- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- бъдете искрени,имате ли .....
Естествено, че то кой няма.
Perfect is not natural, нали знаете...
Имам, ужасно съм критична към себе си, няма начин да нямам. Обаче съм си ги скрила достатъчно надълбоко, тъй че само аз си знам за тях.
No man for any considerable period can wear one face to himself and another to the multitude, without finally getting bewildered as to which may be the true.
dam imam 1![]()
Em imam ama kakto kazwat powecheto sa nekwi malki neshta,koito dr ne zabelqzwat.Kogato chowek spre da se stremi kum suwurshenstwo,toi spira da jiwee .. na toq princip sum,staraq se da prewrushtam nedostatucite si w predimstwo![]()
Em imam ama kakto kazwat powecheto sa nekwi malki neshta,koito dr ne zabelqzwat.Kogato chowek spre da se stremi kum suwurshenstwo,toi spira da jiwee .. na toq princip sum,staraq se da prewrushtam nedostatucite si w predimstwo![]()
Aff .. mn se izwinqwam za flooda .. ako moje nekoi ot adminite da del nenujnoto ... blagodarq
No0Gy qSNy 4e iam!k0ity kaa 4e nqa k0mpleksi na4i l1jeee!!!!![]()
nale znaete-eFeKTa e F DeFeKTa! :PpP~ {{~}}~ =]
и аз имам и то прекалино много.знам го, а пък и други са ми го казвали.еваля на тия дето пишят, че са без комплекси.
няма любов
Всички викат не не ама всички ви избиват комплексите ако някой ви каже че имате голям задник или малки цицизащо не си признаете ?????
![]()
![]()
Тая пък...Първоначално написано от evil lady in black
![]()
Razbira se.Spored men vseki ima dori i da ne go osaznava...ili puk priznava
Да, но са само един , два!!!!!!!!
Преди се комплексирах от това,че съм ниска,но вече го преодолях.Сега мисля че нямам комплекси
Бъди себе си-трудно е,но не и невъзможно!
Естесвено че имам. И съм забелязала, че колкото повече се заглеждам в себе си толкова повече комплекси си намирам... Даже да са някви незначителни дето никой друг не ги вижда се претесвямам някой да не ги забележи.. тъпо но факт!! Затва напоследъкгледам да обръщам повече внимание хубавите ми части
Да.. че съм нисък, нищо че съм 180см. Просто движа с високи хора(baller-и кво да ги правя). не е лесно като 50% от тях са над 190.
Естествено, че имам. И не са малко.
Имам.. най-вече относно теглото (172 см.-63 кг)