.
Затворена тема
Резултати от 1 до 9 от общо 9

Въпрос за козметик

Въпрoса може да ви се стори тъп ама да питам
    Момчетата могат ли да ходят на козметик да им оформят веждите?

П.С: незнам дали темата е за тук

Голям фен Аватара на MauMyHkaTa

Re: Въпрос за козметик

Цитирай Първоначално написано от br0nX
    Въпрosa може да ви се стори тъп ама да питам
    Момчетата могат ли да ходят на козметик да им оформят веждите?

П.С: незнам дали темата е за тук
    1.Струва ми се че темата ще стои по-добре в раздел "Козметика и диети"
    2.По темата - защо не! Според мен ако човек смята че има нужда от такъв, няма защо да се притеснява! За каквото и да било! Ако отидеш на маникюрист дори няма да ти кажат че си женкар да речем, а и да ти кажат - какво ти пука - нали си поддържаш ръцете! Та същото е и с веждите. Само че да не си ги направиш(ако за теб става на въпрос де...) някакви с-р тънки, защото за мен такива на момче не отиват изобщо!

нее как тънки бе просто питам защото не си ги харесвам не са много големи просто малко по надолу от веждите виждам косъмчета и отгоре също искам да ги махна дали мога и сам ? :P също и са така да се каже продъгловати

нее как тънки бе просто питам защото не си ги харесвам не са много големи просто малко по надолу от веждите виждам косъмчета и отгоре също искам да ги махна дали мога и сам ? :P също и са така да се каже продъгловати
    Хе-хе Да де, аз просто те съветвах.. да не ги направиш като на Лео от Биг Брадър - много беше жЕеЕнственичък с тях Ами аз например сама си оформих веждите. Получи се, сега си ги харесвам и си ги поддържам така още от самото начало откакто си ги оформих! Ако си уверен точно как искаш да ги промениш - нищо не ти пречи да го направиш и сам, но ако мислиш че може да ги окъкаш по-добре се обърни към козметик! Но да знаеш също че след това ти трябва постоянство, щото ако ги оставиш нали знаеш..пак си стават същите (да не кажа че може и малко повечко да израстат-като други места от тялото, които се бръснат, скубят и т.н. знаеш как е...). УсПеХ!

Неее като оня там не бих ги направил ще се опитам сам но ако не мога ще бягам на козметик горе долу колко ще ми струва дова удобство

С риск да се повторя - сама си ги скубах и не мога да ти кажа от личен опит за козметика колко ще ти струва това удоволствие... Нека тук се намеси друг и да ти помогне!

Повече от фен
    Град
    sofia
    skybaneto na vejdi e mejdu 3 i 5 lv,rqdko e pove4e ot 3
    IGRAI, NO NE BUDI IGRA4KA!

Благодаря ви за помоща модераторите може да локнат темата

Благодаря ви за помоща модераторите може да локнат темата
    С този отговор считам темата за приключена, а и както вече беше споменато - мястото и не е тук.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си