- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- test za bremennost??
6te mi preporu4ate li test za bremennost i kolko struva??i kolko e nai eftiniq test? i pls ne se smeite ama nqkoi 6te obqsni li kak se izpolzvat i kak se razbira dali e polojitelen ili otricatelen
heah test ..mi surecheck mislq 4e sa dobri okolo 3 leva struvat..ima opatvane pro4eti go i 6te razberesh kak se izpolzva uspeh..
a kolko e golqma kutiikata?smisal malka li e golqma li e.... i nqkoi 6e kaje li po podrobno kak se polzva
Ще го криеш ли-по-добре си купи и го направи в някое заведение,ако се притесняваш от ваште.Може и на вън да се направи или в гаджето ти.Как се прави.Пишкаш в 1 чашка.В тестът има 1 пипета и 1 касетка.Касетката има 1 овален отвор.С пипетата вземаш няколко капки от урината ти и ги капваш в касетката.Чакаш 10 минути мисля,че беше-прочети пак точно колко и придърпваш 1 пластинка.Ако има 1 черта-не си бременна,а ако има 2-си!Дано съм достатъчно подробна!
tova bqh az...Първоначално написано от Анонимко
Love you Kris !!!
mersi mn na vsi4ki!!!
napravih si test Sure check i be6e otricatelen!oba4e v oputvaneto pi6e6e da ne se priemat mn te4nosti predi da se napravi testa a az tva ne go bqh pro4ela ii okolo 40 min predi da si napravq testa qdoh dinq a tq nali e mn vodna....taa moje li tva da e po deistvalo i da ne e veren testa?
Чака се 5 мин, не повече от 10! Щото кремчето беше написала нещо такова. След 10мин ако пише, че си бременна, най-вероятно не е верно. Айде успех.
Всичко хубаво на този свят си има своя край...
ve4e si napravih testa.si4ko si napravih kakto trqbva i be6e otricatelen.samo pitam dali poneje sum poela te4nost 40 min predi da si naprava testa moje da e polialo na vqrnostta na testa.pitam za6toto v oputvaneto pi6e 4e ot mn te4nosti hormona po koito se razpoznava bremennostta moje da se razredi....vie kak mislite
Не влияе течността,споко.А ако в упътването не пише нищо за това кога да пиеш вода и т.н.,не се тревожи,няма значение![]()
гинекологът ми беше казал че шуър чек не са точни..
Очи, които се не се виждат, бързо се забравят.
shure chek e sled 5tata minuta i ne po kusno ot 10tata
Очи, които се не се виждат, бързо се забравят.
dobre de a ako se otvori(kao se drupne kapa4eto na testa) predi 5te minuti kvo 6te stane?nqma li da pokaje pravilno ako si drupnal malko predi tva kapa4eto a ot4ete6 resultata sled 5tata min?ima li zna4enie tva s kapa4eto?v oputvaneto ni6to ne pi6e6e za tva
Точно това е нещото което и мен живо ме интересува, и дори в аптеката не можаха да ми отговорят (различни аптеки различни отговори). Има ли някой който да знае със сигурност?Първоначално написано от ..........
spored mene ne bi trqbvalo da ima zan4enie kapa4eto 6oto ako ima6e 6te6e da pi6e ne6to v uputvaneto.puk i nito ima vakuum da nqma vuzduh nito ni6to....maa nz trqbva nqkoi koito znae sus sigurnost da otgovori[/quote]
в упътването им пише "между 5-та и 10-та минута"!!! след това теста е невалиден!Първоначално написано от krem4et0
drugi mneniq po vuprosa za otvarqneto na kapa4eto predi 5te minuti?![]()
Според мен няма особено значение. Правила съм 2 теста в един и същи ден, на един бях дръпнала капачето, а на другия не. Резултатът беше един и същ.
И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!