- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- trqbva mi ese
Zdr all izvinete 4e vi zanimavam s moite problemi no mn mi trqbva edno ese po literatuka i nz ot kude da go namerq ..... temata e Защо изочаване Литература? pls pomognete mi 6toto prosto kakto znaete vsi4ki purvoto vpe4atlenie e nai vajno..... [-o< [-o< [-o< [-o< [-o< [-o< [-o< [-o< [-o< [-o< blagodarq predvaritelno![]()
ucTuHaTa e B My3uKaTa....
Преди 2 години писах същтото есе, но не знам къде съм го забуталаилиии дали изобщо го пазя
Ще се поразровя и ако го намеря ще ти го напиша
![]()
Nikoga ne e kysno da napravi6 na mrysnika mrysno, kolkoto po-kysno tolkova po mrysno!
www.referati.com
bg.wikipedia.org
www.znam.bg
www.google.com !!!
mersi mersi mersi mersi mersi MN mN MN MN MN MN MN MNПървоначално написано от Mafiotkata_7200
![]()
![]()
![]()
raz4itam na teb
Охххх прерових целия шкаф и в кашон съм си събирала, но тази тема не я открих![]()
![]()
Толкова други от 8 и 9 клас по литература,а и по немски всички съчинения си ги пазя, но това...
Sorry Ммм виж не е чак толкова сложно
![]()
Nikoga ne e kysno da napravi6 na mrysnika mrysno, kolkoto po-kysno tolkova po mrysno!
emm ok np 6e vidq ako ne moa da namerq ni6to 6e trea da nap6a tam kfoto i da e ...Първоначално написано от Mafiotkata_7200
![]()
Е добре де....сега ще ти напишем есе,ще създадеш впечатление,а после когато имаш да пишеш и не можем да ти помогнем,какво ще правиш тогава?!Опитай сама не е сложно....![]()
"Това,което не ме убива,ме прави по-силен"-Фридрих Ницше
dai da ti napi6em we!Първоначално написано от GoThiC_GirL
![]()
напиши си
2т.