- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- SE X KO GA???
Обадих му се, каза ми че е имал много работа и се е прибирал много изтощен от работа, аз му казах, че колкото и работа да имаш поне за един смс ще намериш време, той каза да не говоря така, да ме разбере, излязохме ахо-ихо и вече трети ден не се обажда???ПАКПървоначално написано от cvetityy
HM.. ! Mnogo typo.. Kato bqhte zaedno kak se dyrja? Milo? Vlubeno? Dyrjeshe li te za rychichka.. Gushkashe li te? Pokazvashe li ti che ti si edno zlato za nego.. Ili beshe nebrejen.. Na momenti.. ?
Obadi mu se i go pitai kakvo stava i kakvo misli da pravi!nemoje taka,ti da sedish i da se chudish,zvanni mu!kolkoto do sexa-nqma opredel period,vsiaka vrazka e razlichna,pri men obiknoveno stava spontanno ili kogato reshim dvamata!moje i na purvata sreshta moje i sled mesec,dva!kogato reshish
Nikoga ne plachi za neshto koeto ne plache za teb!
nachi pravi saПървоначално написано от kAdrOkoSkA
Mnogo qko se durja, celuvki pregrudki, ru4i4ki abe kakto vinagi, a dnes e ve4e treti den ne zvuni??Първоначално написано от Nadelina
![]()
![]()
![]()
Явно при теб времето още не е дошло, защото когато вече е време, ти ще го усетиш.. няма писани правила относно това, всичко идва от само себе си![]()
![]()
Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love
Ми според мен за една връзка няма определен момент в който трябва да правите секс!И относно това дали ще те помисли за лесна или к***** това зависи от самия човек
I don`t run away from you,I walk slowly.And it kills me because you don`t care enough to stop me! ;(
Скачай,че ще те изплющъ!
Това си зависи от самите хора когато искат тогава половият живот
...eDnO sUrCe BezUmNo TeEe oBicHa.eDno SurCe
BezUmNo TeEe KuLnEe , cHe VecHno TeBe sHe
oBicHa , cHeEe VecHno TeBe sHe KuLneEe.No
zNaI , cHe BesHe PurVaTa mI oBicH i PosLeDnaTa sHe BuDesH Ti.....!!!
..........{{{...LovE...on3...BoY...}}}.........
зависи от хората които участват във връзката и ако си сигурна че той не е с тебе само за единия секс това е мнооого хубаво ама ако е къф рев ще му удариш колко са ми циминикали на главата а аз им казвах първо да се уверят но кой ме слуша........първо го опознай повечко а после мисли за секса и на него ще му дойде времето
знАм чЕ нЕ сЪъм идЕАлнА.. прЕцАкЪъш лИ мЕ прАиш грЕшкА тОтАлнА: акО оБичАм оБичАм дОкрАй.:. нЕ мЕ поЗнАъЪш пО хУу сИ трАй:жИвЕя кАктО сИ иСкЪъм и зА нИкоЙ нЕ мЕ е*е
Мм няма такова правило ..когато ти сама си репип и най-вече когато си готоваНикой не може да ти коже кога..това си е личн твои избор
![]()
Неподходящ размер на снимка в подпис!