.
Отговор в тема
Страница 4 от 5 ПървиПърви 12345 ПоследнаПърви
Резултати от 76 до 100 от общо 115

Тема: BigBrother3

Мега фен Аватара на RAWRRR
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от fti4ka
    Цитирай Първоначално написано от RAWRRR
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    zna4i e imalo sex taka li da razbiram iazkazvaniqta vi 4e e k***a paloma ?
    доколкото разбрах е имало м/у Панайот (дивия селянин от Габрово) и Палома.. са следва и Пенио да го боднат...
    (Див селянин от Габрово...?!Нима всички от Габрово са селяни..ти осъзнаваш ли,че наричаш село един от най-големите градове в България)

Панайот каза,че единствената му грешка е била,че е от малък провинциален град.
    В околностите на Гълъбово има големи запаси на лигнитни въглища,по мое мнение акъла на Панайот стига колкото да копа там по цял ден,а той къде е тръгнал с тези амбиции
    в случая едното нямаше общо с другото.. иначе на морето срещнах некви от Габрово с голямото самочувствие без покритие..
    Напротив имаше,защото ти беше объркала Гълъбово с Габрово,а нова не е признак на висока интелигентност
    Но ти си от София,за теб сичко е една и съща провинция,предполагам..
    Plans are nothing; planning is everything.
    Dwight D. Eisenhower

Голям фен
    Град
    София
    ..за теб сичко е една и съща провинция,предполагам..
    не знаеш колко си прав...

Мега фен
    Град
    Utopia..
    ELEEE !?
    aloooo a moga li da ti kaja che sofia e nai-golqmoto SELO ?!
    vsichki idioti , koito ne mogat da se realizirat v selata hodqt v STOLICATA i v momenta prekrasnata SOFIA predstavlqva edno zalqto ot bokluci grande selo
    ti kato si ot sofia da ne si neshto poveche ot drugite hora ?
    shtom taka razsujdavash moga da ti kaja che si adski ogranichena

Голям фен
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от OtherDimension
    ELEEE !?
    vsichki idioti , koito ne mogat da se realizirat v selata hodqt v STOLICATA i v momenta prekrasnata SOFIA predstavlqva edno zalqto ot bokluci grande selo
    ЕЛЕЕЕ кажи бе слънце? хах да не се засегна и ти? София е много хубав град с много хубави хора и не знам защо всички които не са софиянци толкова много ни мразите.. от къде тая злоба нИ мога да си обяснЙЪ? слушай са сериозно.. аз лично не деля хората по това от къде са обаче некъв да ми вика: " София е най-голямото село" еми много ясно че ще се засегна.. на теб ако ти обидят родния град ти как ще реагираш?... и в същото време сигурно си от дивата индия обаче на мен ми викаш: "София е баси селото" ... а по въпроса за идиотите които не могат да се реализират и идват в столицата усети ли как сам си противоречиш?.. а тея "идиоти" от къде идват?? и мога да те уверя че в София идват най-умните щото наплива тук е най-голям и се отсяват само ценните кадри...

Голям фен
    Град
    София
    ценните кадри...
    ахаха са се сетих кви ценни кадри има в УНСС.. абе малко се изсилих накрая..

Град
    София
    ЕЛЕЕЕ кажи бе слънце? хах да не се засегна и ти? София е много хубав град с много хубави хора и не знам защо всички които не са софиянци толкова много ни мразите.. от къде тая злоба нИ мога да си обяснЙЪ? слушай са сериозно.. аз лично не деля хората по това от къде са обаче некъв да ми вика: " София е най-голямото село" еми много ясно че ще се засегна.. на теб ако ти обидят родния град ти как ще реагираш?... и в същото време сигурно си от дивата индия обаче на мен ми викаш: "София е баси селото" ... а по въпроса за идиотите които не могат да се реализират и идват в столицата усети ли как сам си противоречиш?.. а тея "идиоти" от къде идват?? и мога да те уверя че в София идват най-умните щото наплива тук е най-голям и се отсяват само ценните кадри...

Добре,добре ти си по-умна от мен,защото си от София,а аз от Пловдив (даже 4 пъти по-умна,защото София е приблизително 4 пъти о-голяма от Пловдив 1 127 хил.души на 330 хиляди)

В Пловдив също не са малко хората,които са дошли от по-малките градове..и села и какво?Аз проявявам толерантност и разбиране към тях-бих им помогнала по-лесно да се адаптират към живота в по-големия град.Какво като ми говорят на диалект,или имат малко по-простодушни постъпки..това не ги прави по-малко хора-нито по-зли,нито по-глупави,напротив мога да ти кажа,че хората от провинцията са мнгоо по-трудол=биви и отговорни.

