.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 6 от общо 6
    erdrec
    Guest

Moderated: Има ли вероятност да съм бременна?

pravih sex s prezedvativ no sled 2 dena mi doide ima li veroqtnost da sum bremenna?

Moderated by ^npocTo^a3^f^
    7 точка от правилника!

Повече от фен
    Град
    pllovdiv
    dai malko pove4e info po princip tova 4e ti e do6lo e simvol na tva 4e vsi4ko e ok i ne si bremenna normalno e da ti podrani spoko macka a ina4e koga g/d trqbva6e da ti doide

Голям фен
    слушай сега - цикълът идва, когато няма оплодени яйцеклетки(или нещо подобно). Един от знаците, че си бременна е цикълът да НЕ ти дойде....ти да не си 2ри клас???
    Admin-Coki:
    неподходящ размер на снимка в подпис.

Фен
    Град
    Sofia,West Park

Ти си една мнооого тъпа пача!!!

Офффф... да бременна си и щом ти е дошъл след 2 дни значи , че ше бъдат тризнаци , честито !!! Единственото ти решение е да умотаеш примката ! А ... един въпрос , на колко години си ?
    No Brain No Pain!!!

jamaica_beats
    Guest

ima li veroqtnost da sum bremenna?

Zdr imam problem.Cikula mi zakusnqva s 1 sedmica i imam opaseniq,4e sum bremenna.No si pravih 2 testa za bremennost i sa otricatelni.Neznam kvo stava.Dali moga da raz4itam na rezultata ot testovete.I ako e taka,kakva moje da e pri4inata da ne mi idva?Pls daite suvet!

Фен
    Град
    Sofia,West Park
    Zdr imam problem.Cikula mi zakusnqva s 1 sedmica i imam opaseniq,4e sum bremenna.No si pravih 2 testa za bremennost i sa otricatelni.Neznam kvo stava.Dali moga da raz4itam na rezultata ot testovete.I ako e taka,kakva moje da e pri4inata da ne mi idva?Pls daite suvet!
    1.Уточни правила ли си секс за да имаш такива опасения или просто ти закъснява и си решила че си бременна?
    2.Използвала ли си предпазни средства и от сега ти казвам,че ако си го правила анално или орално няма шансове да си бременна?
    3.Щом тестовете са били отрицателни значи няма за кво да се притесняваш!
    No Brain No Pain!!!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си