- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Moderated: Какво да правя? Мога ли да и се доверя?
V nov klas sum i se zapoznah s 1 momi4e i vidqhme edna neina fr i sled kato priqtelkata i si trugna zapo4na da govori zad gurba i
Kakvo da pravq? Moga li da i se doverq?... A ako po4ne da govori zad gurba mi?
Moderated by ^npocTo^a3^f^
7 точка от правилника!
Разбира се, че и за теб ще говори!Бъди сигурна.![]()
Първоначално написано от gotina_ku4ka
Без твоя съвет момичето едва ли щеше да се справи.А по темата-не мисля,че можеш да и се довериш за неща които са важни за теб.![]()
Никога не знаеш колко скоро ще бъде вече твърде късно...
xaxa saglasna samПървоначално написано от m.j.a.
А бе отдавна, беше тъжна вечер.
Поредната... Да знаех само аз,
че в утрото не ще те видя вече,
че ще бъдеш мъничка звезда...
pf mi to se vijda o6te ot samoto na4alo bi trqbvalo da razbere6 6to za stoka e
....![]()
![]()
![]()
По-добре не й се доверявай. Щом има лошия навик да говори за хората в тяхно отсъствие , не се съмнявай , че и ти ще станеш част от тези хора , зад чиито гърбове се говорят простотии.
Ами явно момичето е лицемерка,както и доста момичета.Аз напрамер просто не общувам с човек,който ми е неприятен,отбягвам го,но не говоря по принцип зад гърба.Почти 100% съм сигурна,че ще ти говори зад гърба.
moje da ne i e bilo istinska priqtelka a pr poznata, za sega nedei se doverqvai o6te ne si e opoznala
DA obi4a6 kogato te obi4at e 4ove6ko!DA mrazi6 kogato te obi4at e jestoko!DA obi4a6 kogato te mrazqt e VELIKO!
Първоначално написано от aliq
![]()
. . За още снимки ТУК-5-тото
blagodarq za suvetite
I pita6 dali da i se doverqva6...6to za vapros...takiva xora ne zaslujavat priqtelstvo taka4e nai dobre q otblasni dokato e vreme za6toto posledstviqta 6te proli4at polse![]()
Вярвай само на този, който виждаш в огледалотоНе се доверявай на момиче, което познаваш само от няколко дена.
let them have the
stage
so long
as I need not be
in the
audience.
TAKA E!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Първоначално написано от Bloodlust
потърси си друга фр докато с тая не сте се хванали за косите "кой кого"![]()