За жалост софиянци имат една ужасна ненавист към всички,които не са родом от столицата.Само едно ще ти кажа..ГЛУПАЦИТЕ са НАВСЯКЪДЕ

Столицата е носител на прогрес,поради уникалните си културни,обществени,социал ни,просветни и други разнообразни функции,които най-често са по образец на страните от Западна Европа,тъй че всеки има право да просперира като се премества в по-голям град.
    Елементарно-казва му се урбанизация.Ако не беше така,всички трябваше да сме селяни.

Колкото за кадрите по университетите,един пълнокръвен софиянец е положил абсол=тно същия изпит и е приет да учи там при същите условия,при които и един от Мало Конаре Селянинът нищо,че е такъв по рождение,също е учил здраво за да го приемат,тоест не е с нищо по-назад от този,идващия от по-голям град.

Не разбрах също така,защо ще защатваш така София,какво като ти е роден град.Трябва ли да се чустваш задължен да защитаваш нещо,само защото ти е предопределено.Аз например,споменах в една тема,че ненавиждам Пловдив..Според мен София не е село,но ако беше село,виновни затова нямаше да бъдат селяните,а селските постъпки на истинските софиянци,които се мислят-за нещо по-special

Обратно по темата за Big Brother-става ми все по-интересно..но много ме дразни мелодраматичността на родилката.Постоянното й скимтене,реване,хленчене,в крайна сметка тя си е виновна..
    Dwight D. Eisenhower

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от exploitedteen
    извинявай ама има разлика между средното образование в Мало Коняре и моята гимназия...

тук не сме равни, защото 6-цата от еди-къде си не може да се сравнява с 6-цата от моето училище...
    Зависи от човека.Може би изискванята в селата са по-малки,но ако съм си достатъчно съвестна да си науча урока за 6,ако си пиша домашните и съм порядъчен ученик,защо да има разлика,че съм от Мало Конаре?!
    Все пак учим по еднакви учебници,това че от някой изискват по-малко е друг въпрос.Важното е ти колко даваш от себе си.
    Да не би да е по-добре да те гледат като писано яйце,да завършиш някоя езикова гимназия,в която майка ти и баща ти са те вкарали с парички,да те носят на гърба си цял живот,а ти да станеш някой некъдърен,неблагодарен алкохолик.Затова и казах,че хората от провинцията са по-амбициозни и трудол=биви.

Това с разглезените деца ми напомни Лиляна от Big Brother 3 (така ли й беше името?) която е от моя град,на която GSM й бил мисля 8000 лева,имала еди си колко коли и очилата й били 400 лева-но не пари,които тя е заслужила,а ги е получила за ******* си,от богатите си приятели..и е много горда от социалния си статус.Смешни са ми такива хора,в това число и съученичките ми,които се фукат с маркови дрехи и обувки-защо го правят,като това са парите на тяхните,не собствени,заслужени..?!

И колкото и тъпо да звучи Big Brother ми харесва именно заради това,че засяга дълбоки,многопластови и разнообразни социални и психологически проблеми.
    Dwight D. Eisenhower

Мега фен
    Град
    Utopia..
    ELEEE !?

sega me slushai slunchice , piske , kotence , pilence , gulubche , liske .... izobshto ne si protivorecha - kazah neshto , koeto e fakt - a to e , che ambiciozni selqni , na koito obache umstveniq bagaj nedostiga da se realizirat v rodniq si grad otivat v stolicata da rabotqt v nqkoq pizaria .. i veche stavat golemi biznesmeni , shtoto jiveqt v STOLICATA vidish li ?
    i ne mi obqsnqvai che sofia e mnogo krasiv grad - vsqka vecher v novinite samo s vashiq bokluk ni zaminavat .. bil sum v sofia mnoooogo puti , poznavam sofianci i do edin razsujdavat primitivno kato teb - shtom sum ot sofia , drugite sa po-nizshi ot men i se otnasqt kum men kato kum 2ro kachestvo chovek i che idvam ot selo (nishto che jiveq i sum roden v grad , koito e edin ot nai-burzo razrastvashtite gradove b Bulgaria , s 2 universiteta i po statistika vseki chetvurti student e student v moq grad .. tova e i nai-malkiq po plosht grad v Bulgaria , v koito ima verigite Technopolis , Metro , Evropa , CBA i t.n.)
    taka che shope , nedei klasificira drugite po rodnoto im mqsto
    stava li slunce ?

