.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 36
    Голям фен
    Град
    София

Град Тема: София

аиде! нема само за Варна да има такава тема.. те да не са по-готини от нас я софиянците малко подкрепа ако обичате.. споделете например кой неска ходи на стратосферата или как там му викат тва на НДК?

Повече от фен
    Град
    sofia
    az hodih.no ot duygata strana na ndk,pri pilonite ima6e dosta po-interesno 6ou.tanci na kokili.be6e s mn zlove6ta muzika,ama mnogo krasivo!
    IGRAI, NO NE BUDI IGRA4KA!

Мега фен
    Град
    София, Лозенец
    Не съм ходил.
    Иначе се кефя на това, че ремонтират улиците, но ще се изкефя още повече ако почнат да оправят и по-малките от тях, защото и по тях се минава, все пак.

Какво мислите за кризата с боклука?

Новите улици - мамо... баси лудницата настана. Са да оправят и тая пред блока ми, да преасвалтират в даскалото и готово

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от p4elata_brumze
    Не съм ходил.
    Иначе се кефя на това, че ремонтират улиците, но ще се изкефя още повече ако почнат да оправят и по-малките от тях, защото и по тях се минава, все пак.

Какво мислите за кризата с боклука?
    Ми ще е добре ако се сетат да почистат и извън кофите.Защото те вече почват да преливат
    Неподходящ размер на снимка в подпис!

Повече от фен Аватара на молец
    Град
    изядох го :F
    Абе да чистят извън кофите...айде,айде...я кажете кой ги хвърля боклуците извън кофите...
    Софиянци са прасета и не умеят да пазят чисто
    Седя си аз на спирката и чакам рейс рано сутринта
    Една циганка мете...и е доста чисто
    нООО на някой му идва рейсът,хвърля си цигарата и се ИЗАКВА на метеното,вместо да си направи труда да мръдне една крачка по-надясно към кошчето...
    [23:40:05] .. says: "така извънземните не могат да четат мислите ни !"
    [23:40:21] .. says: казаха те и увиха главите си с алуминиево фолио

Абе не са ни виновни тея, които чистят, а тея дето не пазят - демек ние. Трябва да си пазим града, а не да го обръщаме на бунище!

Повече от фен Аватара на молец
    Град
    изядох го :F
    е да,обаче и ти ходиш с боклуци по джобовете,нали?
    Айде,като няма кофа(пак не е оправдано да си хвърлят боклуците на земята)
    Ама да седиш на спирката и кофата да ти е да гъза и пак да хвърляш на пода си е яко тъпо
    За улиците-много се радвам,време беше
    [23:40:05] .. says: "така извънземните не могат да четат мислите ни !"
    [23:40:21] .. says: казаха те и увиха главите си с алуминиево фолио

Фен
    Град
    Pico-Union District
    Hehe, то всички така казват, че никога не хвърляли боклуци, а после серат навсякъде, оправдавайки се, че няма кофи. Иначе София си остава най-големия кенеф на фона на България, малко са местата където не цари адската мизерия. Ремонтите по улиците, useless, след няколко месеца пак ще зейнат мега дупките... Този селянин Б.Б. просто замазва очите на хората.

Цитирай Първоначално написано от exploitedteen
    прави сте... аз доста пъти съм се карал на някакви такива...

но пък и на доста места в нашия град откровено си липсват кофи- по доста спирки са откъртени, няма или не знам какво...

супер тъпо е цял ден да ходя с боклуци по джобовете, защото нямам къде да ги хвърля...
    Определено и липсата на кошчета е проблем. Например зад стадиона Васил Левски - там не знам по мачове ли са ги покуртили или кво ама няма кьораво кошче, освен големите контейнери. А стойки има на 3 метра.

Супер фен
    Град
    Гето Милев
    Мнооо убаФ град бее.. мноо арен сичко на мах

Skateboarding to me means freedom, an outlet for any sort of stress and responsibilities. It's my way of expressing myself...

Повече от фен
    Град
    вход Б [KMD]
    Абе това с боклука наистина е сериозен проблем. Много мразя като излизаме някъде с разни приятели и като някой си метне боклука на улицата и по принцип, който и да го направи е много гадно. Съгласна съм, че кошчета липсват, ама все пак не е оправдание. И още повече ме дразни начинът на мислене: "всички хвърлят така, няма да стане по-чисто ако аз спра..." Просто е тъпо...
    You are not special. You are not a beautiful or unique snowflake. You are the same decaying organic matter as everything else.

Голям фен
    Град
    Варна
    Ей вие да не видите нещо...
    110 Mo6nо бан поради системни нарушения на 8 и 11 точка повторно след бан на предишен профил.
    80.95.22.55
    84.43.153.36

София е ебаси грозния и гаден град и ме кара да изпадам в тежки кризи като се разхождам някъде си... да има най-много няколко прилични места и квартала... ебах го в ужаса. но не искам да живея другаде... и тука си ми е гот

иначе тва с боклуците ме дразни доволно много... а още повече хвърлянето на неизгасени фасове. мислете за тея, които се прибират на 4 крака! хехе.

друго кво... искам да се оплача, че контейнерите са през девет улици в десетата (някои гадни съкварталници си ги местят да са им под гъза, ебаси) иии ме дразни осветлението, което сложи Бойко. то хубаво го има, ама е като в затвор и е прекалено светло.
    Ще ти подаря ядрена глава,
    влажен динамит, тротил, цветя!
    Ако бях това, което си сега,
    мой приятелю, бих се взривил...

