- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- BigBrother3
Напротив имаше,защото ти беше объркала Гълъбово с Габрово,а нова не е признак на висока интелигентностПървоначално написано от fti4ka
Но ти си от София,за теб сичко е една и съща провинция,предполагам..
Plans are nothing; planning is everything.
Dwight D. Eisenhower
не знаеш колко си прав...Първоначално написано от RAWRRR
ELEEE !?Първоначално написано от fti4ka
aloooo a moga li da ti kaja che sofia e nai-golqmoto SELO ?!
vsichki idioti , koito ne mogat da se realizirat v selata hodqt v STOLICATA i v momenta prekrasnata SOFIA predstavlqva edno zalqto ot bokluci grande selo
ti kato si ot sofia da ne si neshto poveche ot drugite hora ?
shtom taka razsujdavash moga da ti kaja che si adski ogranichena
ЕЛЕЕЕ кажи бе слънце? хах да не се засегна и ти? София е много хубав град с много хубави хора и не знам защо всички които не са софиянци толкова много ни мразите.. от къде тая злоба нИ мога да си обяснЙЪ? слушай са сериозно.. аз лично не деля хората по това от къде са обаче некъв да ми вика: " София е най-голямото село" еми много ясно че ще се засегна.. на теб ако ти обидят родния град ти как ще реагираш?... и в същото време сигурно си от дивата индия обаче на мен ми викаш: "София е баси селото" ... а по въпроса за идиотите които не могат да се реализират и идват в столицата усети ли как сам си противоречиш?.. а тея "идиоти" от къде идват?? и мога да те уверя че в София идват най-умните щото наплива тук е най-голям и се отсяват само ценните кадри...Първоначално написано от OtherDimension
ахаха са се сетих кви ценни кадри има в УНСС.. абе малко се изсилих накрая..ценните кадри...
Първоначално написано от fti4ka
Добре,добре ти си по-умна от мен,защото си от София,а аз от Пловдив(даже 4 пъти по-умна,защото София е приблизително 4 пъти о-голяма от Пловдив 1 127 хил.души на 330 хиляди)
В Пловдив също не са малко хората,които са дошли от по-малките градове..и села и какво?Аз проявявам толерантност и разбиране към тях-бих им помогнала по-лесно да се адаптират към живота в по-големия град.Какво като ми говорят на диалект,или имат малко по-простодушни постъпки..това не ги прави по-малко хора-нито по-зли,нито по-глупави,напротив мога да ти кажа,че хората от провинцията са мнгоо по-трудол=биви и отговорни.
За жалост софиянци имат една ужасна ненавист към всички,които не са родом от столицата.Само едно ще ти кажа..ГЛУПАЦИТЕ са НАВСЯКЪДЕ
Столицата е носител на прогрес,поради уникалните си културни,обществени,социал ни,просветни и други разнообразни функции,които най-често са по образец на страните от Западна Европа,тъй че всеки има право да просперира като се премества в по-голям град.
Елементарно-казва му се урбанизация.Ако не беше така,всички трябваше да сме селяни.
Колкото за кадрите по университетите,един пълнокръвен софиянец е положил абсол=тно същия изпит и е приет да учи там при същите условия,при които и един от Мало КонареСелянинът нищо,че е такъв по рождение,също е учил здраво за да го приемат,тоест не е с нищо по-назад от този,идващия от по-голям град.
Не разбрах също така,защо ще защатваш така София,какво като ти е роден град.Трябва ли да се чустваш задължен да защитаваш нещо,само защото ти е предопределено.Аз например,споменах в една тема,че ненавиждам Пловдив..Според мен София не е село,но ако беше село,виновни затова нямаше да бъдат селяните,а селските постъпки на истинските софиянци,които се мислят-за нещо по-special![]()
Обратно по темата за Big Brother-става ми все по-интересно..но много ме дразни мелодраматичността на родилката.Постоянното й скимтене,реване,хленчене,в крайна сметка тя си е виновна..
