- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- бъдете искрени,имате ли .....
комплекси?![]()
не.. искрена съм..
Не.
The Only Thing I Understand Is What I Feel!
samo ponqkoga![]()
I Might Not Be The Best In The World,But The Best The World Has Ever Seen!!!!!!!!!!!
Да![]()
When the power of love overcomes the love of power, the world will know peace
Всеки има.. и да казвате че нямате, даже и да си мислите така - грешите много.
намират се, ама не им обръщам внимание...
Ще ти подаря ядрена глава,
влажен динамит, тротил, цветя!
Ако бях това, което си сега,
мой приятелю, бих се взривил...
Аз имам ...само един ....ама..ужасен..![]()
Не съм съгасна.Първоначално написано от NeBrEjNo
Защо пък да не харесвам всичко в себе си?
Говоря хипотетично,защо отричате възможността някой да се харесва изцяло и да отговаря напълно на критериите си за красота.
Може и най-дебелият мъж с акне и ясно изразен косопад,крив нос и лош дъх да няма комплекси-ако харесва точно тези черти у другите-значи харесва всичко в себе си.
Колкото до мен,не знам дали имам комплекси или не,не мисля на тази тема,винаги се опитвам да търся хубавите неща у себе си и в другите,а на лошите изобщо не им обръщам внимание.
![]()
Plans are nothing; planning is everything.
Dwight D. Eisenhower
Първоначално написано от DeSsY`
Напълно възможно е човек да няма комплекси.Това е така ако приема себе си такъв какъвто е и гледа да обръща внимание на положителните си черти,приемайки и отрицателните като част от себе си.Например двама души са с гърбав нос.На единия това му е великия комплекс и т.н.,докато другия приема това като част от своята индивидуалност и не се задълбочава особено.Така едни решават,че гърбавият нос трябва да се превърне в комплекс,докато други задълбочават вниманието си в красивите очи или прекрасната усмивка и не им пука особено за носа.Всичко опира до това как човек приема себе си.Аз имам някои малки 'дефектчета',които повечето от вас приемат за комплекси,но аз не живея с мисълта за тях,а ги приемам и ако има начин се опитвам да ги отстраня.
ABE AZ IMAM NQKOI KOMPLEKCI! NQKOLKO OTSTRANIH SEGA E RED NA DRUGITE NE SA MN NE SA STRA6NI I SE PAK GI IMAM
За комплекси по външния вид или по... "вътрешния" ()?
По външния имам мънички, като цяло се харесвам, но не им обръщам внимание, защото са малко и не се забелязват, че да се комплексирам.
епа и аз имам .......
Don`t tell me what to do and who the fuck are you?!..Don`t tell me how to live or what the fuck to wear..I`ve got my own idea ....And I don`t give a care....
spored men seki 4ovek e izbival kompleks ot ne6to dori i da e bilo malko![]()
DA obi4a6 kogato te obi4at e 4ove6ko!DA mrazi6 kogato te obi4at e jestoko!DA obi4a6 kogato te mrazqt e VELIKO!
Първоначално написано от RAWRRR
ми може да се каже!![]()
НЕ ПОЗВОЛЯВАЙ НА СТРАХА ДА ПРОВАЛИ ЖИВОТА ТИ!!!
LOVE IS LIKE THE WIND- YOU CAN'T SEE IT BUT YOU CAN ALWAYS FEEL IT!
да
Първоначално написано от krem4et0
Po dobre da padnesh duhom, otkolkoto da duhash padnal
imam razbira se