... Мина известно време и аз тръгнах с едно друго момче,който ми беше приятел от дълго време.Обаче осъзнах,че си обичам старият приятел... Сега мисля да призная на приятелят ми в прав текст,че обичам ЕХ гаджето си защото така според мен няма смисъл да го лъжа.... Как мислите правилно ли постъпвам като се има на предвид,че бившият ми приятел е 50 / 50 дали желае да сме отново заедно
    моля ви кажете си мнението [-o<
    благодаря предварително =D>

Супер фен Аватара на mon4eto
    Град
    София,Лозенец:)
    MI az bix te posavetvala da ne krie6 ni6to ot nego demek kaji mu istinata a dali 6te se varne pri teb otnovo(staroto gadje) tova nikoi ne moje da kaje

Супер фен
    Град
    Мене ме нема в целата схема
    Ако не искаш много да нараниш сега с тоя дето си, по-добре е да не му казваш нищо. Просто като не го обичаш не бъди с него, измисли си причина да прекратите и толкоз. Що се отнася до тоя дет ти е "ЕХ" тва вече е отделно, може да се пробваш отново с него, може да срещнеш и друг в който да се влюбиш. Ама ако му кажеш на тоя сега, с който си, в прав текст тва дето си намислила, ше го смажеш, пък мисла, че е излишно.

Супер фен Аватара на LP_girl_14
    Преди да предприемеш нещо ,каквото и да е било трябва да си сигурна че си наясно със себе си!Дори другото момче да не се съгласи да бъде с теб,ти трябва да си искрена с него и да му кажеш че вече не изпитваш нищо към него!Ще му стане гадно,но ще св почувства още по-зле ако разбере че си с него без да го обичаш!Колкото до бившия ти приятел-дай му време и не го притискай.Ако иска да е с теб-ще те потърси.АКо трябва остани известно време сама но не бъди с момче което незнае напълно кво чувства,нито пък с момче което не обичаш

Re: Моля ви кажете си мнението

Цитирай Първоначално написано от м/у сегашното и ех гадже
    Здравейте на всички
    Искам да ви помоля да си дадете мнението дали правилно постъпвам или не
    Преди някъде около 1 година ходех с едно момче,с което бяхме заедно някъде около десет месеца,но обстоятелствата бяха такива,че се разделихме... Мина известно време и аз тръгнах с едно друго момче,който ми беше приятел от дълго време.Обаче осъзнах,че си обичам старият приятел... Сега мисля да призная на приятелят ми в прав текст,че обичам ЕХ гаджето си защото така според мен няма смисъл да го лъжа.... Как мислите правилно ли постъпвам като се има на предвид,че бившият ми приятел е 50 / 50 дали желае да сме отново заедно
    моля ви кажете си мнението [-o<
    благодаря предварително =D>
    Щом обичаш някой повече от сегашното си гаже ,по-добре му го кажи

Guest
    spored men e nai-pravilno 6tom si sigurna 4e si obi4ash ex priqtelqt da mu kajesh na gadjeto ti..a posle dano imash uspeh i se suberete otnovo s golqmata ti lubov

Мега фен Аватара на koalka
    Ами първо поговори с бившото си гадже и го питай за чувствата си и чак тогава предприеми нещо.Но едни съвет-дори и нищо да не стане с бившия,се раздели с приятеля си,при положение,че нямаш чувства.Няма смисъ да го лъжеш.

Супер фен Аватара на GLeZoRanA
    Град
    ®България...®
    Ако наистина си сигурна , че обичаш бившия недей да лъжеш момчето с което си сега , а му признай истината..иначе така ти ще страдаш повече и ще ти е по трудно

Повече от фен
    Град
    НеОпРеДеЛеНо
    Според мен си леко объркана, намери си време да помислиш на спокойствие
    You can stand under my umbrella

Po3uHka

Голям фен
    Град
    V Kra4mata .
    abe vie ne znaete kvo iskate be . barza6 da po4ne6 vrazka , a posle se se6ta6 4e si obi4ala X priqtelq si . zemi re6i kvo iska6 i go napravi !
    Karai Da E Veselo Boli Te Fara Za Drugite Ne6ta !

Тегли една путка майна на сегашното ти гадже и трагни със ЕХ гаджето и готово

Мега фен Аватара на iiirish
    Цитирай Първоначално написано от LP_girl_14
    Преди да предприемеш нещо ,каквото и да е било трябва да си сигурна че си наясно със себе си!Дори другото момче да не се съгласи да бъде с теб,ти трябва да си искрена с него и да му кажеш че вече не изпитваш нищо към него!Ще му стане гадно,но ще св почувства още по-зле ако разбере че си с него без да го обичаш!Колкото до бившия ти приятел-дай му време и не го притискай.Ако иска да е с теб-ще те потърси.АКо трябва остани известно време сама но не бъди с момче което незнае напълно кво чувства,нито пък с момче което не обичаш

vnimavai ot 2 stola da ne padnesh na zemqta no vse pak nqma smisal da laje6 tva mom4e
    DA obi4a6 kogato te obi4at e 4ove6ko!DA mrazi6 kogato te obi4at e jestoko!DA obi4a6 kogato te mrazqt e VELIKO!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си