.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 9 от общо 9

Тема: neee za6to?

macka_14
    Guest

neee za6to?

az imam cikul ot okolo 7 meseca no mi e adski neredoven- 1 mesec imam posle 2 poredni meseca nqmam posle pak se poqvqva sega pak cql mesec nqmam! Pisna mi ve4e! Kato pravq sex posle 6te umra ot pritesneniq! Ve4e cikula mi trqva da se uravnovesi ama ne! Idva 3-4 puti v godinata! Ne mislq 4e e za lekar tova zatova pitam vas!

Голям фен
    Напълно е нормално,мила.На мен като ми дойде за първи път,после не се появи цели 4 месеца.Така ще е.Но ако до една година все пак не се уравновеси,няма да е лошо да посетиш генеколог(дано не се стига до там)Айде и късмет
    When the power of love overcomes the love of power, the world will know peace

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Първите 2-3 години е нередовен.Не прави секс де!На 14 си-какво толкова!

Нормално е първите 1-2 години.
    И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
    И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!

Голям фен
    Град
    Някъде там....
    Както вече ти казаха...съвсем нормално е.Не съм чувала до сега на някоя да й дойде и да й е редовен от самото начало.Има период от 1-2 години (на мои познати и по 3) в които цикъла ти е нередовен.Няма от какво да се притесняваш.

Повече от фен
    Град
    pld,Bulgaria
    suvsem normalno da ti idva ot 7 meseca i da ne ti e redoven.4ak sled gidina 6te ti se regulira.nai dobre mnogo vnimavai kakvo pravi6 i vinagi se predpazvai i si pravi testove za bremennost ako stane gav.i da znae6,v kraen slu4ei pii postinor,tuk mnogo momi4eta go piqt kato bomboni toq pro4ut postinor,taka 4e nai dobre ne si vredi naprazno i polzvaite prezervativi.

Супер фен Аватара на maybelline
    Между първата и втората ми менструация минаха 237 дни,но аз съм здрава и нищо ми няма,така че споко,наред си

Супер фен Аватара на GLeZoRanA
    Град
    ®България...®
    Цитирай Първоначално написано от maybelline
    Между първата и втората ми менструация минаха 237 дни,но аз съм здрава и нищо ми няма,така че споко,наред си

Тааааа нормално си е през следващата година , година и половина да ти е нередовен така че не се притеснявай

Фен
    Град
    Sofia,West Park
    Менструацията се явява средно между 13-14 години . За нормални граници на появата на първата менструация у нас се приема между 12 и 15 години. Липсата на менструация след 15та година налага внимателно изследване с оглед откриване на причините и вземане на своевременни мерки за лечение. Обикновено в случаите, когато момичето се развива нормално, след появата на първата менструация по-нататък тя продължава да се явява и да протича правилно. В други случаи се явяват различни нередовности, а по-късно менструацията се нормализира.
    No Brain No Pain!!!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си