.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 10 от общо 10

Тема: trqbva mi ese

trqbva mi ese

Zdr all izvinete 4e vi zanimavam s moite problemi no mn mi trqbva edno ese po literatuka i nz ot kude da go namerq ..... temata e Защо изочаване Литература? pls pomognete mi 6toto prosto kakto znaete vsi4ki purvoto vpe4atlenie e nai vajno..... [-o< [-o< [-o< [-o< [-o< [-o< [-o< [-o< [-o< [-o< blagodarq predvaritelno
    ucTuHaTa e B My3uKaTa....

Голям фен
    Град
    NqKuDe MeJdU AdA i RaIa
    e tva ne trqbva li da si e li4no tvoe mnenie???

Преди 2 години писах същтото есе, но не знам къде съм го забутала илиии дали изобщо го пазя Ще се поразровя и ако го намеря ще ти го напиша
    Nikoga ne e kysno da napravi6 na mrysnika mrysno, kolkoto po-kysno tolkova po mrysno!

Guest

Цитирай Първоначално написано от Mafiotkata_7200
    Преди 2 години писах същтото есе, но не знам къде съм го забутала илиии дали изобщо го пазя Ще се поразровя и ако го намеря ще ти го напиша
    mersi mersi mersi mersi mersi MN mN MN MN MN MN MN MN
    raz4itam na teb

Охххх прерових целия шкаф и в кашон съм си събирала, но тази тема не я открих Толкова други от 8 и 9 клас по литература,а и по немски всички съчинения си ги пазя, но това... Sorry Ммм виж не е чак толкова сложно
    Nikoga ne e kysno da napravi6 na mrysnika mrysno, kolkoto po-kysno tolkova po mrysno!

Цитирай Първоначално написано от Mafiotkata_7200
    Охххх прерових целия шкаф и в кашон съм си събирала, но тази тема не я открих Толкова други от 8 и 9 клас по литература,а и по немски всички съчинения си ги пазя, но това... Sorry Ммм виж не е чак толкова сложно
    emm ok np 6e vidq ako ne moa da namerq ni6to 6e trea da nap6a tam kfoto i da e ...

Супер фен
    Е добре де....сега ще ти напишем есе,ще създадеш впечатление,а после когато имаш да пишеш и не можем да ти помогнем,какво ще правиш тогава?!Опитай сама не е сложно....
    "Това,което не ме убива,ме прави по-силен"-Фридрих Ницше

Guest

Re: trqbva mi ese

Цитирай Първоначално написано от GoThiC_GirL
    Zdr all izvinete 4e vi zanimavam s moite problemi no mn mi trqbva edno ese po literatuka i nz ot kude da go namerq ..... temata e Защо изочаване Литература? pls pomognete mi 6toto prosto kakto znaete vsi4ki purvoto vpe4atlenie e nai vajno..... [-o< [-o< [-o< [-o< [-o< [-o< [-o< [-o< [-o< [-o< blagodarq predvaritelno
    dai da ti napi6em we!

напиши си
    2т.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си