- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Moderated: Има ли вероятност да съм бременна?
pravih sex s prezedvativ no sled 2 dena mi doide ima li veroqtnost da sum bremenna?
Moderated by ^npocTo^a3^f^
7 точка от правилника!
dai malko pove4e info po princip tova 4e ti e do6lo e simvol na tva 4e vsi4ko e ok i ne si bremenna normalno e da ti podrani spoko macka a ina4e koga g/d trqbva6e da ti doide
слушай сега - цикълът идва, когато няма оплодени яйцеклетки(или нещо подобно). Един от знаците, че си бременна е цикълът да НЕ ти дойде....ти да не си 2ри клас???![]()
![]()
![]()
Admin-Coki:
неподходящ размер на снимка в подпис.
Офффф... да бременна си и щом ти е дошъл след 2 дни значи , че ше бъдат тризнаци , честито !!! Единственото ти решение е да умотаеш примката !![]()
А ... един въпрос , на колко години си ?
No Brain No Pain!!!
Zdr imam problem.Cikula mi zakusnqva s 1 sedmica i imam opaseniq,4e sum bremenna.No si pravih 2 testa za bremennost i sa otricatelni.Neznam kvo stava.Dali moga da raz4itam na rezultata ot testovete.I ako e taka,kakva moje da e pri4inata da ne mi idva?Pls daite suvet!![]()
1.Уточни правила ли си секс за да имаш такива опасения или просто ти закъснява и си решила че си бременна?Zdr imam problem.Cikula mi zakusnqva s 1 sedmica i imam opaseniq,4e sum bremenna.No si pravih 2 testa za bremennost i sa otricatelni.Neznam kvo stava.Dali moga da raz4itam na rezultata ot testovete.I ako e taka,kakva moje da e pri4inata da ne mi idva?Pls daite suvet!![]()
![]()
2.Използвала ли си предпазни средства и от сега ти казвам,че ако си го правила анално или орално няма шансове да си бременна?
3.Щом тестовете са били отрицателни значи няма за кво да се притесняваш!
No Brain No Pain!!!