Dwight D. Eisenhower
Зависи от човека.Може би изискванята в селата са по-малки,но ако съм си достатъчно съвестна да си науча урока за 6,ако си пиша домашните и съм порядъчен ученик,защо да има разлика,че съм от Мало Конаре?!Първоначално написано от exploitedteen
Все пак учим по еднакви учебници,това че от някой изискват по-малко е друг въпрос.Важното е ти колко даваш от себе си.
Да не би да е по-добре да те гледат като писано яйце,да завършиш някоя езикова гимназия,в която майка ти и баща ти са те вкарали с парички,да те носят на гърба си цял живот,а ти да станеш някой некъдърен,неблагодарен алкохолик.Затова и казах,че хората от провинцията са по-амбициозни и трудол=биви.
Това с разглезените деца ми напомни Лиляна от Big Brother 3 (така ли й беше името?) която е от моя град,на която GSM й бил мисля 8000 лева,имала еди си колко коли и очилата й били 400 лева-но не пари,които тя е заслужила,а ги е получила за ******* си,от богатите си приятели..и е много горда от социалния си статус.Смешни са ми такива хора,в това число и съученичките ми,които се фукат с маркови дрехи и обувки-защо го правят,като това са парите на тяхните,не собствени,заслужени..?!
И колкото и тъпо да звучи Big Brother ми харесва именно заради това,че засяга дълбоки,многопластови и разнообразни социални и психологически проблеми.
Dwight D. Eisenhower
Първоначално написано от fti4ka
sega me slushai slunchice , piske , kotence , pilence , gulubche , liske .... izobshto ne si protivorecha - kazah neshto , koeto e fakt - a to e , che ambiciozni selqni , na koito obache umstveniq bagaj nedostiga da se realizirat v rodniq si grad otivat v stolicata da rabotqt v nqkoq pizaria .. i veche stavat golemi biznesmeni , shtoto jiveqt v STOLICATA vidish li ?
i ne mi obqsnqvai che sofia e mnogo krasiv grad - vsqka vecher v novinite samo s vashiq bokluk ni zaminavat .. bil sum v sofia mnoooogo puti , poznavam sofianci i do edin razsujdavat primitivno kato teb - shtom sum ot sofia , drugite sa po-nizshi ot men i se otnasqt kum men kato kum 2ro kachestvo chovek i che idvam ot selo (nishto che jiveq i sum roden v grad , koito e edin ot nai-burzo razrastvashtite gradove b Bulgaria , s 2 universiteta i po statistika vseki chetvurti student e student v moq grad .. tova e i nai-malkiq po plosht grad v Bulgaria , v koito ima verigite Technopolis , Metro , Evropa , CBA i t.n.)
taka che shope , nedei klasificira drugite po rodnoto im mqsto
stava li slunce ?
axxa dobre be nqma da spora pove4e s vas.. nito me razbirate nito mi puka dali 6e me razberete... ostanali ste s vpe4atlenieto 4e se imam za ne6to pove4e ot vas.. emi ok taka e 6tom ste rekli... OtherDimension samo ne razbrah ot kude si?
prosto se 4udq na brad1ra kak gi e s1bral .P1lni idioti :} i spored men nqma6e smis1l da slagat oq det ne sa e 4*kal nigoga.....![]()
Axaxa lele..ot 3 dena go davat i ste izpisali ebati romanite..hahah Tupo she e 10000% prosto takiva a gi vkarali che...Nekvi super izmisleni...edin normalen nqma e ediniq pone e sladuk de..ama ne e prushti ot ukul..haha Porednata tupa i bezsmislena igra
Неподходящ размер на снимка в подпис!
