- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Град Тема: София
аиде! нема само за Варна да има такава тема.. те да не са по-готини от нася софиянците малко подкрепа ако обичате.. споделете например кой неска ходи на стратосферата или как там му викат тва на НДК?
az hodih.no ot duygata strana na ndk,pri pilonite ima6e dosta po-interesno 6ou.tanci na kokili.be6e s mn zlove6ta muzika,ama mnogo krasivo!
IGRAI, NO NE BUDI IGRA4KA!
Не съм ходил.
Иначе се кефя на това, че ремонтират улиците, но ще се изкефя още повече ако почнат да оправят и по-малките от тях, защото и по тях се минава, все пак.
Какво мислите за кризата с боклука?![]()
Новите улици - мамо... баси лудницата настана. Са да оправят и тая пред блока ми, да преасвалтират в даскалото и готово![]()
Ми ще е добре ако се сетат да почистат и извън кофите.Защото те вече почват да преливатПървоначално написано от p4elata_brumze
![]()
![]()
![]()
Неподходящ размер на снимка в подпис!
Абе да чистят извън кофите...айде,айде...я кажете кой ги хвърля боклуците извън кофите...
Софиянци са прасета и не умеят да пазят чисто
Седя си аз на спирката и чакам рейс рано сутринта
Една циганка мете...и е доста чисто
нООО на някой му идва рейсът,хвърля си цигарата и се ИЗАКВА на метеното,вместо да си направи труда да мръдне една крачка по-надясно към кошчето...
[23:40:05] .. says: "така извънземните не могат да четат мислите ни !"
[23:40:21] .. says: казаха те и увиха главите си с алуминиево фолио
Абе не са ни виновни тея, които чистят, а тея дето не пазят - демек ние. Трябва да си пазим града, а не да го обръщаме на бунище!
е да,обаче и ти ходиш с боклуци по джобовете,нали?
Айде,като няма кофа(пак не е оправдано да си хвърлят боклуците на земята)
Ама да седиш на спирката и кофата да ти е да гъза и пак да хвърляш на пода си е яко тъпо
За улиците-много се радвам,време беше
[23:40:05] .. says: "така извънземните не могат да четат мислите ни !"
[23:40:21] .. says: казаха те и увиха главите си с алуминиево фолио
Hehe, то всички така казват, че никога не хвърляли боклуци, а после серат навсякъде, оправдавайки се, че няма кофи. Иначе София си остава най-големия кенеф на фона на България, малко са местата където не цари адската мизерия. Ремонтите по улиците, useless, след няколко месеца пак ще зейнат мега дупките... Този селянин Б.Б. просто замазва очите на хората.
Определено и липсата на кошчета е проблем. Например зад стадиона Васил Левски - там не знам по мачове ли са ги покуртили или кво ама няма кьораво кошче, освен големите контейнери. А стойки има на 3 метра.Първоначално написано от exploitedteen
Мнооо убаФ град бее.. мноо арен сичко на мах![]()
Skateboarding to me means freedom, an outlet for any sort of stress and responsibilities. It's my way of expressing myself...
Абе това с боклука наистина е сериозен проблем. Много мразя като излизаме някъде с разни приятели и като някой си метне боклука на улицата и по принцип, който и да го направи е много гадно. Съгласна съм, че кошчета липсват, ама все пак не е оправдание. И още повече ме дразни начинът на мислене: "всички хвърлят така, няма да стане по-чисто ако аз спра..."Просто е тъпо...
You are not special. You are not a beautiful or unique snowflake. You are the same decaying organic matter as everything else.
Ей вие да не видите нещо...
110Mo6nо бан поради системни нарушения на 8 и 11 точка повторно след бан на предишен профил.
80.95.22.55
84.43.153.36
София е ебаси грозния и гаден град и ме кара да изпадам в тежки кризи като се разхождам някъде си... да има най-много няколко прилични места и квартала... ебах го в ужаса. но не искам да живея другаде... и тука си ми е гот![]()
иначе тва с боклуците ме дразни доволно много... а още повече хвърлянето на неизгасени фасове. мислете за тея, които се прибират на 4 крака! хехе.
друго кво... искам да се оплача, че контейнерите са през девет улици в десетата (някои гадни съкварталници си ги местят да са им под гъза, ебаси) иии ме дразни осветлението, което сложи Бойко. то хубаво го има, ама е като в затвор и е прекалено светло.
Ще ти подаря ядрена глава,
влажен динамит, тротил, цветя!
Ако бях това, което си сега,
мой приятелю, бих се взривил...
Град на завист и омраза
От всеки трябва да се пазиш
Недосегаеми няма
Не живееш, а оцеляваш
Така стоят нещата
Силата определя правилата
Добре дошли на нашата забава
Само силните оцеляват
HATE CITY Sofia
Кръв по паважа от тебе остава
Живота ти нищо не означава
Кръв по паважа
Няма усмивки тук
Само човешки боклук
Разбити домове
Игли във вените
Така стоят нещата
Силата определя правилата
Грешните хора не гледай във очите
Да пробиваш без гръб не се опитвай
HATE CITY Sofia
Кръв по паважа от тебе остава
Живота ти нищо не означава
Представяме Sofia Hardcore Армия
Гответе се за война щом стъпиме на сцената
Добре дошли в София
Гответе се за война
Vendetta-Hate City
In your dreams
The pain is so real
Before the dead
You'll have to kneel
Hear your future screams
See your epitaph
As you scream
The dead they laugh
Абе току що се прибрах и чух по телевизията да казват нещо за някаква сграда в София, която се е срутила... не успях да разбера нищо, защото го хванах към края.. та някой да знае нещо по въпроса?![]()
Skateboarding to me means freedom, an outlet for any sort of stress and responsibilities. It's my way of expressing myself...
пфф, сега чух.. това е до нас, на Алабин о.О като се прибирах имаше пожарна и разни подобни... а то за кво билоПървоначално написано от skate_warrior
![]()
Ще ти подаря ядрена глава,
влажен динамит, тротил, цветя!
Ако бях това, което си сега,
мой приятелю, бих се взривил...
\Първоначално написано от skate_warrior
/ \
/ \
/ tochno taka
men nai si me radva ndk i daskaloto mi(novoto)/abe i staroto bachka mn
!!! Вярвай в трудни моменти,смей се когато тъжиш,лесно е глава да сведеш,ТРУДНО Е ДА ПОБЕДИШ !!!
Какво е станало- сградата е паднала и е убила на място две деца и отделно две жени, които били в някаква кола.Първоначално написано от пор
Лека им пръст!
само две момичета са загинали..
Абе това не е много верно, не прави от мухата хм... молец. Има такива,Първоначално написано от молец
които си хвърлят фасовете, винаги ги е имало, винаги ше ги има, навсякъде, не само в София, не само в България. Много хора, според мен, вече се възпитаха, че мястото на боклуците е в кофата. За жалост все още наблюдавам разни гамени, как ритат кофите по спирките и т.е., но да се отплесвам са. На нас пък скоро, тука в Красна Поляна ни измиха улиците с водоноски и съм мноол щастлива, щото тая прах ми беше трън в очите. И ни закърпиха за пореден път дупките....И си имамме нови лампи в градинката срещу блока![]()
Give me your best shot motherfucker!
Mene Sofia si me kefi ima si si4ko na max samo jalko za momi4etata koito sa zaginali![]()
Dosta po spokoino ot lulin mi izglejda ama nz ne sum xodil mn puti tamПървоначално написано от exploitedteen