Супер фен
    Град
    София/Казанлък
    Град на завист и омраза
    От всеки трябва да се пазиш
    Недосегаеми няма
    Не живееш, а оцеляваш

Така стоят нещата
    Силата определя правилата
    Добре дошли на нашата забава
    Само силните оцеляват

HATE CITY Sofia
    Кръв по паважа от тебе остава
    Живота ти нищо не означава

Кръв по паважа

Няма усмивки тук
    Само човешки боклук
    Разбити домове
    Игли във вените

Така стоят нещата
    Силата определя правилата
    Грешните хора не гледай във очите
    Да пробиваш без гръб не се опитвай

HATE CITY Sofia
    Кръв по паважа от тебе остава
    Живота ти нищо не означава

Представяме Sofia Hardcore Армия
    Гответе се за война щом стъпиме на сцената

Добре дошли в София
    Гответе се за война

Vendetta-Hate City
    In your dreams
    The pain is so real
    Before the dead
    You'll have to kneel
    Hear your future screams
    See your epitaph
    As you scream
    The dead they laugh

Супер фен
    Град
    Гето Милев
    Абе току що се прибрах и чух по телевизията да казват нещо за някаква сграда в София, която се е срутила... не успях да разбера нищо, защото го хванах към края.. та някой да знае нещо по въпроса?

Skateboarding to me means freedom, an outlet for any sort of stress and responsibilities. It's my way of expressing myself...

Цитирай Първоначално написано от skate_warrior
    Абе току що се прибрах и чух по телевизията да казват нещо за някаква сграда в София, която се е срутила... не успях да разбера нищо, защото го хванах към края.. та някой да знае нещо по въпроса?
    пфф, сега чух.. това е до нас, на Алабин о.О като се прибирах имаше пожарна и разни подобни... а то за кво било
    Ще ти подаря ядрена глава,
    влажен динамит, тротил, цветя!
    Ако бях това, което си сега,
    мой приятелю, бих се взривил...

Мнооо убаФ град бее.. мноо арен сичко на мах
    \/ \/ \/ tochno taka men nai si me radva ndk i daskaloto mi(novoto)/abe i staroto bachka mn
    !!! Вярвай в трудни моменти,смей се когато тъжиш,лесно е глава да сведеш,ТРУДНО Е ДА ПОБЕДИШ !!!

Мега фен
    Град
    София, Лозенец
    Цитирай Първоначално написано от пор
    пфф, сега чух.. това е до нас, на Алабин о.О като се прибирах имаше пожарна и разни подобни... а то за кво било
    Какво е станало- сградата е паднала и е убила на място две деца и отделно две жени, които били в някаква кола.

Лека им пръст!

Мега фен
    Град
    Няма усмивки тук, само човешки боклук..
    Цитирай Първоначално написано от p4elata_brumze
    Цитирай Първоначално написано от пор
    Какво е станало- сградата е паднала и е убила на място две деца и отделно две жени, които били в някаква кола.

Лека им пръст!
    да бе и аз тфа го чух по новините.. супер гадно
    R.I.P.
    Така стоят нещата,
    cилата определя правилата -
    Добре дошли на нашата забава,
    cамо силните оцеляват!

Голям фен
    Град
    София
    само две момичета са загинали..

Голям фен Аватара на techCandy
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от молец
    Абе да чистят извън кофите...айде,айде...я кажете кой ги хвърля боклуците извън кофите...
    Софиянци са прасета и не умеят да пазят чисто
    Седя си аз на спирката и чакам рейс рано сутринта
    Една циганка мете...и е доста чисто
    нООО на някой му идва рейсът,хвърля си цигарата и се ИЗАКВА на метеното,вместо да си направи труда да мръдне една крачка по-надясно към кошчето...
    Абе това не е много верно, не прави от мухата хм... молец. Има такива,
    които си хвърлят фасовете, винаги ги е имало, винаги ше ги има, навсякъде, не само в София, не само в България. Много хора, според мен, вече се възпитаха, че мястото на боклуците е в кофата. За жалост все още наблюдавам разни гамени, как ритат кофите по спирките и т.е., но да се отплесвам са. На нас пък скоро, тука в Красна Поляна ни измиха улиците с водоноски и съм мноол щастлива, щото тая прах ми беше трън в очите. И ни закърпиха за пореден път дупките....И си имамме нови лампи в градинката срещу блока

Give me your best shot motherfucker!

Повече от фен Аватара на niki000
    Град
    София
    Mene Sofia si me kefi ima si si4ko na max samo jalko za momi4etata koito sa zaginali

Супер фен Аватара на GLeZoRanA
    Град
    ®България...®

One Ovcha Kupel...
    There's only one Ovcha Kupel..
    There's only ONE!!!
    Мммммммм да малко спретнато селце с две каручки отпред тук магарешка муцунка срещна най напред тука под кестените стари не веднъж търча тука с циганите млади не веднъж игра

Повече от фен Аватара на niki000
    Град
    София

One Ovcha Kupel...
    There's only one Ovcha Kupel..
    There's only ONE!!!
    Dosta po spokoino ot lulin mi izglejda ama nz ne sum xodil mn puti tam

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове