.
Отговор в тема
Страница 7 от 8 ПървиПърви ... 345678 ПоследнаПърви
Резултати от 151 до 175 от общо 177
    ammm q vsi4ki deto kazvate 4e nqmate mi pratete pic na need16@abv.bg ako iskate de ... da vi ocenq i az po moita skala

Голям фен Аватара на malko mace
    Град
    edin izmislen sviat...
    Ooo...DAAA!!!

Повече от фен
    Imam,imam i to daje v izlishyk!Ima neshta za popravka osven vyv vynshniq mi vid a i v haraktera mi! Samo kogato mi e sduhano se kompeksiram,inache kato se pogledna pred ogledaloto ama to e momentno (kak se uspokoqvam samo )!!

Голям фен
    Град
    sofia
    Имам, всеки човек има... кой повече, кой по-малко

Супер фен
    Да

Фен
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от krem4et0
    разбира се,че имам.Който казва,че няма поне 1-значи лъже или изобщо не гледа реално на себе си.Друг е въпросът,че са дреболии,които май само мен си дразнят!

Голям фен Аватара на I_ve7o
    damz ..

Да..
    Че съм безмозъчно дебело толовище.

Реалния свят не е оферта... Да прибягаме към алтернативни варианти.

Фен
    Град
    Shitland
    да... макар доста от комплексите ми да са безпочвени
    I aint like you!
    And I will never live like you.
    You will never walk the path I do.
    And I will never be apart of a society that lies and fools.

click=)

ми имам си , но най-често се изразяват като съм в някакво скапано настроение

Guest

your^dream

4esno kazano ne znam za drugite no li4no az si imam mn kompleksi vupreki 4e se opitvam da gi za pazvam kato moq taina i da ne gi pokazvam na drugite.....i tui kato v toq forum nikoi ne me poznava bih gi spodelila..........zna4i purvoto mi ne6to e 4e mislq 4e nqmam dostatu4no 4uvstvo za humor ili pone 4e ne sum dostatu4no otvorena 2 mislq 4e trqbva da sum po slabi4ka 3 iskam da sum po visoka 4ne si haresvam i o6te raboti ama te sa po popravimi
    4esno kazano ot teq kompleksi nqmam nikakva polza no mi e trudno da se preborq s tqh...ne mi e lesno eiiiiiiiiiiiiiiiiii

Повече от фен
    Град
    Точно зад теб ;)
    имам...само 1...абсолютно незначителен...дори не бих казала че ми е комплекс..по-скоро е недостатък,на който веднъж-дваж годишно се ядосвам по малко

Не се доверявай на блясъка в очите на някой,защото това може да е слънцето,прозиращо през кухата му тиква!

Да
    KeeP YouR HeaD UP,LegS CloseD,EyeS OpeneD!
    \_/

da,vseki chovek ima!dali sa po golemi ili po malki nqma zna4enie no vsichki imat!e zavisi i kak se vaspriemash!
    Edin chovek mi lipsva i vsichko e bezli4no.Edin chovek,a vsyshtnost vsichko...!

Guest
    Цитирай Първоначално написано от NeBrEjNo
    тея дето твърдят 4е нямат най-вероятно имат неосъзнати комплекси
    suglasna

Цитирай Първоначално написано от NeBrEjNo
    тея дето твърдят 4е нямат най-вероятно имат неосъзнати комплекси
    =D> =D>
    Ne e neshtastno momicheto zagubilo lubovta na edin glupak,a e neshtasten glupakat izgubil posledniqt shans da stane chovek!

Супер фен
    Град
    Навсякъде и по всяко време!
    Вероятно имам някакви неосъзнати,но харесвам си се такава каквато съм,и хубавото е че знам,че ако искам нещо да променя в себе си (физически или психически) няма да имам проблеми.

Град
    sofia
    polu4avam kompleksi kato vidq nqkoi sk8tur slab kato vesnik

Супер фен
    Град
    в заведение за душевно болни
    Аз си признавам, че имам страшно много комплекси. Да не говорим, че когато съм хора, които знам и е видимо, че ме превъзхождат на външен вид, направо адски мн се притеснявам. А когато излизам пред публика гледам да не мисля за тях, защото това адски мн ме притеснява и ми сваля самочувствието още повече. Искренно се надявам с времето да преодолея всичките си недостатъци и да нямам комплекси, а самочувствие.
    няма любов

Всеки човек има!
    OuT Of My LiFe,OuT Of My MiNd!OuT Of ThE TeArS ThAt We CaN't DeNy,We NeEd To SwAlLoW AlL OuR PrIdE AnD LeAvE ThIs MeSs BeHiNd...

Guest
    Да, имам комплекси... но те са породени от почти незабележими неща, които доста хора около мен не ги смятат за никакъв проблем! Разбера се те могат да се премахнат ... и аз се опитвам. Почти винаги става. Просто трябва голямо желание. И това, че е невъзможно да нямаш комплекси не е вярно! Възможно е човек да има голямо самочувствие и да се харесва или пък просто да не забелязва дребните дефекти по тялото си. Никой не е съвършен! Това обаче не значи, че всички хора виждат несъвършен човек и в себе си...

Голям фен
    emi mislq che nosa mi e kriv

Град
    In The Deep Forests! :)
    vsi4ki imat kompleksi {nqkoi si priznavat, a dr ne} az si priznavam...no naistina ponqkoga mn se kompleksiram zaradi nqkoi ne6ta
    AkO VsEkI PyT KoGaTo Si MiSlQ Za TeB Ot NeBeTo PaDa Po EdNa ZvEzDa...LuNaTa SkOrO ShTe RaZbErE ShTo E SaMoTa!!! :PpPpPp

Фен
    Град
    Монтана
    еми според останалите нямам никакви комплекси .. показвам завидно самочувствие ... въпреки,че имам точно 1 комплекс, който си го знам само аз ...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си