Голям фен
    Град
    София
    axxa dobre be nqma da spora pove4e s vas.. nito me razbirate nito mi puka dali 6e me razberete... ostanali ste s vpe4atlenieto 4e se imam za ne6to pove4e ot vas.. emi ok taka e 6tom ste rekli... OtherDimension samo ne razbrah ot kude si?

Град
    sLizA6 k1m aDa i zAviVa6 v p1rVatA preSe4kA vdQsn0
    prosto se 4udq na brad1ra kak gi e s1bral .P1lni idioti :} i spored men nqma6e smis1l da slagat oq det ne sa e 4*kal nigoga.....

Голям фен
    Град
    ГрАд На ГрЕхА...
    Axaxa lele..ot 3 dena go davat i ste izpisali ebati romanite..hahah Tupo she e 10000% prosto takiva a gi vkarali che...Nekvi super izmisleni...edin normalen nqma e ediniq pone e sladuk de..ama ne e prushti ot ukul..haha Porednata tupa i bezsmislena igra
    Неподходящ размер на снимка в подпис!

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Аз съм от Свищов и съм много горда,защото това е град с толкова богата история,че София ни диша праха.Да,малък град е,но какво от това не бих го сменила за София.

Град
    Свищов
    извинявай ама има разлика между средното образование в Мало Коняре и моята гимназия...

тук не сме равни, защото 6-цата от еди-къде си не може да се сравнява с 6-цата от моето училище...
    И кое е твоето училище.Защото според изследване,правено преди 4 години на база ниво на подготовка,инфраструктура, ИТ ,връзки с чужбина и др. критерии първо място на Балканският полуостров заема 1 училище в ..................Свищов.А да и аз завърших преди 2 години и половина със златен медал въпросната гимназия!

Град
    Свищов
    sega me slushai slunchice , piske , kotence , pilence , gulubche , liske .... izobshto ne si protivorecha - kazah neshto , koeto e fakt - a to e , che ambiciozni selqni , na koito obache umstveniq bagaj nedostiga da se realizirat v rodniq si grad otivat v stolicata da rabotqt v nqkoq pizaria .. i veche stavat golemi biznesmeni , shtoto jiveqt v STOLICATA vidish li ?
    i ne mi obqsnqvai che sofia e mnogo krasiv grad - vsqka vecher v novinite samo s vashiq bokluk ni zaminavat .. bil sum v sofia mnoooogo puti , poznavam sofianci i do edin razsujdavat primitivno kato teb - shtom sum ot sofia , drugite sa po-nizshi ot men i se otnasqt kum men kato kum 2ro kachestvo chovek i che idvam ot selo (nishto che jiveq i sum roden v grad , koito e edin ot nai-burzo razrastvashtite gradove b Bulgaria , s 2 universiteta i po statistika vseki chetvurti student e student v moq grad .. tova e i nai-malkiq po plosht grad v Bulgaria , v koito ima verigite Technopolis , Metro , Evropa , CBA i t.n.)
    stava li slunce ?
    От кой град си?

Мега фен
    Град
    Utopia..

stava li slunce ?
    ти вече си показа умствения багаж и комплексите...
    аз ти го казах по-рано няма значение къде си роден, за да си селянин...
    селянин е state of mind... колкото и университета и не знам си какви магазини да има в града ти, даже и да беше роден на опашката на коня (това е за софиянци- те ще разберат) пак ще си останеш комплексиран селянин...
    Verstehen???

защото явно си успял да се запознаеш с близо 2 милиона софиянци и да ги квалифицираш всичките, да опознаеш как мислят и т.н.
    Не искаш да те класифицират, а ти класифицираш, че разсъждават примитивно...
    та точно това е поведението на един селянин...
    един човек, който винаги си прави прибързаните умозаключения и мисълта му се движи по един твърдо определен коловоз... без да има изгледи да свие леко встрани или да се опита да види нещо различно...

тааа да ти е честит града с Технополис... да папкаш в Макдоналдс... и да не стъпваш в лошата Столица...
    аз не съм виновен, че тук е просто интересно за живеене и такива като теб се побъркват и депресират...

oh .. a ti neveroqtniq psiholog vednaga razbra che sum kompleksiran
    slushai kakvo .. kakuv si ti che da kazvash koi kakuv e ?!
    vednaga se okaza che sum tup i kompleksiran ...
    vsushtnost vsichki sa takiva bez teb razbira se , nali taka ?!
    ne sum kazal che vsichki razsujdavat primitivno , a momicheto otgore
    qsno li e ?
    i oshte neshto - da e qsno che ima razlika mejdu selqnin i selqk !!
    tochno zatova che ti jiveesh v sofia ne te pravi grajdanin i mnoog inteligenten
    taka che ako obichash si spesti obidite stava li ?
    vsicki pochnahte : ti si kompleksiran , onq e kompleksiran
    mojesh li da govorish bez obidi
    ne nali ?
    i ne si misli che kato mi kajesh Verstehen???
    i avtomatichno stavash umnik

Град
    Свищов
    йееееееееееееее... златен медал... ще си разплета чорапите...
    Завиждаш ли?

