Цитирай Първоначално написано от Анонимко
Цитирай Първоначално написано от anito.sl
не виждам защо това ти се струва нелогично понякога и ние самите не можем да разберем чувствата си, понякога осъзнаваме, че ги има, но те още не са се дооформили в нас. в това няма нищо странно! успокой се и виж какво ще стане занапред
e do koga da 4akam....pisna mi ve4e sedim si na edni derege 1 godina i polovina po4ti...puk i ili izpitva6 simpatii kum daden 4ovek ili ne ili obi4a6 ili mrazi6 ili da ili ne kakvi sa tezi sredni pologenia tupo e...kak da razbera v kraina smetka kvo 4ustva ako mi kage ni6o zna4i go zariazvam kolkoto i da mi e trudno kolkoto i da go obi4am kolkoto i da boli...no ako i toi izpitva ne6o silno kum men a ne s otgovora nz... zna4i da se sre6ame i takam natatuk....podiavolite kak da razbera otgovora mu ako go zn 6e mi e mnogo po lesno a sega sedq i se samoizmu4vam za6oto go obi4am kolkoto i stranno da zvu4i ...
ами да ти кажа разбирам го донякъде, тъй като и на мен ми трябваше доста време за да осъзная напълно какво изпитвам към човека с когото съм в момента! трябва да имаш търпение!
ако то ти липсва, просто се откажи от това момче! ако през времето в което ти не си с него, той осъзнае чувствата си, ще те потърси