И кое е твоето училище.Защото според изследване,правено преди 4 години на база ниво на подготовка,инфраструктура, ИТ ,връзки с чужбина и др. критерии първо място на Балканският полуостров заема 1 училище в ..................Свищов.А да и аз завърших преди 2 години и половина със златен медал въпросната гимназия!Първоначално написано от exploitedteen
![]()
![]()
![]()
Първоначално написано от exploitedteen
oh .. a ti neveroqtniq psiholog vednaga razbra che sum kompleksiran![]()
slushai kakvo .. kakuv si ti che da kazvash koi kakuv e ?!
vednaga se okaza che sum tup i kompleksiran ...
vsushtnost vsichki sa takiva bez teb razbira se , nali taka ?!
ne sum kazal che vsichki razsujdavat primitivno , a momicheto otgore
qsno li e ?
i oshte neshto - da e qsno che ima razlika mejdu selqnin i selqk !!
tochno zatova che ti jiveesh v sofia ne te pravi grajdanin i mnoog inteligenten
taka che ako obichash si spesti obidite stava li ?
vsicki pochnahte : ti si kompleksiran , onq e kompleksiran
mojesh li da govorish bez obidi
ne nali ?
i ne si misli che kato mi kajesh Verstehen???
i avtomatichno stavash umnik
Тъйиии... Big Brother не съм гледала редовно и НИКОГА не съм имала подобно намерение до сегаЩе го гледам само заради моят съгражданин,така наречения ПенЯ
.Мммм не разбирам какво против него имате,много си е як
Поне има смелостта да бъде себе си - това му харесвам
Също ме радва Пламен (44 годишния девственик)и Тодор (Богослова) .
Това са тези които са ми взели за сега окото.. не ми се обяснява защо...Само ще кажа ,че тея тримката са открояващите се личности според мен.НАй-вече Пеньо и Пламен.
В къщата има доста особени характери,но някак си не ми допадат повечето МАЙ![]()
Също имам леки симпатийки към Ева и Гаро
. . .
Който не ме харесва ,няма вкус!!!
Първоначално написано от exploitedteen
ne ne
dai da se doutochnim - v nikakuv sluchai ne sum kazval che vsichki sofianci sa takiva , a go kazah za tezi , koito poznavam i vsichki tezi koito opredelqt choveka spored mqstoto mu na rajdane !
qsno e che selqni ima i v sofia , pleven , burgas , porominovo , cerovo i t.n. zashtoto tva e sustoqnie na dushata
shte se suglasish li che tova che jiveesh v sofia ne znachi che ne si prost ?
OtherDimension кажи от къде си бе ентелегент?
Много точно използваш определението...макар че е наситено с толкова много сарказъм..Първоначално написано от fti4ka
OtherDimension със сигурност е по-Ентелигентен от теб
Първоначално написано от OtherDimension
Dwight D. Eisenhower
ima li znachenie ?Първоначално написано от fti4ka
nali ne sum ot sofia , znachi sum 2ro kachestvo chovek i sum tup..?
бах маму... не може ли просто да отговориш на въпроса??Първоначално написано от OtherDimension
Серийния убиец с библията може да влезе в роля и да започне да изтребва съквартирантите нощем докато се плющят, но изневиделица бат Гаро го издебва изотзад и го обезчестява след което му взима библията и извършва ритуално запалване върху нарисувана пентаграма на двора. Бременната ражда извънземно и всички са потресени, Пацо решава да го изплющи, но е брутално изяден. Гларуса и буцата ръгбист, решават да покажат един на друг какво са научили докато са гледали "първична сила" и "разбиване", след кратка размяна на хватки в тях надделява ново чувство ... следва дълго и страстно плющене, което е прекъснато от Пеньо който се разкрива и изплющява и двамата. Мадамата от Пловдив с телефона за 4500 евро, без да иска го изтърва в тоалетната, потресена от случката тя се обесва зад вратата в банята. Накрая дебелата лелка изплющява всички, взима парите и от радост изплющява и Ники Кънчев, след което с парите прави угощение в Брусарци.
![]()
Хубавото да си шизофреник е,че никога не ти е скучно,когато оставаш сам...
Мислете го за къвто си искате, ама Пламен е страхотен човек. Възхищавам му се.
ПОСЛЕДНА ПРОМЯНА В 00:41![]()
Връщам си думите назад. Той продаде религията за 5000 лв![]()
Ако не знаеш - ще те научим!
Ако не можеш – ще ти покажем!
Ако не искаш - ще те принудим!
Пролетарии от всички страни - обединявайте се!