Град
    Свищов

Има свестни хора навсякъде,както и измет навсякъде.Както в Париж,така и в Криводол.

Тъйиии... Big Brother не съм гледала редовно и НИКОГА не съм имала подобно намерение до сега Ще го гледам само заради моят съгражданин,така наречения ПенЯ .Мммм не разбирам какво против него имате,много си е як Поне има смелостта да бъде себе си - това му харесвам
    Също ме радва Пламен (44 годишния девственик) и Тодор (Богослова) .
    Това са тези които са ми взели за сега окото.. не ми се обяснява защо...Само ще кажа ,че тея тримката са открояващите се личности според мен.НАй-вече Пеньо и Пламен.
    В къщата има доста особени характери,но някак си не ми допадат повечето МАЙ
    Също имам леки симпатийки към Ева и Гаро
    . . .
    Който не ме харесва ,няма вкус!!!

Мега фен
    Град
    Utopia..
    всъщност аз се опитвах да кажа, че няма значение къде си роден за да си тъп селянин, но ти беше този който каза, че всички софиянци разсъждават примитивно, което автоматично води до няколко заключения за теб...

относно кремчето- да завиждам ти...

ne ne
    dai da se doutochnim - v nikakuv sluchai ne sum kazval che vsichki sofianci sa takiva , a go kazah za tezi , koito poznavam i vsichki tezi koito opredelqt choveka spored mqstoto mu na rajdane !
    qsno e che selqni ima i v sofia , pleven , burgas , porominovo , cerovo i t.n. zashtoto tva e sustoqnie na dushata
    shte se suglasish li che tova che jiveesh v sofia ne znachi che ne si prost ?

Голям фен
    Град
    София
    OtherDimension кажи от къде си бе ентелегент?

Град
    София
    Много точно използваш определението...макар че е наситено с толкова много сарказъм..

OtherDimension със сигурност е по-Ентелигентен от теб

....i oshte neshto - da e qsno che ima razlika mejdu selqnin i selqk !!
    tochno zatova che ti jiveesh v sofia ne te pravi grajdanin i mnoog inteligenten
    taka che ako obichash si spesti obidite stava li....
    Dwight D. Eisenhower

Мега фен
    Град
    Utopia..
    ima li znachenie ?
    nali ne sum ot sofia , znachi sum 2ro kachestvo chovek i sum tup..?

Голям фен
    Град
    София
    ima li znachenie ?
    nali ne sum ot sofia , znachi sum 2ro kachestvo chovek i sum tup..?
    бах маму... не може ли просто да отговориш на въпроса??

Град
    nqkyde dale4e
    Серийния убиец с библията може да влезе в роля и да започне да изтребва съквартирантите нощем докато се плющят, но изневиделица бат Гаро го издебва изотзад и го обезчестява след което му взима библията и извършва ритуално запалване върху нарисувана пентаграма на двора. Бременната ражда извънземно и всички са потресени, Пацо решава да го изплющи, но е брутално изяден. Гларуса и буцата ръгбист, решават да покажат един на друг какво са научили докато са гледали "първична сила" и "разбиване", след кратка размяна на хватки в тях надделява ново чувство ... следва дълго и страстно плющене, което е прекъснато от Пеньо който се разкрива и изплющява и двамата. Мадамата от Пловдив с телефона за 4500 евро, без да иска го изтърва в тоалетната, потресена от случката тя се обесва зад вратата в банята. Накрая дебелата лелка изплющява всички, взима парите и от радост изплющява и Ники Кънчев, след което с парите прави угощение в Брусарци.

Хубавото да си шизофреник е,че никога не ти е скучно,когато оставаш сам...

Голям фен Аватара на Communist
    Град
    Earth
    Мислете го за къвто си искате, ама Пламен е страхотен човек. Възхищавам му се.

ПОСЛЕДНА ПРОМЯНА В 00:41
    Връщам си думите назад. Той продаде религията за 5000 лв
    Ако не знаеш - ще те научим!
    Ако не можеш – ще ти покажем!
    Ако не искаш - ще те принудим!

Пролетарии от всички страни - обединявайте се!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си