.
Отговор в тема
Страница 5 от 8 ПървиПърви 12345678 ПоследнаПърви
Резултати от 101 до 125 от общо 177
    Супер фен Аватара на SpAcE_LaDy
    Град
    София // www.trancebg.com
    Emi imam kompleksi.. edin iii.. ponqkoga i kato mi izlezne nqkoq pupka primerno me kara d se 4uvstvam mn grozna.. ama kato cqlo se haresvam ina4e

Супер фен
    даааа

Повече от фен Аватара на [m!s$_k@pr!$]
    Град
    някъде там...
    Както казах вече-имам, дори мога да ги кажа:
    просто нахша и коремчето са ми повече от нормалното...а също може би и че имам стрий , Но важното е че не завиждам и не злорадствам на другите, които са по-хубави от мен! Ами какво да се прави...така са ме създали
    Любов Ли?Тя Не Съществува!Курви ли?Курволяк колкото си щеш!Аз ли?Аз ще те забравя!Тя ли?След третото ебане ще ти е омръзнала!Защо винаги аз съм единствената,а тя поредната!?!

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Цитирай Първоначално написано от Kaliq
    преди имах-не си харесвах носа,но това лято си ноправих пластична операция и вече нямам комплекси
    Bi li kazaka kolko i struva,za6toto i az ne si haresvam moq!!!PLS.A,i kakva po to4no be6e,za mahane na gyrbica,za skasqvane,stesnqvane...v smisal kakvo to4no korigira v nego,kakvo ne ti haresva6e.Dai malko info pls
    Ами значи цените започват от 1500 и нагоре,зависи от операцията ако имаш гърбица е по-скъпичко около 2000. Аз моя си го стесних и малко ми го скъсиха,взеха ми 1700лв.,след операцията бях много зле,цялото ми лице беше подуто и синьо,но си заслужаваше сега съм много доволна

Повече от фен Аватара на krisi_l@loka
    Град
    Видин
    Ами понякога - ИМАМ

БебЕтатаа мииии

imam si,no sa si moi...ne si gi davam,ei! :P abe tva be6e v kraga na 6egata,no poprincip imam!no ne mi puka mn mn,6toto ima mn hora,koito me haresvat takava kvato sam...ne iskam da prozvu4i nadyto,no i az se haresvam!a za kompleksite...1-2 drebolii,no 6te gi opraim
    Pravi kvoto trqa,pak da stava kvoto 6te!

Супер фен
    Nemz az nqmam nikakvi kompleksi! =D>

Мда имам макар че е само един.....хубавото е че само аэ го энам и не прави никакво впечатление на другите
    Тези, които носят светлина на другите, никога не остават на тъмно!

Не! - честно...

So, so you think you can tell
    Heaven from Hell
    Blue skies from Pain
    Can you tell a green field
    From a cold steel rail?
    A smile from a veil?

Голям фен
    nqmam kompleksi ... dori i ne otedelqm vreme da se zamislqm haresvam se takava kakvato sym i nai vajnoto e 4e 4oveka koito trqbva da me haresva me haresva i e s men

Guest
    razbira se, 4e imam - iska mi se da imax po-golqm biust (hahah), da mi e malko-po stegnat korema, da nqmam vitiligo, da ne mi izlizat skapanite pupki po 4eloto .... normalno

imam razbira se..mn sym kriti4na kym vyn6niq si vid a posledniq mesec osobeno dosta otslabnah i ne sym taka apetitna kato predi..xix

Цитирай Първоначално написано от marina star
    samo ponqkoga
    оба4е мноо мнооо не им обра6там внимание макар4е моа да си ги премахна

НИКОЙ НЕ УМИРА ДЕВСТВЕН,ЖИВОТА ВСЕКИ ПРЕЕБАВА!!!!

Повече от фен
    ami seki koito e vnimaval v . .. . 9ti klas 6te znae 4e tova kompleksite sa seriozno ne6to ... psihi4esko zabolqvane i tova za koeto vie pi6ete e smehotvorno ne 4e az mnogo mu 4atkam ama tva ne sa kompleksi ..... tva e puberska istoriq vsqka 3ta tema "debela li sum"...... az nqmam kompleksi ili pone ako imam ne su m4oveka koito 6te gi kaje i nameri ima si psihiatri za tva a az dotam ne sum stignal

да, имам комплекси, но иначе на приятелите им не им прави никакво впечатление, така че \/

Оооооо няма човек без комплекси по простата причина че няма идеални хора ,който смята че няма комплекси е доста заблуден човек или имам много високо самочуствие за себе си което най-вероятно е непокрито.Моля никой да не се убижда от моите думи а просто да се замисли! Аз имам само един комплекс но той е напълно достатъчен ! Но смятам че почти никой не го забелязва!

Мега фен Аватара на ThePainIsReaL
    Град
    зад ей онова дърво ;)
    Да , имам . При това в излишък . Ако някой няма и иска да си има , да се обажда . Кво се спотайвате там , ей

.. I`m just a kid .. a kid in love ..

Ne sa 4ak tolkova golemi no vse pak imam

..

Mislq che e normalno vseki 4ovek da ima kompleksi,vse pak idealni hora nqma.Az imam kompleksi-naprimer vse si mislq che sam debela,makar da mi kazvat che ne e taka.Apf to tui moje da se kaje che e problem na po4ti vsqko momiche.Takiva sa mi nabludeniqta.
    Dori da iskam az nemoga da buda Angel.....

Мега фен
    Град
    Utopia..
    chovek bez kompleksi nqma
    vsichki tiq otgore , koito tvurdqt che nqmat sa jalka kartinka i s mneniqta si prosto dokazvat moqta teza
    na povecheto chuvstovoto za malocennost e tolkova silno , che dori ne mogat da si priznaqt v anonimna forma

Мега фен
    Град
    София, Лозенец
    Намират се.

Голям фен
    Град
    В нечие сърчице:){P}
    Цитирай Първоначално написано от e_l_i_z_a
    Не са много сериозни,но -да-имам!
    Но тва са предимно неща,които само аз си ги знам

Повече от фен
    Град
    В сърЦето на МоеТо бебе{}
    Еми не...Всмисъл аз се приемам и се харесвам такава каквато съм и това е важното
    Admin-Coki:
    неподходящ размер на аватар!

Супер фен Аватара на In4iTu_
    Град
    Варна
    Да, имам
    The journey never ends.
    Love is like the wind. You can't see it but you can always feel it!
    Take a risk. Dare to move. Love is a leap of faith.

Супер фен
    Град
    Навсякъде и по всяко време!
    Имам разбира се,самокритична съм понякога,но катоцяло се харесвам,което е най-важното.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си